- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Böyle birşey sorması bana da tuhaf geldi. Zaten yolumun üstü demişte hani cidden dedıkodu olurbence gitmeyin sonuçta motorda otururken birbirinize çok yakın oturuyorsunuz yani sarılıyorsunuz gibi birşey tanımadığınız bir insanın motorunda ne işiniz var? Bu kadar samimi bir şekilde bana tuhaf geldi
Valahi ben sizin şubede çalışıyor olsam sabah sizi görsem içimden ne mana derim :))Böyle birşey sorması bana da tuhaf geldi. Zaten yolumun üstü demişte hani cidden dedıkodu olur
Yanı çok saçma geldi. Hanı yolumun üstü demişte. Araba olsa neyse cok guzel olursa motor sıkıntı. Birde neden bana bunu söylüyor. Eminim o yolunun üzerinde erkeklerde vardırValahi ben sizin şubede çalışıyor olsam sabah sizi görsem içimden ne mana derim :))
Konu yolun üzerinde erkekler olması değil ben tanımadığım birinin motoruna binmem birde motorlar gerçekten çok tehlikeli yani allah muhafaza.Size karşı ilgisi vardır belki yakınlaşmak istiyordur.Yanı çok saçma geldi. Hanı yolumun üstü demişte. Araba olsa neyse cok guzel olursa motor sıkıntı. Birde neden bana bunu söylüyor. Eminim o yolunun üzerinde erkeklerde vardır
Her kiza teklif ediyor mu bu bir..Aynı bölümde ki kıza da demiş ki kask falan da getirim de motordan korkuyor demiş.
Sanmıyorum cok farklıyız.o 2kolu dövmeli falan baya farklıyız. Bı de daha önce aynı yerdeydık ama tanımıyorum. Belkı iyiinıyettendırKonu yolun üzerinde erkekler olması değil ben tanımadığım birinin motoruna binmem birde motorlar gerçekten çok tehlikeli yani allah muhafaza.Size karşı ilgisi vardır belki yakınlaşmak istiyordur.
Motor bana da sacma geldıBen olsam kabul etmem.
Motor ne alaka?Güvenemezdim ben.
Dedikodu da olur ayrıca,olmaz mı,sevgili gibi olursunuz direkt.
Sadece iş yerınde bana söyledı. Hıcbır kızla konusmuyor.aynı bölümde oldugu evlı kızla bır konusuyor. Dıger kızlarla konustum unu gormedım dahaHer kiza teklif ediyor mu bu bir.
Ikincisi , motora binmekten cekinmiyor musun, yakinlasmayi birak tehlikeli bir arac.
Yanı arabası olsa neyse De Hanı motor ne bilim. Sımdı ıs yerinden öyle cıkcaz ayy bır dedıkodu olur kıMotosiklette ister istemez fazlaca temas meydana geliyor.Ozellikle supersport motosikletse baya ustuste oluyorsun ve dizlerini bacaklarini adamin bacaginin ustune koyuyorsun falan filan sıkıntı buysa.
Ben kendim de motosiklet kullaniyorum ama tanimadigim veya oylesine tanidigim birilerinin arkasina binmedim hic.
Yanı arabası olsa neyse De Hanı motor ne bilim. Sımdı ıs yerinden öyle cıkcaz ayy bır dedıkodu olur kı
Yanı bırde dusunmesi lazım ıs yerinde kiler hakkımızda ne düşünecek diyeYani evet fazlaca samimi bir goruntu oluyor araba gibi degil. Esim yol ustune birakacagi is arkadalarini kadin da olur arada bazen arabaya alir sikinti yok ama motosiklete almaya kalksa canini alirim heralde. Kimseyi almadi, alamaz ne o oyle uste uste yolculuk... -.-
Yanı bırde dusunmesi lazım ıs yerinde kiler hakkımızda ne düşünecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?