Nisanli ve evlenmek uzere olan bir adam,ne diye evlenmis bir kadina hala "seni seviyorum,evlisin biliyorum,evlilik kurumuna saygim var ama ben seni hala seviyorum,senden kopamam" der ?? Aci cektigini,uzuldugunu soyler ??
Ve suan birlikte oldugu kizi sevmiyor..Atesten gomlek giyicem biliyorum,risk aliyorum der ?? Kiza da seni severim insallah, demis... Ben memlekete geldim,geri dondum..benim geldigimi ogrenmis ve yikilmis.. keske onunla karsilassaydik,icim cok sizladi cok acidi demis..
Bu itiraf ne kadar Yurek yakici ve kafa karistirici..
Bir arkadasima iletmis bunlari ... 12 yil once olan bir sevdaydi bu .. Ben esimi cok sevdigim halde,yinede izi kalmistir bende bu sevdanin.. sanirim onda da kalmis ki, bunlari boyle diyebilmis..
siz benim yerimde olsaydiniz,bunlari dedigini bilseydiniz neler dusunurdunuz ..
Bu insan sahiden samimi midir duygularinda,ben inanmiyorum gerci ...
Ve suan birlikte oldugu kizi sevmiyor..Atesten gomlek giyicem biliyorum,risk aliyorum der ?? Kiza da seni severim insallah, demis... Ben memlekete geldim,geri dondum..benim geldigimi ogrenmis ve yikilmis.. keske onunla karsilassaydik,icim cok sizladi cok acidi demis..
Bu itiraf ne kadar Yurek yakici ve kafa karistirici..
Bir arkadasima iletmis bunlari ... 12 yil once olan bir sevdaydi bu .. Ben esimi cok sevdigim halde,yinede izi kalmistir bende bu sevdanin.. sanirim onda da kalmis ki, bunlari boyle diyebilmis..
siz benim yerimde olsaydiniz,bunlari dedigini bilseydiniz neler dusunurdunuz ..
Bu insan sahiden samimi midir duygularinda,ben inanmiyorum gerci ...