• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam

Umarım memnun olursunuz yaptırınca :) ben acele ediyordum şuan etmemeye doğru doktoru bulmaya karar verdim. Çünkü daha kötü olursa psikolojik olarak tamamen biterim..
Tabii acele etme iyice araştır doktor önemli zaten görüşmeye gittiğinde öncesi ve sonrası fotolar gösteriyorlar kendi burnuna benzeyenlere bak istediğin gibi mi?Zaten bizim gibi burunlar kolay küçük olduğu için umarım güzel olur memnun kalırız

Kesinlikle çok karakteristik burnun ve yüzünü tamamlıyor. Ben de burun ameliyatı yaptırdım kemik eğriliğinden inanılmaz başağrısı yapıyordu görüntüdeki eğriliği de düzeltti sağolsun ama çok ağrılı ve riskli bir operasyon. Düşünsene sonraki şekil hoşuna gitmezse tekrar tekrar yaşayacaklarını. Gerçekten çok güzel duruyor burnun yüzünde:)

Kesinlikle çok karakteristik burnun ve yüzünü tamamlıyor. Ben de burun ameliyatı yaptırdım kemik eğriliğinden inanılmaz başağrısı yapıyordu görüntüdeki eğriliği de düzeltti sağolsun ama çok ağrılı ve riskli bir operasyon. Düşünsene sonraki şekil hoşuna gitmezse tekrar tekrar yaşayacaklarını. Gerçekten çok güzel duruyor burnun yüzünde:)
Teşekkür ediyorum yorumunuz için:)

Bence yaptırmayın riske girebilecek kadar kötü bir burnunuz yok. Hatta iyi bile sayılır.

Merhaba
Ben bir konuda çok kararsız kaldım. Ailem ve arkadaşlarım objektif olamıyorlardır belki, beni öyle tanıdıkları için size sormak istedim. Ekte fotoğraflarım var. Burnumda kemer var, önden rahatsız değilim, hafif yan durunca da belli olmuyor ama tam yan poz verince belli oluyor. Başka sorun var mı bilmiyorum ama kemerden rahatsız oluyorum
Sevgilim de dahil tüm arkadaşlarım yaptırma diyor. Ailem de. Ya yaptırınca daha kötü olursa diye de korkuyorlar tabi. Siz objektif olur musunuz? Ne yapsam sizce?
Bir de yaptırın derseniz özelde mi devlette mi yaptırsam (ankaradayım), özel için birkaç yıl daha beklemem gerek tabi. Özeli mi beklesem? Esabil eker(devlet) onunla mı görüşsem..
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kesinlikle yaptrma gayet güzel burnun azck kemer de.olsun nolcak

Bence yaptırmayın gayet karakteristik ve güzel bir burun. Herkesleşirsiniz bence çünkü gerçekten estetik olarak rahatsız edici birşey yok deviasyon falan olsa tamam ama hakikaten sıkıntı edilecek birşeyiniz yok :KK30:

Doğrusu, eğer SEN rahatsız oluyorsan, bugün yaptırmaktan vaz geçmiş olsan bile yarın yine düşüneceksin.. Burun kemerin profilinde belli oluyor fakat rahatsız edici bir boyutta değil. (Objektif bakıyorum)
Eğer yaptıracak olursa. Özelde yaptırmalısın. Çünkü bakımı zor bir ameliyat, devlette ilgileneceklerini düşünemiyorum..
Karar senin..

Doğrusu, eğer SEN rahatsız oluyorsan, bugün yaptırmaktan vaz geçmiş olsan bile yarın yine düşüneceksin.. Burun kemerin profilinde belli oluyor fakat rahatsız edici bir boyutta değil. (Objektif bakıyorum)
Eğer yaptıracak olursa. Özelde yaptırmalısın. Çünkü bakımı zor bir ameliyat, devlette ilgileneceklerini düşünemiyorum..
Karar senin..
teşekkür ederim yorumunuz için.
Ertelemeye karar verdim :) içime sinen iki doktor oldu ikisi de özelde. Şuan için vazgeçmiş değilim ama erteledim. Kafama eskisi gibi takmıyorum tabi :)

teşekkür ederim yorumunuz için.
Ertelemeye karar verdim :) içime sinen iki doktor oldu ikisi de özelde. Şuan için vazgeçmiş değilim ama erteledim. Kafama eskisi gibi takmıyorum tabi :)
Harika, o halde sağlıklı günler dilerim..
Gayet hoş bir yüzünüz var, inanın düşünmeye değmez.. :KK15:

Bence yüzün çok güzel. Bir burun ameliyatı çok fazla değişiklik yapmaz. Şimdi burnu normal güzel bir kızsın, estetik olunca sonuç eğer olumlu olursa burnu çok güzel bir kız olursun. Bence bir fark yok.

Burnunuz yuzunuzde cok degisiklik yaratacak kadar kotu degil. Evet hafif bir kemer var ama bu da karakteristik bir ozellik ben olsam degistirmezdim. Eger operasyona karar verirseniz bence sabredin ve en guvendiginiz doktora yaptirin. Riske girmeyin. Sevgiler :)

Çok karakteristik duruyor. Bence yaptırmayın. Bazı fiziksel ozelliklerimiz bize has olmalı. O da sizin bir parçanız. Demek ki rahatsız edici hiçbir yanı yok herkes karşı çıkıyor. Çok şirin bir yüzünüz var

Back
X