• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Neden??

Siz de inandınız mı bütün bu duyduklarınıza?
Bence sadece inanmak istediniz o kadar... haliyle kadın olarak egonuz, gururunuz okşandı, lakin geçiniz bu tür safsataları bi kalem, boş yere kafanızı karıştırmayınız.
Söylediklerinin yüzde bilmem kaçı yalan değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum hayatta.

Siz de inandınız mı bütün bu duyduklarınıza?
Bence sadece inanmak istediniz o kadar... haliyle kadın olarak egonuz, gururunuz okşandı, lakin geçiniz bu tür safsataları bi kalem, boş yere kafanızı karıştırmayınız.
Söylediklerinin yüzde bilmem kaçı yalan değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum hayatta.

aynen katiliyorum..

tamamen hikaye,gelip sana ballandıra ballandıra anlatanda da akıl yokmuş yani.
aradan onca zaman geçmiş,seni gerçekten hak etse yanında olurdu.
kafanı karıştırmak amacı ve senden iyisini bulamayınca kuyruk acısı.
ayrıca çok şahsiyetsiz ve onursuz,zavallı...

hayatında bir şeylere vesile olduysa onu ancak Allah takdir ettiği için,neticeye bakmalı vesileye değil.

HUZURSUZ ETMESİNE İZİN VERME.

Arkadasim burda konuyu acmamdaki sebep BU ADAMIN NE YAPMAYA CALISTIGI ??Benim ne yapip ne yapmayacagim degil... Lutfen ne demek istedigimi anlamaya calisin bir zahmet...

BIR ADAM BUNU NIYE YAPAR ??
NIYE BOYLE YANASIR ...
SAHIDEN PISMANLIK MI ??
YOKSA BENIMLE DALGASINI MI GECIYOR..

Bunlari idrak edemiyorum.. Ki, ! ben zaten inanmiyorum.... Dupeduz gonlunu eglendirmis..

Bu soruların cevabının sizin hayatınızda ki önemi ne ki.
Diyelim ki gerçekten sizi hala seviyor ve pişman, ne olacak.
Diyelim ki dalga geçiyor , dalga geçse ne olacak.
Yani sonuç olarak yaptığının nedeni bilme çabanız, isteğiniz
aslında sizi ilgilendirmiyor, ilgilendirmemeli de.
Siz kendinize bir hayat kurmuşsunuz,
o kişi de doğal olarak bir yola giriyor, pişman ya da değil.
Sizi ilgilendiren ve sorgulamanız gereken bir durum yok bence.
Ne kadar hayır desenizde, kafanız karışıyor ve hoşunuza gidiyor belki de
pişman olması, hala seviyor olması.
Pişmansa da , mutsuz bir evlilik yapma arifesindeyse de,
koskoca insan , yapmasın o zaman,
neyine üzülüyorsunuz ki, zorla mı evleniyor, evlenmesin.
Duygu sömürüsünden başka birşey değil.
Boşverin onu bunu, geçmişi, kendi kurduğunuz yuvaya bakın.

hiçç umursama bu adamı.. evet yaşanmışlıklar insanda izler bırakır, bırakmalı da. seni sen yapandır geçmişin.. ama adı üstünde GEÇMİŞ. Ayrı yollara gitmişsiniz. Sen asla kafanı karıştırma ve eşini sevmeye devam et. başkasına kulaklarını kapat. eşinin eski sevgilisi böyle ortaya çıksa sen mahvolmaz mısın :(

Evleniyorsun ve 12 yıl sonra eski sevgilinden bir şeyler duyuyorsun,hemen ardından ex aşk alevleniyorsa evliliğini gözden geçirmelisin :kahve:
Eskinin ne dediği hiç önemli değil burada bence önemli olan senin evliliğin,bir çok sorunların olduğu anlaşılıyor.

