• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Neden??

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
398
Nisanli ve evlenmek uzere olan bir adam,ne diye evlenmis bir kadina hala "seni seviyorum,evlisin biliyorum,evlilik kurumuna saygim var ama ben seni hala seviyorum,senden kopamam" der ?? Aci cektigini,uzuldugunu soyler ??
Ve suan birlikte oldugu kizi sevmiyor..Atesten gomlek giyicem biliyorum,risk aliyorum der ?? Kiza da seni severim insallah, demis... Ben memlekete geldim,geri dondum..benim geldigimi ogrenmis ve yikilmis.. keske onunla karsilassaydik,icim cok sizladi cok acidi demis..

Bu itiraf ne kadar Yurek yakici ve kafa karistirici..
Bir arkadasima iletmis bunlari ... 12 yil once olan bir sevdaydi bu .. Ben esimi cok sevdigim halde,yinede izi kalmistir bende bu sevdanin.. sanirim onda da kalmis ki, bunlari boyle diyebilmis..

siz benim yerimde olsaydiniz,bunlari dedigini bilseydiniz neler dusunurdunuz ..
Bu insan sahiden samimi midir duygularinda,ben inanmiyorum gerci ...

Samimi olsa kaç yazar?
Evli bir kadın olarak bunları değil düşünmek duymaman gerekir.
Eşin duysa bunları kan cıkar.
Artık sorgulama.

Samimi olsa kaç yazar?
Evli bir kadın olarak bunları değil düşünmek duymaman gerekir.
Eşin duysa bunları kan cıkar.
Artık sorgulama.

Niye dusunmeyeyim, o adam beni yillarca aglatti,uzdu ?
Onun sevmedigi biriyle evlenmesine uzuldum bir insan olarak..
Ama aklinda ve yureginde ben varken,boyle bir evlilige yurumesine ise ayrica cok sevindim!!!! Kimsenin ettigi yanina kalmiyor iste ... ilahi adalet iste ...

12 yıl... etkisi geçmiş adı kalmıştır sadece.. hiç de iplemem

kara sevda olsa gerçekten aşk olsa. kavuşamasa da beklerdi...

Niye dusunmeyeyim, o adam beni yillarca aglatti,uzdu ?
Onun sevmedigi biriyle evlenmesine uzuldum bir insan olarak..
Ama aklinda ve yureginde ben varken,boyle bir evlilige yurumesine ise ayrica cok sevindim!!!! Kimsenin ettigi yanina kalmiyor iste ... ilahi adalet iste ...

Niyesi Evli olman.
Seni zamanında üzmüşse bak görüyorsun dediğin gibi ilahi adalet herkes birgün buluyor karsılıgını.
Fakat senin bunları sorgulaman için artık cok gec.
12 yıl gecmıs tabi ki izi kalır içinde.
Ama bu eşine haksızlık olmaz mı?
Şu an eşin herseyın harfi harfine bilse haksızlık ettiğini düşünmez mi?
Benim karım neden eskiyi düşünüyor hala diye.

Umurumda olmazdı ve asla inanmazdım ben.
Madem o kadar seviyormuş, zamanında neden ardında duramamış.
O zamanlar arkasında duramazlar, sonradan dank eder.
Ayrıca evli birine bunları söylemesi ayıp.
Bu kadar seviyormuş aklı neredeymiş.
Geçmiş ola.
Şimdi kimle evleniyorsa evlensin, zerre üzülmezdim ben.

niyemi kendi belkide gerçekten sevmeden evleniyor ve senin aklını karıştırıyorki sende mutsuz olasın.saçmalama bunları düşünmen bile kocana saygısızlık

kesinlikle inanmam hatta sorgulamam bile kendime gerçekten sevseydi şu an onunla evli olurdunuz değilmi? size ne ister sevdiği biriyle evlensin ister sevmediği tabikide izi kalmıştır ona bi lafım yok ama bunca yıl aradan sonra hiç düşünmezdim bile sonuçta ben artık kocamı seviyorum o da ne hali varsa görsün derdim şahsen ben:delphin::delphin:

Herseyi dusunuyor tabi insan..
Benim aklimi karistirmak istiyor belkide,beni mutsuz etmek.. Amaci bu da olabilir..
Sevseydi yanimda olurdu tabi o zamanlar.. Bunu bende biliyorum..

"Ben zaten hayatimin insanini,diger yarimi kaybetmisim goz gore gore,o evlenmis gitmis,evli barkli,cocuklu .. O zaten imkansiz artik.. Benim icinde fark etmiyor kimle evlendigim,ayse fatma da olur .. o yuzden sevmedigim biriyle evleniyorum.. cunku sevemiyorum,sevmek haram bana demis ......"

