Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da evli gibi geldiMuhtemelen evli.
Pişman oldu ve sizden uzaklaşmanın doğru olduğunun farkına vardı. Sizde üstelemeyin bence.
belkide size sadece eski bi tanıdık diye yakınlık gösteriyordu sizin yanlış anladığınızı gördü ve uzaklaşmaya karar verdi?
Daha önce de aynı yerde çalıştığım bir meslektaşımla aynı kuruma atandık. Eski çalıştığım yerde selamlaşmanın ötesinde bir samimiyetimiz yoktu. Ancak yeni atandığımız yerde o eski tanıdıklıktan olsa gerek daha yakın olduk. Zaman zaman beni arabasıyla durağa kadar bıraktığı oldu. Derken, birdenbire aşık oldum. Bana bakışlarından ve ilgisinden onun da bana karşı bir şeyler hisetmeye başladığını anladım. Eminim bundan. Sonra, gitgide benden uzaklaşmaya başladı. Benden nerdeyse köşe bucak kaçıyor artık. Yanımdan arabasıyla hızla geçip gidiyor. N'oldu, ne değişti anlamadım ve bu durum beni çok üzüyor. Benden on yaş falan büyük, belki de evli biri, bilmiyorum. Ama elimde değil, çok kötüyüm ve sürekli bunu düşünüyorum. Neden böyle davranıyor olabilir?
keşke o cesareti bulabilsem. ama çok kızgınım ona. herhalde ben de görmezden gelicem ve acı çekmeye devam edicem. bu durumun bir an önce geçip gitmesini ve sürekli onu düşünmekten kurtulmayı okadar çok istiyorum ki.Acikca sorsaniz? Evliyse umudunuzu kesersiniz tabii. En azindan nedenini ogrenip kendinizi uzmezsiniz
45-50 arası sanırım.Kac yasinda bu adam?