o benim ilk askimdi cok sevmistimm ona karsi zayifim ........ o beni hic hakedemedi zaten cok gozyasi doktum onun icin sonra onun sevgisini gomdum kalbime....bu yara kabuk baglamis meger yillar sonra kanadi hepsi bu.... esimin yureginde maziden kalma bir gonul yarasi yok onun icinde kalan ukdesi yok . insaniz hepimiz benim icimde bir yurek sizim varsa bu niye benim sucum oluyor? buda benim kaderimmis bu ikilemlerle yasamak hic kolay degil zaten iliskimi kestim arkadasimla bana ulasamaz artik....sahiden aci cekiyorsaa bile kendi bencilligi yuzundendir ve ben artik kendi aklim ve mantigimla yuregime yenilmeyecegim

ya sende git deki evlenme bende seni seviyorum sonra kocanı boşa çocukların varsa sil çok büyük aşk yaşamıssınız canım hiç yakışıyormuALLAH ALLAH. ARKADAŞLAR BAYANIN DUYMAK İSTEDİĞİ CVB BU YAPILAN TÜM YORULARI VE VERDİĞİ CVB LARI OKUDUM AKLIBAŞINDA MANTIKLICA YAPILAN YORUMLARA AGRESİF YANITLAR VERMİŞ KIZA LAF ATMIŞ YOK GURURSUZ SEVİLMEDİĞİNİ BİLE BİLE NASIL ONUNLA EVLİLİĞİ DÜŞÜNÜYOR BENCE O KIZ SİZDEN DAHADA GURURLU SİZDE ANLADIĞIM KADARIYLA ONURUNUZU VE GURURUNUZU AYAKLAR ALTINA ALMAYA ÇOK HEVESLİSİNİZ.GİT ADAMA SÖYLE YILLAR ÖNCE BENİ TERKETTİN ONU TERKEDEMEYECEĞİN İÇİN BENİ TERKETTİN BENİ BENİ BİHTERİNİ TAM FİLMLİK HAREKET YA SİZİN ŞU YAKLAŞIMINIZ

ya sende git deki evlenme bende seni seviyorum sonra kocanı boşa çocukların varsa sil çok büyük aşk yaşamıssınız canım hiç yakışıyormuALLAH ALLAH. ARKADAŞLAR BAYANIN DUYMAK İSTEDİĞİ CVB BU YAPILAN TÜM YORULARI VE VERDİĞİ CVB LARI OKUDUM AKLIBAŞINDA MANTIKLICA YAPILAN YORUMLARA AGRESİF YANITLAR VERMİŞ KIZA LAF ATMIŞ YOK GURURSUZ SEVİLMEDİĞİNİ BİLE BİLE NASIL ONUNLA EVLİLİĞİ DÜŞÜNÜYOR BENCE O KIZ SİZDEN DAHADA GURURLU SİZDE ANLADIĞIM KADARIYLA ONURUNUZU VE GURURUNUZU AYAKLAR ALTINA ALMAYA ÇOK HEVESLİSİNİZ.GİT ADAMA SÖYLE YILLAR ÖNCE BENİ TERKETTİN ONU TERKEDEMEYECEĞİN İÇİN BENİ TERKETTİN BENİ BENİ BİHTERİNİ TAM FİLMLİK HAREKET YA SİZİN ŞU YAKLAŞIMINIZ

Bana bak! Yazdiklarina dikkat et..
Bu nasil bir konusma,bu nasil bir yazim ???
siz kimsinizde benim adima hayaller kurup bunu bunu yapar allah bilir diyorsunuz ? Hic mi utanmiyorsunuz siz !! siz cok dizi izliyorsunuz sanirim.. benim burda anlattiklarim GERCEK hayal urunu degil..

Ben kimseye hakaret etmedimde saygi duyuyorumda.. sizz??
sizin bu yaptiginiz terbiyesizlik inanilir gibi degil .. yazik ! cok yazik !!!!
Bekarsiniz da sizden beni anlamanizi ummuyorum zaten..

UMARIM BASINIZA GELMEZ boyle bir dava ...

Geçmişte kalmış buna benzer bir beraberlik yaşamış biri olarak;
şuan yaşadığınız, hissettiğiniz şeyler çok anormal değil tabi ki.
Bana da geçmişte ki kişiden böyle bir haber gelse,
hoşuma gider, ama şöyle hoşuma gider.
Bana karşı birşey hissediyor olması hoşuma gitmez,
yaptıklarının karşılığını bulması hoşuma gider belkide.
Onun dışında zerre kadar kafamı karıştırmaz, geçmiş ola.
Ben yuva kurmuş eşini çok seven biriyim artık,
neden kafam karışsın ki.
Zamanında duracak insan arkasında sevgisinin.
Şimdi hiçbirşeyin bir anlamı yok.
Kızıyorsunuz ama, büyük bir sevdaydı o zamanlar diyorsunuz
ve kafanız karışıyor.
Bu durumda tam anlamıyla unutulmuş bir sevda değil demek ki sizde.
Çünkü artık eşinizin ve çocuklarınızın bu kişiden çoktan daha önemli
halde olması lazımdı, kafanızın karışmaması lazımdı.
Bir yürekte iki sevda olmaz ki.
Yüreğinizde biryerlerde kalmış birşeyler heralde.