Ben sadece sizlere sormak istedim,sorgulamayi kendi kendime yaptim.. Sahiden kafa karistirici bir durum oldu benim icin duydugum zaman.. Bide bunlari benim yuzume soylemeyi cok istemis,hemde karsimda belkide gozyaslari icinde.. ne kadar caresiz ve zor durumda oldugunu bilmemi istemis ... Guya !!!

evlenmek üzere olan erkeklerin bu davranışları çok oluyor. sanırım kapana kısılmışlık hissinden kurtulmak istiyorlar. yüzüne söylemek isterdim demesinde de bir masumiyet göremedim.

Ah ahh sizin gibi aklı başında bir kadın evlenip barklandığı halde böyle adamlara kanıyorsa kanmasa bile gönlü kayıyor,inanmaya yer arıyorsa;ben 15 yaşındaki cahil kızlarımıza hiç kızmayayım artık:delphin:

diyelimki çok samimi sözlerinde. ne değişecek senin için? evlenmişsin ve bir hayatın var. nasıl oluyorda kafan bu denli karışıyor. eşinle geçirdiğin zamanlar iyi yada kötü dahi olsa bu hala evli olduğun gerçeğini değiştirmezki. eski sevgilisi eşine aşk dolu sözlerle yaklaşsa ve bundan haberdar olsan ne hissederdin?

tekrar ediyorum. diyelimki adam doğru söylüyor. ne değişecek sende? önce bu sorunun cevabını bul kendinde.

seni bu kadar etkilemesi bile enteresan bence.
cok bayat sozler bunlar.. hala bu sozlere inanabiliyor musnuuz?
hangi ask surmus bu kadar uzun? allah bilir arada kac kisi girmis gecmistir hayatindan, ulasamadigindan belki kotulugunden boyle bisey demis. ya da niyeyse niye demis ne onemi var.
siz de ciddiye alip dusunuyorsunuz ya, asil dusundurucu olan kismi bu bence.

gecmıs gecmıstır lütfen arkana dönup bakma sınavız bu dunyada nefsıne yenıme esı aldatmanın nekadar gunah oldugunu hatırlatmak ıstıyorum ... lütfen vazgec aklından fıkrınden kalbınden sıl at eşin yapsa hosuna gıder mıydı

gecmıs gecmıstır lütfen arkana dönup bakma sınavız bu dunyada nefsıne yenıme esı aldatmanın nekadar gunah oldugunu hatırlatmak ıstıyorum ... lütfen vazgec aklından fıkrınden kalbınden sıl at eşin yapsa hosuna gıder mıydı

Tabiki hosuma gitmez...
Ama ben o insanin sayesinden Namaza basladim.. Bana vesile oldu ..
Dayimin oglu ile evlenecekken yillar oncesi onu gordum Asik olmustum ve bu evlilikten kurtulmama vesile oldu ...

Vesile oldugu seyler cok ... Tabiki bisey degismeyecek..Ben evli bir insanim..
Ama yuregimin bir yeri ufaktan sizladi.. cunku o benim ilk sevdamdi .. ilk asik oldugum,evlenmek istedigim insandi.. Beni etkilemesi bundan oluyor...

diyelimki çok samimi sözlerinde. ne değişecek senin için? evlenmişsin ve bir hayatın var. nasıl oluyorda kafan bu denli karışıyor. eşinle geçirdiğin zamanlar iyi yada kötü dahi olsa bu hala evli olduğun gerçeğini değiştirmezki. eski sevgilisi eşine aşk dolu sözlerle yaklaşsa ve bundan haberdar olsan ne hissederdin?

tekrar ediyorum. diyelimki adam doğru söylüyor. ne değişecek sende? önce bu sorunun cevabını bul kendinde.

Arkadasim burda konuyu acmamdaki sebep BU ADAMIN NE YAPMAYA CALISTIGI ??Benim ne yapip ne yapmayacagim degil... Lutfen ne demek istedigimi anlamaya calisin bir zahmet...

BIR ADAM BUNU NIYE YAPAR ??
NIYE BOYLE YANASIR ...
SAHIDEN PISMANLIK MI ??
YOKSA BENIMLE DALGASINI MI GECIYOR..

Bunlari idrak edemiyorum.. Ki, ! ben zaten inanmiyorum.... Dupeduz gonlunu eglendirmis..

Seviyor olsaydı şu an eşinizle değil onunla evli olurdunuz büyük ihtimalle.
Hiç bişeye değil de,
Evleneceği kıza üzüldüm sadece.

Seviyor olsaydı şu an eşinizle değil onunla evli olurdunuz büyük ihtimalle.
Hiç bişeye değil de,
Evleneceği kıza üzüldüm sadece.

Evlenecegi kiza niye uzuluyorsunu ??
Bence evlenecegi kiz da AKIL yok.. Kendisini sevmeyen bir erkekle,ne csaretle evleniyor?
O cok seviyormus cocugu.. Hersey bu yani cok yazik..
Kizda da hic gurur yokmus bence.. Adam resmen seni sevmiyorum,umarim severim demis yaa pesss!!! sizde kiza uzuldum diyosunuz ..

Back
X