sizce neden bu kaçış??

honour9

B-M
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
825
4
46
Ankara
kızlar okuldan bi arkadaşım var 4 sene önce aramızı yapıcaklardı, ancak tamamen dış faktörler nedeniyle, hiçbişey olmadan olay kapandı...
çocukla hiç oturmadım hiç konuşmadım.. çocuğun ismi ahmet olsun
aynı arkadaş ortamlarımız var ancak 4 senedir aynı masada oturupta birbirimiizn yüzüne bile bakmadık...
taki bu seneye kadar, nedense ona karşı bi hoşlantı hissetmeye başladım, arkadaş ortamında bikaç kere muhabbeti açıldı, ahmetin iyi bir çocuk olduğunu, kötü alışkanlıkları (sigara alkol) vb olmadığını falan duydum...
açıkcası bunları duyduktan sonra bu ahmet gözüme daha özel gözükmeye başladı.. önce mantığım sonra kalbim istedi ahmeti...
ancak hiç aynı ortamda bulunamıyoruz ve o 1 ay içinde memleketine dönecek...
içimde kalmasın istiyorum bazı şeylerin, ancak elimden de birşey gelmiyor... beni isteyip istemediğini anlayamıyorum...
mesela geçenlerde ortak bi arkadaşımız onla yemek yemeye gidecekti, benide çağırdı, beni çağırmadan öncede ahmete sormuş, honouruda çağırayimmi diye... o ise "farketmez" demiş
sanırım bu çocuk beni istemiyor
şöyle bi olay daha oldu, ortak bir arkadaşımız benle kantinde oturuyordu, oda kantinden birşey alıyordu, bağırdı ahmet gelsene oturalım diye... ahmet ise benim dersim var diyip gitti

bikerede benim yanımda bi arkadaşım ahmetle konuşuyordu, benim arkam dönüktü, sonra onlara doğru döndüm ve ahmet arkadaşıma sessizce cevap verip hemen ortamdan tüydü
bazen bana bakışlarını yakalıyorum.. ancak ahmet benim olduğum ortama bile gelmek istemiyor neyim ben yahuu öcümüyüm
benden çekiniyormu, yoksa iğreniyormu bilmiyorum açıkcası...
arkadaşlarından duyduğum kadarıyla, çekingen ve endişeli bir çocukmuş... resmen kaçtıkça kendine çekti beni bilemiyorum kızlar sizce bi erkek neden kaçar, veya neden çekinir

Bence sen Ahmet i mercek altına aldığın için

Yaptığı en ufak haraketi kendine göre yorumluyorsun

Seviyorsan yada bir ilgin varsa bence bir şekilde açıl.

Kabul eder yada etmez ama sen şansını denemiş olursun.

Bellimi olur belki oda sana birşeyler hissediyordur.

sanırım haklısın canım.. kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba
zaten bana karşı ilgisi olsaydı nekadarda çekingen olsa belli ederdi diye düşüüyorum
buyüzden içimdede kalsa açılmamak en mantıklısı galiba

Bence içinde kalacağına açılman en mantıklısı.

Bu kötü bişe değilki içinde kalsın.

Pişman olmamak için açıl.

Kaybeden sen olmazsın

Çekingen olabilir gibi geldi bana.Ortak arkdaşlarından yardım isteyebilirsin.
Yani hakkında biraz daha bilgi edin bence ama gidicek diyosun elini çabuk tut.
Yani hoşlanadığı yada ilgi duyduğu biri varmı açılmayı düşünürsen bile önce bunu bir öğren derim.

Çekiniyorda olabilir
Arkadaşları da çekingen demiş,daha önce ilişkisi olmuş mu acaba ?

peki nasıl açılacağım... ilk kez birine ilk adımı ben atmış olucam
22 yaşındayım ama bu konularda biraz tecrübesizim
çocukça şeylerde yapmak istemiyorum, faceden ekleyip muhabbet kurup açılmak gibi...
ortam yaratsam gelmiyor zaten:26:
aslında ahmeti kafamda yarattığım gibi seviyorda olabilirim...
belki konuşsam bütün hoşlantı gidicek, oyüzden açılmadan önce konuşmam lazım, tanımam lazım...
sanırım bi ortam oluşmasını beklemeliyim.... olmazsada yapıcak birşey yok