Zaten ben sizin kafanızın buraya konu açacak kadar neden karıştığını halen anlayabilmiş değilim.
Evli barklı kadınsınız, konu kapanalı 12 yıl olmuş... neyin cevabını arıyorsunuz ve bu cevabı bulursanız şayet ne değişecek, halen bir muamma bana.

Yani yazmıyayım dıyorum ama olmuyor..
Güya onurunuz gururunuz hatta kızgınlıgınız için sorguluyorsun hadii canım geç bu işleri ..
siz basbaya heyecan arıyorsunuz işte , ınsanlar ıtıraf edemezler .. ama geçmişten gelen yaradan bir esinti insanlarla duygularında tıtreşim meydana getırır ..

şuan sizde olduğu gb.. bal gibi bılıyordunuz kk daki bayanlara bunu ıtıraf etsenız kı sız kendınıze bıle ıtıraf edemıyorsunuz daha .. tepkı gosterıcekler .. bunun yerıne yok onurum yok gururum dıye sallıyorsunuz ..

1.onuru , gururu olan evli cocuklu bır kadın kendi onuru kadar kocasının kıne dusunur ..
ne kadar normal ya eski sevgılınıızden haberler gelıyor 3.sahı sıze ıletıyor sızde dınlıyor dınlemekle kalmayıp oyle kaptırıyorsunuz kı konu açıp farklı dusunce ve destek ısteyebılıyosunuz ha bırde sızın gb dusunmeyıp gerçek gozle bakanlarada '' terbıyesız gb sozler soyleyıp azarlıyosunuz '' ..

halbukı burda kımsenın kımseye terbıyesızlık yaptıgı yokk .. ama sıze grcekler soylendıgı ıcın boyle aşırı tepkıler verıyorsunuz bu bıle aslında sızın durumunuzu açığa verıyor ..

bence : siz bırakın burda mıllete laf yetıstırmeyı aklınızı basınıza alıp kocanıza saygınız varmı ? sevgınız varmı yuvanızı sevıyormusunuz yoksa bazı seylrı ıcınızde bastırıyormusunuz bunlara cvp bulun ..
burda bızede çemkırmeyın lutfen .. sizin goremedıgınız gormek ıstemedıgınız seylerı yazıyor olmamız suçlu oldugumuz anlamına gelmez .. Siz resmen eskı sevgılının derdıne dusmussunuz ya ..
bunu goremıyorsunuz bırde ınsanlara burda tepkı verıyorsunuz ..

kocanıza eskı sevgılısı boyle haberler yollasaydı da kocanız forumlarda boyle konu acıp aklı karıssaydı ?
sız buraya gelıp '' kızlarrrrrrrrrr kocammm galıba benı sevmıyor hatta galıba aklıyla benı aldatıyor '' demezmıydıınız ball gbde derdınız .. neyse ne derse dıyelım sız suan bunları anlamıycaksınız .

Bana bak! Yazdiklarina dikkat et..
Bu nasil bir konusma,bu nasil bir yazim ???
siz kimsinizde benim adima hayaller kurup bunu bunu yapar allah bilir diyorsunuz ? Hic mi utanmiyorsunuz siz !! siz cok dizi izliyorsunuz sanirim.. benim burda anlattiklarim GERCEK hayal urunu degil..

Ben kimseye hakaret etmedimde saygi duyuyorumda.. sizz??
sizin bu yaptiginiz terbiyesizlik inanilir gibi degil .. yazik ! cok yazik !!!!
Bekarsiniz da sizden beni anlamanizi ummuyorum zaten..

UMARIM BASINIZA GELMEZ boyle bir dava ...

halen daha agrasifsiniz cvb yazmaya gerek dahi duymuyordum ama öyle tehditkâr konuşmussunuzki yazayım dedim umarım başınıza gelmez demişssiniz. inşallah gerçekten gelmez diyilicek bir durum yok ortada yıllar önce sevdiğim çocuk bana haberler gönderiyor hıh çokta umrumdu.tv yada dizi izleyecek vaktim yok meşhur dizinin son bölümüne baktım konunuzu okuyunca o sahne gözümün önünde canlandı size hakaret etmedim yol göstermekte haddim değil ama ne gibi cvb lar bekliyorsunuz belli değil.bana terbiyesiz demekte sizin haddiniz değil size yapılan yorumlarda bir bayanın yorumu çok yerinde olmuş evli, yaşını başını almış bir kadın bunu diyorsa 15 yaşında ki kızlara hiç kızmayalım hatalarından dolayı.altını tekrar çiziyorum ben size hakarette etmedim hayal kuruyorda demedim siz nasıl istiyorsanız öyle algılayın :enbuyukkk:

Kafanızı karıştırıp sizi eşinizden soğutmaya çalışıyor. . . Yavaş yavaş başarıyor sanki . .

