• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden boyle , ne yapmaliyim

nisa1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.591
1.250
248
35
İstanbul
merhabalar,
Bundan 6 ay once boyle bir konu acacagim aklimin ucundan gecmezdi. Esimle tanistik birbirimizi begendik. Evlenmek istedi bir an once olsun diye acele etti. 3-4 haftadir surekli evlilige alisamadim diyor :( Ben o mutlu olsun diye bir suru olumsuz yasadigimiz konularda sustum, gecer dedim. Mesela maddi konuda sorun var. harcamalarimi en aza indirdim. Evlendikten sonra kendime hic birsey almadim. Bunun gibi cok sey var aramizda huzursuzluk cikmasin diye sorun yapmiyorum hic bir seyi. Buna ragmen onun bana bunu soylemesi cok kirdi beni :( evlendikten sonra hayati tamamen degisen benim. Onun yasadigi yere tasindim, isimi biraktim evde oturuyorum. Cok rahat bir hayatim vardi arab, evim arkadaslarim. Esimin surekli evlilige alisamadim demesi cok uzuyor beni. Kavga etmiyorum o bu tarz konusma yapinca. Hic boyle bir durumla karsilasip sonra mutlu olan varmi aranizda

Hangi konuda alışamadı? Sorumluluklara mı yoksa başka birisi ile düzenli bir hayata mı ?

Ikisinide soyluyor. Cok uzuluyorum. Iyice soguk davranmaya basladi. Evlenmek icin acele eden de oydu
Allah Allah ! O zaman ne diye evlenmiş kuduruk gibi ?!? Oturun konuşun yaptığı yanlışları yüzüne vurun... Anladığı dil bu.

Bence normal bir durum erkekler kolay adapte olamiyorlar .sakin olun fakat soylemeniz gerekenleri de söyleyin anlayışla zamanla geçecek bir durum diye düşünüyorum

olabilir başka bir insanla aynı evde yaşamak kolay olmasa gerek. sevgililik döneminiz de kısa geçtiyse alışması zor olur. içinde yaşamıyor da dile getiriyor demek ki. söyleyin kendisine beni kırıyosun böyle konuşarak, tatlı tatlı konuş niye benimle evlendin o zaman deme mesela . keşke evlenmeseydim der o zaman . anlaştık mı ılımlı yaklaş ve sor vardır sebebi.. düzelir ama bunlar ufak tefek şeyler canını sıkma .

Back
X