• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Neden??

Bir erkek '' gerçekten aşık olsa '' onu zaten karısı yapar kendıne ..

gerisi fasafiso.. sız ne dersenız deyin ..
ha birde ulaşılmayan et her zaman taze kokarmış :)) kıymete bınmıssınız dır .. ama boş ..
gerçekten kıymetlı olsaydınız şuan bu klışe sozlerı baskaları vasıtasıyla kulagınıza gondermezdı
erkek değil mi işte maymun iştahlı .. hala agız arıyor acaba oda benı unutamadımı dıye ? eger unutmadıysanız hoşuna gıtcek .. kendı ıcınde efsane olucaksınız mağdur aşıklar :) sevdiler kavuşamadılar ellerin oldular .. tam turk fılmı ..

beni üzen .. sizin arayış içine çoooktan girmiş olmanız .. sız kabul etmesenızde bu böyle ..
evleniceği kıza da üzüldüm.. evlenmeyi karı yapmayı bılıyor ama ne hıkmetse kalbını veremıyor beyefendı !
vah vah ..

Bir erkek '' gerçekten aşık olsa '' onu zaten karısı yapar kendıne ..

gerisi fasafiso.. sız ne dersenız deyin ..
ha birde ulaşılmayan et her zaman taze kokarmış :)) kıymete bınmıssınız dır .. ama boş ..
gerçekten kıymetlı olsaydınız şuan bu klışe sozlerı baskaları vasıtasıyla kulagınıza gondermezdı
erkek değil mi işte maymun iştahlı .. hala agız arıyor acaba oda benı unutamadımı dıye ? eger unutmadıysanız hoşuna gıtcek .. kendı ıcınde efsane olucaksınız mağdur aşıklar :) sevdiler kavuşamadılar ellerin oldular .. tam turk fılmı ..

beni üzen .. sizin arayış içine çoooktan girmiş olmanız .. sız kabul etmesenızde bu böyle ..
evleniceği kıza da üzüldüm.. evlenmeyi karı yapmayı bılıyor ama ne hıkmetse kalbını veremıyor beyefendı !
vah vah ..

Ben arayis icine girmedim..
Sadece bir zamanlar yerle bir olan ONURUM`un yeniden yerden kalkmasina sevindim o kadar.. cevabi budur...Cok seviniyorum ayricada, ben aklinda iken bir baskasiyla istemeyerek evlenmesine!!! Ohh olsun daha cok cekecekk... Ben cok gozyasi dokmustum onun icin ,bundan sonrada o aglasin varsin.. Umurumda degil ...

Bunlari dusunuyorum ben.. Hicte arayis icinde degilim!!!

bende duyuyorum sizin yaşadığınıza benzer hikayeler sağdan soldan..

acaba diyorum,''yarım kalan sevdalar'' mı insanda vicdan da sızlatan birer soru işaretleri olarak kalıyorlar?!
yani tam olarak yaşanıp,tüketilmedikleri için, ''acabalarla'' kafa karıştırıyorlar yıllar içinde bile?!
'acaba bu sevda dolu dizgin,plandığı şekilde evlilikle de sonuçlanıp yaşansaydı ne olurdu?????
ya da zamanında tüketilseydi de ayrılınsaydı eğer???

muhtemelen,
ne kadar değersiz bişey olduğu ortada olacak ve ileriye bakmak,yürümek geriye bakmadan,kolay olucaktı..
ve kapanan sayfa da hiçç açılmayacaktı kafalarda...

kafanız hiç karışmasın arkadaşım..
olmamışsa zamanında, mutlak bir hayır vardır da olmamıştır,inanın buna..
eşiniz ve çocuğunuzla mutluluklar dilerim sizeolumunekankayizsmile

bende duyuyorum sizin yaşadığınıza benzer hikayeler sağdan soldan..

