Sizce neden böyle davranıyor?

Evli ise eğer emin olun böylesi daha iyi. İlerlememesi iyi olmuş ama evli değilse de sağlam pabuç değil demek ki üzülmemeye çalışın

Kesin evlidir. Anladın sizin aşık olduğunuzu ondan öyle yapıyor

Belkide sizin ilginizi anladı ve uzaklaştı evli olma ihtimali yüksek.

Evlidir, sevgilisi vardır, aslında sizinle ilgilenmiyordur ama sizin böyle yorumladığınızı fark etmiştir... Bir sürü sebep olabilir. Önemli olan olmayacak bir işi zorlamamanız.

Kac yasinda bu adam?

Size ilgisi yok belli ki. Yanlış anladığınızı farkedip uzaklaşmış.
Hoşlandığınız, samimiyet kurduğunuz insanın evli olup olmadığını nasıl bilmezsiniz?

Yanlış falan anlamadım, eminim diyorum, aramızda yoğun bir elektrik vardı. Bakışları hep üzerimdeydi. Dediğim gibi birden bire değişti her şey, uzaklaşmaya başladı. Kazara aynı ortamda karşılaşırsak, elini kolunu nereye koyacağını şaşırmış gibi, tedirgin davranıyor ve yine hemen uzaklaşıyor. Ha bir de, evli olup olmadığını bilmiyor olmamamın nesi anormal. Kendisine doğrudan soramazdım tabi ki, başkasına da.. Hiç eşinden bahsetmiyordu ki. Hep yalnız yaşayan biri gibi konuşuyordu, akşam gidince şöyle yaparım, böyle yaparım falan. Biraz çekingen bir insan olduğum için ve benim ona olan ilgimi öğrenir diye de bir punduna getirip öğrenemedim işte. Ayrıca benim ona olan ilgimi anladığını sanmıyorum. Onunla arkadaşlığımız boyunca hep sizli bizli konuştum, onun bana sen diye hitap etmesine, sürekli nasılsın, iyi misin sorularını ağzından düşürmediği halde. Hep mesafemi korumaya çalıştım yani. Acaba ondan mı böyle oldu diye de düşünüyorum.

Acikca sorsaniz? Evliyse umudunuzu kesersiniz tabii. En azindan nedenini ogrenip kendinizi uzmezsiniz

Bence onun ilgisini sen yanlis yorumladin. Uzaklastiysa bosver umursama vardir elbet nedeni ayrica adam belki evli belki sevgilisi var.

Bence sizi bir arkadas olarak goruyordu sadece ama sizin ilginizi farketti ve ilerlemeden bu durumu durdurmak istedi

Acikca sorsaniz? Evliyse umudunuzu kesersiniz tabii. En azindan nedenini ogrenip kendinizi uzmezsiniz
keşke o cesareti bulabilsem. ama çok kızgınım ona. herhalde ben de görmezden gelicem ve acı çekmeye devam edicem. bu durumun bir an önce geçip gitmesini ve sürekli onu düşünmekten kurtulmayı okadar çok istiyorum ki.

aslında böyle bir şey yaşayacağımı rüyamda görsem inanmazdım. geçen sene sıradan biriydi benim için. şimdi ise aklımdan çıkaramadığım biri oldu. aşk gerçekten saçma sapan, insanın dengesini alt üst eden, yakıcı bi duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…