Sizce neden olabilir ?

Naz değildi aslında bir tür anlaşma diyelim kararlıydım ayrılmaya pişmanda değilim sadece merak ediyorum karmakarışık duygular anlayacağınız
Bak bende yeni ayrıldım seviyordum pişman da değilim.Numarasını sildim mesela deli gibi kontrol etmiyorum.Çünkü kararlılık öyle olur sizinkisi gibi değil.Ya mesaj at barış yada sil numarasını bakma.Ben ikincisini tavsiye ederim

Bak bende yeni ayrıldım seviyordum pişman da değilim.Numarasını sildim mesela deli gibi kontrol etmiyorum.Çünkü kararlılık öyle olur sizinkisi gibi değil.Ya mesaj at barış yada sil numarasını bakma.Ben ikincisini tavsiye ederim
Asla barışmak istemeyeceğim kendi teklif etmediği sürece ve düzelmedikten sonra barışmanın bir anlamı da olmaz ama bir. Müddet kabullenene kadar takip ederim gibi geliyor zor olsada

Düşme peşine o koşsun kıymetli olursun merakda etme umursamaz ol

Bu kadar çok peşine düşersen kendini tutamayıp yanlış bir hamle yapacaksın ve ayrıldığın sevgilinin egosuna ego katacaksın, bravo :KK43:

fazla takip etmiyor musun?

takibi bırakıp, ayrılık acını sindirip kendini yenilemeye çalışsan daha iyi olacak. kendine eziyetten başka bişey değil bu.

Back
X