• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden böyle yaptı?

Evet burda okuduğumuz onca konu sonrasında asıl evlilerden korkulması gerektiğine kanaat getirdim, bir sorun mu var sizin için

yok canım bana ne, sadece merak ettim, tanımadan etmeden evliler hakkında böyle konuşmak ilginç. her evli bir değildir ama unutmamak lazım. önyargı tuhaf birşeydir.

yok canım bana ne, sadece merak ettim, tanımadan etmeden evliler hakkında böyle konuşmak ilginç. her evli bir değildir ama unutmamak lazım. önyargı tuhaf birşeydir.
Ben her evli için konuşmadım. Size bir lafım mı oldu neden bu kadar alındıysanız.

Hanımlar sıcaktan olsa gerek ayağınız gaz pedalına takılı kalmış, yavaşça fren yapmaya başlayın lütfen.
Polemik yaratmak için herkes başka mesajlara cevap veriyor. Kötü bir şey demedikten sonra isteyen istediğini yazabilir herhalde. Benim mesajımı özellikle cımbızladılar abla.

Son uyarım olsun bu mesaj sonrası bir polemik, hakaret vb olursa banlarım bilginize.
2. üyelik şüpheleriniz olduğunda da topiğe yazıp zan altında bırakmak yerine rapor edin lütfen, ki 2 üyeliğin arasında bir bağlantı yok.
Lütfen konuya dönülsün rica ediyorum.

mune hanım okumadan yorum yapanları da banlayın. Ben yabancı dil biliyorum, onun anadili Almanca, kız da Almanca bildiği için Almanca konuştular. Hikayede bahsi geçen herkes İngilizce biliyor. Kızla belki almanca konuşurken sevgilim var, onun yanına geldim dedi, bu nedenle kıza sordum. Yoksa sevgili, 'hello, are u sex' demeyi düşünüyorum.

mune hanım okumadan yorum yapanları da banlayın. Ben yabancı dil biliyorum, onun anadili Almanca, kız da Almanca bildiği için Almanca konuştular. Hikayede bahsi geçen herkes İngilizce biliyor. Kızla belki almanca konuşurken sevgilim var, onun yanına geldim dedi, bu nedenle kıza sordum. Yoksa sevgili, 'hello, are u sex' demeyi düşünüyorum.

Eeee 2 cift laf etseydin kiz keske.
Bence bosver bu kizi, cocugu tekrar gorme durumun varsa, o zaman 2 cift laf edersin sen de. Almanlar gayet iyi Ingilizce konusuyor zaten.

ayarlamak istediği başka biri olabilir. bilmiyorum bile mi demedi cevap vermedi derken?

Bir ortamda yakuşuklu bir arkadaş vardı. Ben çok sohbet kuramadım. Onunla konuşan başka bir kız arkadaş vardı. Çocuk yabancı, kız da onun dilini sular seller gibi biliyor. Buluşmadan sonra ben kız facebook üstünden dedim ki: 'ben o çocuktan hoşlandım, sevgilisi var mıymış, sen konuştun bilirsin', cevap vermedi. Kız evli bu arada. Aralarında bir şey olduğunu düşünmedim.
Yok dese arayı bulması için salça olmandan korkmuştur. Veya samimi değilseniz bu samimi çıkışın rahatsız edici gelmiştir

kusura bakma da hiç dilini bilmiyosun sadece görunuşunden mi hoşlandın, çaya kahveye çıkarsan napıcan google translate mi kullanıcan? nasıl tanıycan?
bana da bu acaip geliyor hiç dilini bilmediğin birinden hoşlanmak.
Beden dili evrensel ama :)

Ahahahha 😂 your mom pat pat.
Yada, you, me, tea, home, Kiss, sex.

Back
X