Çekiniyorda olabilir
Arkadaşları da çekingen demiş,daha önce ilişkisi olmuş mu acaba ?

arkadaşlardaan duyduğum kadarıyla okuldayken yani 4 senedir hiç ilişkisi olmamış canım yaaa
evet arkadaşları çekingen olduğunu söyledi:26:

arkadaşlardaan duyduğum kadarıyla okuldayken yani 4 senedir hiç ilişkisi olmamış canım yaaa
evet arkadaşları çekingen olduğunu söyledi:26:

Senden hoşlanıyorsa,ortamda bulunmaktan kaçınabilir
1 ay sonra okulunuz bitiyor mu yoksa tatil için mi memlekete dönüyor ?

O halde zamana bırak.Gidine kadar ortam oluşursa tanımış olursun.Bu şekilde emin adımlar atman bence çok güzel.İlerde pişman olmamış olursun...

Son düzenleme:

evet canım bunu hiç düşünmedim, hoşlandığı biri olup olmadığını öğrenmem lazım...
arkadaşlarımdan hiç böyle birşey duymadım...
evet gidicek elimi çabuk tutmak istiyorum ama ortak arkadaşlarım önce iyi çocuk biz yapalım aranızı dediler...
ama ben biraz soğuk yaklaştım bu duruma, gidiyor olması kafamı karıştırdı... bana karşı duyguları olduğunu bilsem söyletirim...
arkadaşlarım birazda çocuğun gidiyor olmasını ve uzaktan ilişkiyi kaldıramayacağıını düşünüyorlar...
bu duurumlar beni biraz soğuttu bende söylemeyin dedim, ama onunla olsa güzel olurdu diye düşünmedende edemiyorum

O halde zamana bırak.Gidine kadar ortam oluşursa tanımış olursun.Bu şekilde emin adımlar atman bence çok güzel.İlerde pişman olmamış olursun...

haklısın canım, olgunlaştıkça artık ilişki konusunda dahada temkinli olmaya çalışıyorum...banada en mantıklısı bu geliyor zamana bırakmak, kaderimdeyse ve hayırlıysa zaten olur diyorum...

Canım sağlam bir ilişki olduktan sonra uzaktan da yürür.Ama daha fazla emek ister buda tartışılmaz bir gerçek.
Senin yerinde olsam konuşurdum.Yani aklımda kalmasın diye.Eğer olmazsa gidicek diye rahat bakabilirsin olaya aslında =)
Bir daha karşılaşmıcaksın hatırlamıcaksın o yönden güzel olur.Aynı yaştayız bu arada,hayatında olmasını istediğin kişinin o olduğuna inanıyosan hiç durmaa:)

Güvendiğin ortak arkadaşınız varsa sor,''Benden hoşlanıyor mu acaba'' diye

canım öyle zor dönemler yaşadımki, artık kimseye hayatımda istediğim kişi gözüyle bakamıyorum...
hayatımda olmasını istediğim insanlar boş çıktılar, belki bu hayatımın insanı ama ben o göözle bile bakamıyorum...
ama şu bi gerçekki, gelen teklifleri güvensizlik yüzünden korkularım yüzünden reddederken, uzun bi aradan sonra ilk kez bu çocukla birşeyler hayal ettim...
bu çocukla çıkmak istedim...
ancak sanırım uğraşmayacağım, kimse buna deymiyor çünkü
hoşlansaydı zaten gelirdi bu zamana kadar, yapıcak pek birşey yok:26:

Canım aynı senin durumlarında bir kuzenim var.Oda çok şey yaşadı ve artık güvensiz herkese karşı.
Böyle hissetmen çok normal.Zaten yaşında dalga geçicek,zaman geçirilcek bir yaş değil ilişki anlamında.
Belkide senin için doğru zaman henüz gelmedi,ama bir gün illaki gelicek.
O zamana kadar hayatına gerekirse kimseyi sokma.Gerçekten güvenip,inanabilceğin biri çıkıcaktır karşına.
İnsan yaşamadan bilemiyor tabi ve değmeyen insanlarla karşılaştıkça böyle güvensiz oluyor malesef.

evet canım, erkeklerden soğudum zaten
bencede bigün benim için hayırlı insan çıkıcak zaten, ahmetlerle mehmetlerle uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…