Hayir alkol de kullanmiyo kiAllol aliyor mu. Bilemedim cok ilginc geldi. Gel git bir tip olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir alkol de kullanmiyo kiAllol aliyor mu. Bilemedim cok ilginc geldi. Gel git bir tip olabilir
Gayet net abaza:)))Peki sence benden hoslaniyo mu yoksa sadece abaza mi![]()
O zaman yatıp uyusun ya konuşmayalım demek ne demek hem aranızda ilişki filan yoksa kasmayın konuşmayın boşver sevgili olmadığın kişi ile o kadar saat ne konuşacaksınKonuştuğum biri var ama aramizdaki iliski ne hala bilmiyorum.cocuk saat gece 1-2den sonra konusmayalim cunku ne yazdığımı bilmiyor bir gun sonra pisman oluyorum diyor anlam veremiyorum sizce neden?
Ben de ayni sekilde dusundum ama hic masumca degilmis burda okudugum kadariylaUyku sersemi oluyorum, ne dediğimi bilmiyorum demek istemiştir, bir ben safım sanırım![]()
Allah AllahBen de ayni sekilde dusundum ama hic masumca degilmis burda okudugum kadariyla![]()
Senle vakit geçiroyorum umut vermek istemiyorum diyorKonuştuğum biri var ama aramizdaki iliski ne hala bilmiyorum.cocuk saat gece 1-2den sonra konusmayalim cunku ne yazdığımı bilmiyor bir gun sonra pisman oluyorum diyor anlam veremiyorum sizce neden?
PfffBu zaman kadar normal konusuyoduk bir haftadir boyle yapiyor sordugumda da gozunde kotu gorunmek istemiyorum sen masum birisin dedi