• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden böyle yaptı?

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Bir ortamda yakuşuklu bir arkadaş vardı. Ben çok sohbet kuramadım. Onunla konuşan başka bir kız arkadaş vardı. Çocuk yabancı, kız da onun dilini sular seller gibi biliyor. Buluşmadan sonra ben kız facebook üstünden dedim ki: 'ben o çocuktan hoşlandım, sevgilisi var mıymış, sen konuştun bilirsin', cevap vermedi. Kız evli bu arada. Aralarında bir şey olduğunu düşünmedim.

Bir ortamda yakuşuklu bir arkadaş vardı. Ben çok sohbet kuramadım. Onunla konuşan başka bir kız arkadaş vardı. Çocuk yabancı, kız da onun dilini sular seller gibi biliyor. Buluşmadan sonra ben kız facebook üstünden dedim ki: 'ben o çocuktan hoşlandım, sevgilisi var mıymış, sen konuştun bilirsin', cevap vermedi. Kız evli bu arada. Aralarında bir şey olduğunu düşünmedim.
Sen esas evlilerden kork. Kimin ne halt karıştırdığı belli olmaz. Muhtemelen kendine ayarlıyordur, en azından takılmalık😉

Sen esas evlilerden kork. Kimin ne halt karıştırdığı belli olmaz. Muhtemelen kendine ayarlıyordur, en azından takılmalık😉
Ay nereden biliyorsunuz binlerce ihtimalden bu ihtimalli düşünmekte ne bileyim ben
Belki muhatap olmak istemiyor
Belki kız arkadaşı olduğu biliyor
Belki tercihkeri farklıdır anlatamıyordur

Ay nereden biliyorsunuz binlerce ihtimalden bu ihtimalli düşünmekte ne bileyim ben
Belki muhatap olmak istemiyor
Belki kız arkadaşı olduğu biliyor
Belki tercihkeri farklıdır anlatamıyordur
Sizce neden böyle yaptı sorusuna bence tahmin. Herkesin tahmini farklıdır.

Belli ki yakın değilsiniz hanımefendiyle.
Ben olsam ben de cevap vermezdim.
Evliyim.

Diyelim ki sevgilisi yok dedi aramızı mı yapın diyecektiniz. “I want you” diye mesaj atın her türlü anlar kamil 😂

Cevap vermesinde ne sakınca var ki? Yokmuş dese, gidip tanışacağım, çaya davet edeceğim belki.

Aracı olacak bir durum yok. Aramızı yap demedim. Baya sohbet etti, biliyordur diye düşündüm.

Cevap vermesinde ne sakınca var ki? Yokmuş dese, gidip tanışacağım, çaya davet edeceğim belki.

Aracı olacak bir durum yok. Aramızı yap demedim. Baya sohbet etti, biliyordur diye düşündüm.
Madem öyle arkadaşınızın tavrına akıl yürütmek yerine doğrudan muhatabınıza gidin, davetiniz yapın. Varsa bir şey ortaya çıkar zaten.

kusura bakma da hiç dilini bilmiyosun sadece görunuşunden mi hoşlandın, çaya kahveye çıkarsan napıcan google translate mi kullanıcan? nasıl tanıycan?
bana da bu acaip geliyor hiç dilini bilmediğin birinden hoşlanmak.

Google translate kullanmayacağım. Çok şükür İngilişçe biliyoruz, onlar kendi aralarında başka bir dil konuşuyordu. Öyle aşık maşık değilim. Beğendim, konuşma amaçlı yazacaktım, sevgilisi varsa onu dahi yapmak istemem.

Back
X