acaba diyorum,''yarım kalan sevdalar'' mı insanda vicdan da sızlatan birer soru işaretleri olarak kalıyorlar?!
yani tam olarak yaşanıp,tüketilmedikleri için, ''acabalarla'' kafa karıştırıyorlar yıllar içinde bile?!
'acaba bu sevda dolu dizgin,plandığı şekilde evlilikle de sonuçlanıp yaşansaydı ne olurdu?????
ya da zamanında tüketilseydi de ayrılınsaydı eğer???

muhtemelen,
ne kadar değersiz bişey olduğu ortada olacak ve ileriye bakmak,yürümek geriye bakmadan,kolay olucaktı..
ve kapanan sayfa da hiçç açılmayacaktı kafalarda...

kafanız hiç karışmasın arkadaşım..
olmamışsa zamanında, mutlak bir hayır vardır da olmamıştır,inanın buna..
eşiniz ve çocuğunuzla mutluluklar dilerim sizeolumunekankayizsmile

Sagol Arkadasim Allah razi olsun, Amin ...
Bencede mutlaka bunda da bir hayir vardir ... Rabbim istememisse bir bildigi vardir..
sadece sinirime dokunan bu adam evlenmek uzere ve bana ettigi bu laflar beni uzuyor..
Benimle dalga geciyor !! Buna sinirleniyorum ben..

Sagol Arkadasim Allah razi olsun, Amin ...
Bencede mutlaka bunda da bir hayir vardir ... Rabbim istememisse bir bildigi vardir..
sadece sinirime dokunan bu adam evlenmek uzere ve bana ettigi bu laflar beni uzuyor..
Benimle dalga geciyor !! Buna sinirleniyorum ben..

sende sağol arkadaşımolumunekankayizsmile

iki kere bile düşünme canım benim,
evdeki huzur,mutluluk budur:nazar:

Dusunmemeye calisiyorum arkadasim..
Ama ister istemez kullenen bir ates iste ...

Ondan ıgrenır ve ayıplardım.
Benzerı olayı yasadıgım ıcın net yazıyorum.
Yaklasık 3 yıllık bır beraberlıgım olmustu.
Defalarca ayrıldık ama o hep aradı.
En son evlendıkten bır kac hafta sonra aradı,
konusmak dahı ıstemedım.
'evlıyım ve esımı sevıyorum' dedım.
'Bende evlıyım' dedı, o an ıgrendım ondan.
Evlı bır adam benı nasıl arayabılır?
Demek benımle evlı olsaydı, bır baskasını da benı aradıgı gıbı arayacaktı.
Tıksındım.
Aramalarına devam edınce,
yanıt vermek yerıne mesaj gonderdım.
Ve o mesajın dahı esımı aldatmıs gıbı hıssetmeme neden oldugunu yazdım.
Gercekten oyle hıssetmıstım.
Bır anlık dusunce ıle dahı olsa eskıye donmek,
esıme saygısızlık ve buyuk haksızlık olur.
Bence sızde cıkarın o adamı aklınızdan.
Nasıl bır ınsan kı evlı bırıne oyle sozler edebılıyor.
Ustelık evlılık arefesındeyken.
Igrenc bır durum, bence!

gecmis gecmiste kalsin..bunlari dusunup kafanizi karistirmayin ve asla 3.kisiler yuzunden evliliginizi maffetmeyin..
o kisi duzgun biri olsa zaten bunlari soylemezdi..

Evlenecegi kiza niye uzuluyorsunu ??
Bence evlenecegi kiz da AKIL yok.. Kendisini sevmeyen bir erkekle,ne csaretle evleniyor?
O cok seviyormus cocugu.. Hersey bu yani cok yazik..
Kizda da hic gurur yokmus bence.. Adam resmen seni sevmiyorum,umarim severim demis yaa pesss!!! sizde kiza uzuldum diyosunuz ..

