Yani yazmıyayım dıyorum ama olmuyor..
Güya onurunuz gururunuz hatta kızgınlıgınız için sorguluyorsun hadii canım geç bu işleri ..
siz basbaya heyecan arıyorsunuz işte , ınsanlar ıtıraf edemezler .. ama geçmişten gelen yaradan bir esinti insanlarla duygularında tıtreşim meydana getırır ..
şuan sizde olduğu gb.. bal gibi bılıyordunuz kk daki bayanlara bunu ıtıraf etsenız kı sız kendınıze bıle ıtıraf edemıyorsunuz daha .. tepkı gosterıcekler .. bunun yerıne yok onurum yok gururum dıye sallıyorsunuz ..
1.onuru , gururu olan evli cocuklu bır kadın kendi onuru kadar kocasının kıne dusunur ..
ne kadar normal ya eski sevgılınıızden haberler gelıyor 3.sahı sıze ıletıyor sızde dınlıyor dınlemekle kalmayıp oyle kaptırıyorsunuz kı konu açıp farklı dusunce ve destek ısteyebılıyosunuz ha bırde sızın gb dusunmeyıp gerçek gozle bakanlarada '' terbıyesız gb sozler soyleyıp azarlıyosunuz '' ..
halbukı burda kımsenın kımseye terbıyesızlık yaptıgı yokk .. ama sıze grcekler soylendıgı ıcın boyle aşırı tepkıler verıyorsunuz bu bıle aslında sızın durumunuzu açığa verıyor ..
bence : siz bırakın burda mıllete laf yetıstırmeyı aklınızı basınıza alıp kocanıza saygınız varmı ? sevgınız varmı yuvanızı sevıyormusunuz yoksa bazı seylrı ıcınızde bastırıyormusunuz bunlara cvp bulun ..
burda bızede çemkırmeyın lutfen .. sizin goremedıgınız gormek ıstemedıgınız seylerı yazıyor olmamız suçlu oldugumuz anlamına gelmez .. Siz resmen eskı sevgılının derdıne dusmussunuz ya ..
bunu goremıyorsunuz bırde ınsanlara burda tepkı verıyorsunuz ..
kocanıza eskı sevgılısı boyle haberler yollasaydı da kocanız forumlarda boyle konu acıp aklı karıssaydı ?
sız buraya gelıp '' kızlarrrrrrrrrr kocammm galıba benı sevmıyor hatta galıba aklıyla benı aldatıyor '' demezmıydıınız ball gbde derdınız .. neyse ne derse dıyelım sız suan bunları anlamıycaksınız .[/QUO
size tamamen katılıyorum içimden geçenleri siz yazıya dökmüşssünüz ama konu sahibi bu yorumlara (gerçekçi yorumlara)karşı... onu destekleyici yorumlar yapmamızı bekliyor
aaaa çok haklısın ;
eveeeeetttttt zor bi durum bende olsam aynen öyle olurdum... gibi.
söyleyincede terbiyesizlik yapmış oluyoruz