- 30 Aralık 2009
- 23.786
- 95.346
- 1.123
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Abxbabsva ahhh ahhhh canlandı gözümdeeee.Guzel gunlerdı ya, cılgınkız_26 oturum actı ahahahaga
Bı de msde ne dinliyorsun ozellıgı acıp hoslandıgın cocuga mesaj vermek vardıbu konu sahıbının kocası asl yı nerde kullanacak acaba
Chat yaparken bir yabancı kısaltma olarak yazdıysa anlamına bakmıştır belkiAhahaha. İcq kısaltması o yeni nesil bilmez. Age Sex Location anlamına geliyor. Söylediklerinizle alakası yok. Niye aratmış ben bilemeko...
Chat yapıyor olabilir.Chat yaparken bir yabancı kısaltma olarak yazdıysa anlamına bakmıştır belki
Gozumde canlanır koskoca mazi sevgilim nerede ben neredeyimAbxbabsva ahhh ahhhh canlandı gözümdeeee.
Vallahi ne olduğunu bilmiyorumAsl yi aratacak kadar boşlukta misiniz yabu karantina acil bitmeli
Chatte sohbet edenler biliyor bunlarıKızlar bu yazdığınız kısaltmalar ne oluyor ben anlayamadım yabiri aydınlatabilir mi
En geçmiş tarihte yakaladığım tek chat msnChat yapıyor olabilir.
mIRC gunlerimi özledim ben ya.
Benim mynet vardı, zurna vardı abdhshvsEn geçmiş tarihte yakaladığım tek chat msn
Benim ki msn sonra yonja vardı myspace vardı ama sadece foto müzik yükleniyordu sonra skype sonra livemocha baktılar bir şey kalmadı skype yine devreye girdiBenim mynet vardı, zurna vardı abdhshvs
Sonra msn açtım.
Sonra paltalk felan
Sonra skypeye evrildi msn.
Amma chat yapmışım ben ha !
Koca bir ömür var orda, nasıl anlatalım şimdi sanaKızlar bu yazdığınız kısaltmalar ne oluyor ben anlayamadım yabiri aydınlatabilir mi
Yonjada shelan vardı bak onu hatırladım.Benim ki msn sonra yonja vardı myspace vardı ama sadece foto müzik yükleniyordu sonra skype sonra livemocha baktılar bir şey kalmadı skype yine devreye girdi
Aradığı oysa; kudurmuş belasını arıyordur.acil seks lazimminin kisaltilmasi filan diye yazmışlar b
Hanımefendi bu chat sitesinde sohbet anlamına geliyomus yazılanlara göre niye evimde durduk yere huzursuzluk çıkartıyim yaTövbeeeee
Acil seks arayan yazacak onca kısaltma varken asl yazıp bırakır mi??
Yanlışlıkla aratmistir
Bir şey yazarken önceden enterlamistir.
Şu kadinlar evlerinde huzursuzluk çıkarmak icin açık arıyor resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?