Bu ne şiddet bu ne celal?
Adamın seni sevmiyorum dediği kısmı atlamışım sanırım.
Ama saçmalık, bi insan hele ki bi erkek sevmediği biriyle evlenmez ;)
Zorla değil bu işler.
Ve bence burada beni tersleyeceğinize oturup kendinizi eşinizin yerine koyun bi.
Kolay gelsin.

Bu ne şiddet bu ne celal?
Adamın seni sevmiyorum dediği kısmı atlamışım sanırım.
Ama saçmalık, bi insan hele ki bi erkek sevmediği biriyle evlenmez ;)
Zorla değil bu işler.
Ve bence burada beni tersleyeceğinize oturup kendinizi eşinizin yerine koyun bi.
Kolay gelsin.

Ben sizi terslemedim arkadasim..

Ayrica ben kendimi esimin yerine koymasam,ona saygi duymasam
digeriyle oturur,bulusur gorusurdum!! Ayni sehirde olduk yillar sonra..
Ayni sehrin havasini soluduk haberi olmadan benden.. istesem bulusurdum..
belkide iyi olurdu,icimde yillardir kalmis ofkemi kusardim yuzune,kafamda kurmus oldugum hayalini,buyuttugum yucelttigim hayalini yerle bir etmis olurdum,mutlaka o da cok degismistir 12 yil icinde.. iyide olurdu.. ama ben bunu yinede yapmam,yapmadimda..Esime saygimdan ...

Sevmedigi biriyle evlenmesine gelince.. sana katiliyorum..
kimse kimseyi zorla evlendiremez sevmedigi biriyle,dupeduz sacmalik !!!
Akli sira benimle dalgasini geciyor..
kendisi demis:
Ben atesten gomlek giyiyorum,risk aliyorum,belkide severim bilmiyorum.. ama bildigim birsey varsa o da sevdigim o degil.. sevdigim imkansiz olamaz artik,cunku o evli barkli ...kendisi bunu demis.. haa ben inandim mi bunlara??

ASLA!!! .... Zamaninda bilecekti degerimi.. gecmisler olaaa

"Nişanlı ve evlenmek üzere olan bir adam neden bunları der?"
Bunun cevabından önce
"Evli barklı çocuklu kadının kaç sene sonra niye bunları umursayıp durduk yere huzursuz oluyor?"a cevap bulmak lazım..

Ayrıca bunları dediği ve size aktaran kişi de bir garip, ne gereği var, macera mı aranıyor, çok saçma..

Biraz kendinizi eşinizin yerine koyup empati yapın.

Samimi mi bilemem ama cok bencil oldugu kesin. Bilmem kaci yil once bitmis bir iliskiyi tekrar istiyor ve artik siz evlisiniz, kendi de evlilik asamasinda. Ne sizin yuvaniz kocaniz umrunda, ne de evlenecegi kiz. Sadece kendisini, kendi duygularini dusunen biri.

Evlenecegi kiz da kendini bile bile atese atiyor, akli besbelli baskasinda, ustune ustluk "insallah seni severim" diyen adamla mutlu olacagini mi saniyor acaba...

Bir digeri de sizin bunu neden bu kadar umursadiginiz, kac sene gecmis ustunden, evlenip barklanmisiniz. Bu kisiden kacinabilirdiniz, sacmaladiginin farkina varip onu durdurabilirdiniz belki. Size ne curretle "geldim, seni bulamadim, icim acidi, vb" gibi seyler diyebiliyor ki? siz onunla konusuyorsunuz demek, bir sekilde gorusuyorsunuz ki bunlari duyuyorsunuz. Yuz vermissiniz, evli oldugunuz halde ona boyle seyler soyleme cesaretini de siz vermissiniz iste. Igneyi kendinize de batirin. Uzak duracaktiniz. Siz mesafe koymazsaniz daha cok huzurunuzu kacirir bu adam, soylemedi demeyin.

