Sizce neden böyle yaptı?

o kadar mı evrensel ya, ben şaka yapıcam adam anlamayacak adam derdini anlatacak anlamıcam, anca where are you, what s your favorite movie?

okumamışsınız ki yazdığını. hala ısrarla aynı şeyi yazıp duruyosunuz

adam o kızla anadilinde almanca konuşmuş. ama ortamdaki herkes ingilizce biliyormuş. o kızla almanca konuşurken acaba özel hayatından bahsetti mi diye sormuş konu sahibi. yoksa hoşlandığı adamla hiç konuşamıyor diye bişey yok, konu sahibi de hoşlandığı adam da ingilizce biliyor

aşağıda kendisinin de yazdığı gibi.

mune hanım okumadan yorum yapanları da banlayın. Ben yabancı dil biliyorum, onun anadili Almanca, kız da Almanca bildiği için Almanca konuştular. Hikayede bahsi geçen herkes İngilizce biliyor. Kızla belki almanca konuşurken sevgilim var, onun yanına geldim dedi, bu nedenle kıza sordum. Yoksa sevgili, 'hello, are u sex' demeyi düşünüyorum.

oof of.

okumamışsınız ki yazdığını. hala ısrarla aynı şeyi yazıp duruyosunuz

adam o kızla anadilinde almanca konuşmuş. ama ortamdaki herkes ingilizce biliyormuş. o kızla almanca konuşurken acaba özel hayatından bahsetti mi diye sormuş konu sahibi. yoksa hoşlandığı adamla hiç konuşamıyor diye bişey yok, konu sahibi de hoşlandığı adam da ingilizce biliyor

aşağıda kendisinin de yazdığı gibi.

oof of.
ama sen niye bu kadar dertlendin ya?

orayı kaçırmışım ben beni alıntılamamış arkadaş sanırım.
o zaman ingilizce ortak dilse onay verdim göruşebilirsin sanki bana sorucaklar göruşurken :rolleyes:

Son düzenleme:
Cevap vermesinde ne sakınca var ki? Yokmuş dese, gidip tanışacağım, çaya davet edeceğim belki.

Aracı olacak bir durum yok. Aramızı yap demedim. Baya sohbet etti, biliyordur diye düşündüm.
Evli biri yabanci biriyle memleketinden isinden fakan konusur. Tutupta sevgilin var mi diye sordugunu sanmam. Ayrica biri bana sosyal medyadan o cocukla uzun uzun konustun sevgilisi varmiymis diye sorsa ben de cevap vermem.

Çok yakınsanız içten içe çekememezlik olabilir. Değilseniz uğraşmak istemeyebilir. Zamana bırakın gözlemleyin derim.

Back
X