- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Nikahınıza mı alcaksınız? Konunun benimle alakası yok, her yoruma bu kadar takılmayın. Arkadaşa cevap verin lütfen.evli misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikahınıza mı alcaksınız? Konunun benimle alakası yok, her yoruma bu kadar takılmayın. Arkadaşa cevap verin lütfen.evli misiniz?
Benim ikinci bir üyeliğim yok. Çok bilmiş takılmayın siz bence.
Nikahınıza mı alcaksınız? Konunun benimle alakası yok, her yoruma bu kadar takılmayın. Arkadaşa cevap verin lütfen.
Evet burda okuduğumuz onca konu sonrasında asıl evlilerden korkulması gerektiğine kanaat getirdim, bir sorun mu var sizin içinasıl evlilerden kork demişsiniz ya ondan sordum.
Pardon?
Evet burda okuduğumuz onca konu sonrasında asıl evlilerden korkulması gerektiğine kanaat getirdim, bir sorun mu var sizin için
Ben her evli için konuşmadım. Size bir lafım mı oldu neden bu kadar alındıysanız.yok canım bana ne, sadece merak ettim, tanımadan etmeden evliler hakkında böyle konuşmak ilginç. her evli bir değildir ama unutmamak lazım. önyargı tuhaf birşeydir.
Polemik yaratmak için herkes başka mesajlara cevap veriyor. Kötü bir şey demedikten sonra isteyen istediğini yazabilir herhalde. Benim mesajımı özellikle cımbızladılar abla.Hanımlar sıcaktan olsa gerek ayağınız gaz pedalına takılı kalmış, yavaşça fren yapmaya başlayın lütfen.
mune hanım okumadan yorum yapanları da banlayın. Ben yabancı dil biliyorum, onun anadili Almanca, kız da Almanca bildiği için Almanca konuştular. Hikayede bahsi geçen herkes İngilizce biliyor. Kızla belki almanca konuşurken sevgilim var, onun yanına geldim dedi, bu nedenle kıza sordum. Yoksa sevgili, 'hello, are u sex' demeyi düşünüyorum.
Yok dese arayı bulması için salça olmandan korkmuştur. Veya samimi değilseniz bu samimi çıkışın rahatsız edici gelmiştirBir ortamda yakuşuklu bir arkadaş vardı. Ben çok sohbet kuramadım. Onunla konuşan başka bir kız arkadaş vardı. Çocuk yabancı, kız da onun dilini sular seller gibi biliyor. Buluşmadan sonra ben kız facebook üstünden dedim ki: 'ben o çocuktan hoşlandım, sevgilisi var mıymış, sen konuştun bilirsin', cevap vermedi. Kız evli bu arada. Aralarında bir şey olduğunu düşünmedim.
Beden dili evrensel ama :)kusura bakma da hiç dilini bilmiyosun sadece görunuşunden mi hoşlandın, çaya kahveye çıkarsan napıcan google translate mi kullanıcan? nasıl tanıycan?
bana da bu acaip geliyor hiç dilini bilmediğin birinden hoşlanmak.
Ahahahhamune hanım okumadan yorum yapanları da banlayın. Ben yabancı dil biliyorum, onun anadili Almanca, kız da Almanca bildiği için Almanca konuştular. Hikayede bahsi geçen herkes İngilizce biliyor. Kızla belki almanca konuşurken sevgilim var, onun yanına geldim dedi, bu nedenle kıza sordum. Yoksa sevgili, 'hello, are u sex' demeyi düşünüyorum.