Sanirim, adam size baskalari vasitasiyla ulasiyor.
Bunu durdurmak bence sizin elinizde.
Hic oturup dusunmeyin bu niye boyle yapiyor, pisman mi, dalga mi geciyor filan diye. Bu neyi degistirecek ki? pisman olsa ne olacak yani? Anlasilan macera ariyor.
Ben olsaydim tepkim cok daha sert olurdu, oyle bir daha araya adam da sokamazdi, kendi de karsima cikamazdi kolay kolay. "Ben evliyim, cocugum var, esimi de seviyorum, pesimi birak" bile diyemez mi bir insan? Cok garip, anlasilan bu adam sizin kafanizi karistirmis. Bana oyle geliyor ki sizde de kalmis biraz birseyler, yoksa bu kadar onemsemezdiniz bile bu yersiz sozleri.

bence bir an önce bu düşünceleri kafanızdan silin ve o kişiden laf getiren arkadaşınızıda uyarın veya görüşmeyin..

Arkadasim burda konuyu acmamdaki sebep BU ADAMIN NE YAPMAYA CALISTIGI ??Benim ne yapip ne yapmayacagim degil... Lutfen ne demek istedigimi anlamaya calisin bir zahmet...

BIR ADAM BUNU NIYE YAPAR ??
NIYE BOYLE YANASIR ...
SAHIDEN PISMANLIK MI ??
YOKSA BENIMLE DALGASINI MI GECIYOR..

Bunlari idrak edemiyorum.. Ki, ! ben zaten inanmiyorum.... Dupeduz gonlunu eglendirmis..

arkadaşım neyini anlıycam allah aşkına. sonuçta olan olmuş ve her ijkinizde farklı hayatlar kurmuşsunuz. kaldıki zaten inanmıyorum ve gönlünü eğlendirmiş diyen sizsiniz. e bunu biliyorsanız zaten vermişsiniz yukardaki soruların cevabını. bu adam bunu niye yapar? hadi diyelim unutamamışda yapar. ee yani sonuç ne? hadi diyelim pişman. ne değişir? dalgamı geçiyor? ki cevabı sizden evet gönül eğlendirdi diyorsunuz. sizin bu denli kafanızı karıştıran ne o zaman? aynı şehirdeyiz istesem görüşürdüm diyorsunuz. asıl ateşten gömlek bu. size bu sözleri ileten arkadaşınız bile ayıp etmiş. kabul etsenizde etmesenizde kendi sözlerinizle çeliştiğiz için kafanızın karışık olduğu düpedüz ortada. kapatın bu konuyu zihninizde ve aile huzurunuzu boş yere bozmayın derim ben.

sen neyi öğrenmeye çalışıyosun neyi irdeliyosun tamam adamın hala seni seviyor deli gibi aşık untumamış desek hepimiz birden ne olacak ki ... boş bu işler aklın karışmış kocan duysa nasıl üzülür alsanaalsanasmile

Evleneceği kızda niye AKIL yokmuş ki,hangi bayan sevilmediğini hissederse evlenir ki!!!
Bence sizde AKIL yok ki nişanlımı sevmiyorum diyo inanıyorsunuz
K.bakmayın ama sinir oluyorum eski sevgilinize aklı yok demiyosunuzda,hemen bayanın aklı yok!!

Arkadasim burda konuyu acmamdaki sebep BU ADAMIN NE YAPMAYA CALISTIGI ??Benim ne yapip ne yapmayacagim degil... Lutfen ne demek istedigimi anlamaya calisin bir zahmet...

BIR ADAM BUNU NIYE YAPAR ??
NIYE BOYLE YANASIR ...
SAHIDEN PISMANLIK MI ??
YOKSA BENIMLE DALGASINI MI GECIYOR..

Bunlari idrak edemiyorum.. Ki, ! ben zaten inanmiyorum.... Dupeduz gonlunu eglendirmis..

Adamın ne yapacağını anlasan ne değişecek ben onu anlamadım. Çok pişman olmuş desek geri mi döneceksin Allah aşkına.:bbo:

Back
X