merhabalar,
Bundan 6 ay once boyle bir konu acacagim aklimin ucundan gecmezdi. Esimle tanistik birbirimizi begendik. Evlenmek istedi bir an once olsun diye acele etti. 3-4 haftadir surekli evlilige alisamadim diyor
Ben o mutlu olsun diye bir suru olumsuz yasadigimiz konularda sustum, gecer dedim. Mesela maddi konuda sorun var. harcamalarimi en aza indirdim. Evlendikten sonra kendime hic birsey almadim. Bunun gibi cok sey var aramizda huzursuzluk cikmasin diye sorun yapmiyorum hic bir seyi. Buna ragmen onun bana bunu soylemesi cok kirdi beni
evlendikten sonra hayati tamamen degisen benim. Onun yasadigi yere tasindim, isimi biraktim evde oturuyorum. Cok rahat bir hayatim vardi arab, evim arkadaslarim. Esimin surekli evlilige alisamadim demesi cok uzuyor beni. Kavga etmiyorum o bu tarz konusma yapinca. Hic boyle bir durumla karsilasip sonra mutlu olan varmi aranizda
Bundan 6 ay once boyle bir konu acacagim aklimin ucundan gecmezdi. Esimle tanistik birbirimizi begendik. Evlenmek istedi bir an once olsun diye acele etti. 3-4 haftadir surekli evlilige alisamadim diyor