Yani yazmıyayım dıyorum ama olmuyor..
Güya onurunuz gururunuz hatta kızgınlıgınız için sorguluyorsun hadii canım geç bu işleri ..
siz basbaya heyecan arıyorsunuz işte , ınsanlar ıtıraf edemezler .. ama geçmişten gelen yaradan bir esinti insanlarla duygularında tıtreşim meydana getırır ..

şuan sizde olduğu gb.. bal gibi bılıyordunuz kk daki bayanlara bunu ıtıraf etsenız kı sız kendınıze bıle ıtıraf edemıyorsunuz daha .. tepkı gosterıcekler .. bunun yerıne yok onurum yok gururum dıye sallıyorsunuz ..

1.onuru , gururu olan evli cocuklu bır kadın kendi onuru kadar kocasının kıne dusunur ..
ne kadar normal ya eski sevgılınıızden haberler gelıyor 3.sahı sıze ıletıyor sızde dınlıyor dınlemekle kalmayıp oyle kaptırıyorsunuz kı konu açıp farklı dusunce ve destek ısteyebılıyosunuz ha bırde sızın gb dusunmeyıp gerçek gozle bakanlarada '' terbıyesız gb sozler soyleyıp azarlıyosunuz '' ..

halbukı burda kımsenın kımseye terbıyesızlık yaptıgı yokk .. ama sıze grcekler soylendıgı ıcın boyle aşırı tepkıler verıyorsunuz bu bıle aslında sızın durumunuzu açığa verıyor ..

bence : siz bırakın burda mıllete laf yetıstırmeyı aklınızı basınıza alıp kocanıza saygınız varmı ? sevgınız varmı yuvanızı sevıyormusunuz yoksa bazı seylrı ıcınızde bastırıyormusunuz bunlara cvp bulun ..
burda bızede çemkırmeyın lutfen .. sizin goremedıgınız gormek ıstemedıgınız seylerı yazıyor olmamız suçlu oldugumuz anlamına gelmez .. Siz resmen eskı sevgılının derdıne dusmussunuz ya ..
bunu goremıyorsunuz bırde ınsanlara burda tepkı verıyorsunuz ..

kocanıza eskı sevgılısı boyle haberler yollasaydı da kocanız forumlarda boyle konu acıp aklı karıssaydı ?
sız buraya gelıp '' kızlarrrrrrrrrr kocammm galıba benı sevmıyor hatta galıba aklıyla benı aldatıyor '' demezmıydıınız ball gbde derdınız .. neyse ne derse dıyelım sız suan bunları anlamıycaksınız .[/QUO

size tamamen katılıyorum içimden geçenleri siz yazıya dökmüşssünüz ama konu sahibi bu yorumlara (gerçekçi yorumlara)karşı... onu destekleyici yorumlar yapmamızı bekliyor

aaaa çok haklısın ;
eveeeeetttttt zor bi durum bende olsam aynen öyle olurdum... gibi.
söyleyincede terbiyesizlik yapmış oluyoruz

konu sahibinin profiline girdim konularına baktım bayanın konusu ilk değil kocasına saygısı yok sevmiyor kocasına akılsız adam diyip konu açmış buradanda ona yanlış yapmak için destek bekliyor gibi

ya konu gerçekmi ben bunu anlamadım saçma gibi geldi sanki heresi birbirine düşürme çabası var yazılanlara göz attım da konuyu açan arkads saçmalamış gibi
bunları yasadın tamam ama birde kocanın böyle birsey yaptığını düşün yazık vallaha bence konu modertrüne konuyu kilitlettir ve aklını basına topla

aradan 12 sene geçmiş hiç samimi inandırıcı gelmedi..
ölüm bile yeri geliyor unutuluyor bu 12 sene önceki sevdasınımı unutamamış :olmaz:
üstelik evli bi kadına bunları diyicek kadarda karaktersiz olumunekankayizsmile

Back
X