Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
okumamışsınız ki yazdığını. hala ısrarla aynı şeyi yazıp duruyosunuz
adam o kızla anadilinde almanca konuşmuş. ama ortamdaki herkes ingilizce biliyormuş. o kızla almanca konuşurken acaba özel hayatından bahsetti mi diye sormuş konu sahibi. yoksa hoşlandığı adamla hiç konuşamıyor diye bişey yok, konu sahibi de hoşlandığı adam da ingilizce biliyor
mune hanım okumadan yorum yapanları da banlayın. Ben yabancı dil biliyorum, onun anadili Almanca, kız da Almanca bildiği için Almanca konuştular. Hikayede bahsi geçen herkes İngilizce biliyor. Kızla belki almanca konuşurken sevgilim var, onun yanına geldim dedi, bu nedenle kıza sordum. Yoksa sevgili, 'hello, are u sex' demeyi düşünüyorum.
okumamışsınız ki yazdığını. hala ısrarla aynı şeyi yazıp duruyosunuz
adam o kızla anadilinde almanca konuşmuş. ama ortamdaki herkes ingilizce biliyormuş. o kızla almanca konuşurken acaba özel hayatından bahsetti mi diye sormuş konu sahibi. yoksa hoşlandığı adamla hiç konuşamıyor diye bişey yok, konu sahibi de hoşlandığı adam da ingilizce biliyor
Evli biri yabanci biriyle memleketinden isinden fakan konusur. Tutupta sevgilin var mi diye sordugunu sanmam. Ayrica biri bana sosyal medyadan o cocukla uzun uzun konustun sevgilisi varmiymis diye sorsa ben de cevap vermem.