honour9 B-M Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 825 4 46 Ankara 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi honour9 #21 esradlr .!.: Aman kendi kaybeder,boşver Çok çekingense zaten bişey bekleme Genişletmek için tıkla... bencede canım kendi kaybetti
esradlr .!.: Aman kendi kaybeder,boşver Çok çekingense zaten bişey bekleme Genişletmek için tıkla... bencede canım kendi kaybetti
C cecenn Sabırla bekle... Kayıtlı Üye 14 Mart 2011 12.893 10.930 498 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi honour9 #22 honour9 .!.: evet canım, erkeklerden soğudum zaten bencede bigün benim için hayırlı insan çıkıcak zaten, ahmetlerle mehmetlerle uğraşamam Genişletmek için tıkla... Aynen uğraşma boşver ama yinede bir gelişme olursa yazarsın buraya
honour9 .!.: evet canım, erkeklerden soğudum zaten bencede bigün benim için hayırlı insan çıkıcak zaten, ahmetlerle mehmetlerle uğraşamam Genişletmek için tıkla... Aynen uğraşma boşver ama yinede bir gelişme olursa yazarsın buraya
honour9 B-M Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 825 4 46 Ankara 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi honour9 #23 cecenn .!.: Aynen uğraşma boşver ama yinede bir gelişme olursa yazarsın buraya Genişletmek için tıkla... Tamam canim haber veririm
cecenn .!.: Aynen uğraşma boşver ama yinede bir gelişme olursa yazarsın buraya Genişletmek için tıkla... Tamam canim haber veririm
Rosemaryy He loves me. Kayıtlı Üye 2 Ekim 2011 1.744 7 106 İzmir 11 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi honour9 #24 Şu anda benimde buna benzer bi durumum var, takipteyim hadi bakalım :), bişeyler olursa haberdar et bizi.
Şu anda benimde buna benzer bi durumum var, takipteyim hadi bakalım :), bişeyler olursa haberdar et bizi.