Sizce neden böyle bir ruh haline girdi, amaç ne?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Selam hanımlar. 4 ay once eskı esımle resmi olarak bosandık cocugumuz yok. (bosanmak ıcın can atan kendısıydı) hıcbır ıletısımımız yok.. Brbrmzın ıstgramında eklı degılız. Benım profilim gızlı zaten. Lakin eskı esım benı durduk yere ıstgrmdan engelledı, daha önce de engellemıstı engelı kaldrmstı bı sure sonra.. (gızlıce kontrol ediyorum arada stolk yapıyorm ordan bılıyorum engelledgnı) sızce neden bole bı ruh haline gırdı amac ne..

Baskasi var onunlayken msj atmayin diye kizin elinde eski esinizin tlf olabilir kurcalayabilir msjinizi gormesin diye olabilir yada kizlar onun arkds listesine bakip ekli olduğunuzu gorurse hala umut varmi diye karsi kiza yanlis izlenim vermesin diye geciyor icimden

Sizde engelleyin ortada sorunda merakta kalmasın. Bitmiş bitmiştir takibe ne gerek var yahu arada herhangi bir bağda yok mutluluğunuzu bakın boşa zaman kaybetmeyin ayrica kimler tarafından stalk yapildigini gösterin programlar var sizi fark edip rahatsiz olmuş olabilir

Var mı öyle programlar? Yalan diye duymuştum hatta yüklendiğinde hesabınız bile çalınabiliyormuş?

Oyle bı program yok

Yeni bir ilişkiye başlamış olabilir

Boşanmış herşey bitmiş yani sorun Instagram da engel mi
Bence en iyisini yapmış ne gerek var
Ve siz niye bunu bu kadar dert ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…