• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Neden?

deathbox

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
21
6
1
Konuştuğum biri var ama aramizdaki iliski ne hala bilmiyorum.cocuk saat gece 1-2den sonra konusmayalim cunku ne yazdığımı bilmiyor bir gun sonra pisman oluyorum diyor anlam veremiyorum sizce neden?

Bu zaman kadar normal konusuyoduk bir haftadir boyle yapiyor sordugumda da gozunde kotu gorunmek istemiyorum sen masum birisin dedi

Bu zaman kadar normal konusuyoduk bir haftadir boyle yapiyor sordugumda da gozunde kotu gorunmek istemiyorum sen masum birisin dedi

yolunu yapıyor canım benim. sen ısrar edeceksin yapma böyle konuşalım diyeceksin
o istememiş sen konuşmuş olacaksın. nasıl çakal

Boyle bir densizlik olayi yasanmadiysa aranizda gece konusmasi sirasinda, aklima gelen secenekler:
1. Uykusu sizinle konusmaktan daha tatli geliyordur.
2. Sizden sakladigi bir sey vardir (en masumu baska bir iste daha calisiyordur maddi durumu kotudur soyleyemiyordur, baska biri vardir ya da, belki evlidir?, yurtdisinda yasayan baska biriyle gorusuyordur saat sebebiyle ancak gece 1 den sonra konusuyorlardir vs vs )
3. Yine sizden sakladigi bir sekilde icki sorunu olabilir. Sarhos olup siziyordur
4. Dogru soyluyordur. Uykusuzluga hic dayanamayan biridir ve kendini bilmeden gercekten bilincli konusamayacagini dusunup yanlis birsey soylemek istemiyordur.
5. Erkek bir kulkedisidir yaz saatiyle yasiyordur. saati bir saat ileri alinmistir.
Bence ask surekli bir arada olma istegi gorusme istegiyle beraberdir ama herkes farkli tabi... Kesin konusmak zor. En dogrusunu sizin analizleriniz ve iliskinin gidisati gosterir.
Ben yukaridakileri sevgili oldugunuz ya da olma asamasinda oldugunuzu dusunerek yazmistim. Aranizda birsey yoksa konusmak istememekte hakli degil mi? Genelde insanlar normal arkadaslariyla gece 1 den 2 den sonra konusmazlar. Biyle bir uyari yapma geregi de duymazlar. Ben olayi tam anlamamis olabilirim.

Konuştuğum biri var ama aramizdaki iliski ne hala bilmiyorum.cocuk saat gece 1-2den sonra konusmayalim cunku ne yazdığımı bilmiyor bir gun sonra pisman oluyorum diyor anlam veremiyorum sizce neden?

Allol aliyor mu. Bilemedim cok ilginc geldi. Gel git bir tip olabilir

Back
X