sizce nedir bu?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
arkadaşlar benim çok sevdiğimi düşündüğüm sevgilim maalesef ama maalesef ben aramadan beni aramış değil yada ben ona görüşelim demeden benle görüşmek istediğini görmedim hiç .... Şimdi bu sorun bana ortaokul sorunu gibi gelirdi ,birisi anlatsa ,lakin bunu ciddi sandıgım bir ilişkide yaşıyorum anlam veremedim ve bu beni çok üzmeye başladı. ilk başlarda çocukmusun liselimisin kızım sen diye düşündüm ama yok bu bence ciddi bir problem halini almaya başladı ne dersiniz öylemidir, siz ne yapardınız??? offf bu konu beni geriyor....

Ben olsam öyle çok üstüne düşmezdim zaten,
ha diyelim ki düştüm hep ben arıyorum ve neden böyle diye kafama taktım
o dakika itibariyle aramazdım,
bir süre verirdim ona, atıyorum 3 gün,
o 3 günün sonunda hala aramamışsa,
arkama bile bakmazdım..

bu ilişkinin sonu finish canım o aramıyosa arama bu büyük bi problem hiç de liseli kız muhabbeti değil:olmaz:

anladım zaten aramıyorum sımdılık onu ya bır ınsan 3 ay ıcınde hıcmı goruselım mı canım bugun dıye aramaz hayret edıyorum dogrusu? ılk defa boyle bır bırlıktelık yasıyorum ayrıca benı kıskandıgını da bellı etmıyor bıraz once bır erkek arkadasımla konustum kız akadasıyla gezıyorlarmıs...
tabı gezerler ınsanlar ,normal sevgılıler, genelde boyle guzel tatıl gunlerını beraber gecırır ama bız neredeyse hıcbır haftasonunu beraber gecıremedık....

Ben de kiymiziaba nın sorusunu sorcaktım niye beraber vakit geçirelim demiyosun niye hiç aramıyosun gibi sorular sormadınız mı hiç?

sordum da benım ıstedıgım zaman yanına gıdebılecegımı soyledı ama boylede olmuyor kı garıp hıssedıyorum kendımı sımdı mesaj attı aksam 8 de macım var gelmek ıstersen beklerım dıye nıye gel goruselım degılde bu anlamıyorummmmmmm:(

Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz bilemiyorum ama,
az zamandır ise, ilişkiye adapte olmak için zaman gerekebilir.
Bayadır görüşüysanız eğer, çiftlerden birinin görüşmek isteyip devamlı,
karşı taraftan bir adım gelmiyorsa, bir sıkıntı vardır bence de.
Ciddi ciddi oturup nedenlerini konuşmak lazım, mutlaka vardır bir nedeni.
Doğru cevapları verecek olan karşınızdaki.

boşver derim. görüşme. o aramadan da araba. ya aklı başına gelir ya da maça gitmeye devam etsin
:kahve:

mac ta ben onu ızleyecegım sanırım yanı bu sekılde normal futbol macı...
ama canım sıkılıyor bu duruma cok hemde kendısı bıraz fazla yakısıklı sanırım ondan bu tavırları etrafında dolu kız olması muhtemell malesef

Sizi aramayan,sizinle görüşmek için plan yapmayan adamla ciddi bir ilişki yaşamak size de garip gelmiyor mu?
Yoksa anormal olan ben miyim?:delphin:

bence o goruselim diyene kadar aramayin.. "maca gidecegim ISTERSEN gorusebiliriz" gibisinden mesajlar attigi zamanda : tsk ederim arkadaslar plan yapti beraber gezmemiz icin deyin.

İlişkiler karşılıklı güzeldir.

Hani ben öyle her teklifi adamdan bekleyen kadına sinir olurum ama;

Böyleside akıllara ziyan!

Arada bir resmiyet var sanki, sanki sevgiliniz değilmişte arkadaşınızmış gibi..
Bence siz de aramaktan ve sürekli görüşme isteğinizi ona iletmekten kaçının..
Şimdiden onu buna alıştırırsanız ileride daha çok başınız ağırır bu konuda, herşeyi sizden bekler..
Birde merak ettim yaşınız kaç acaba ve sevgilinizin yaşı kaç?
Bence bi süre aramayın, daha sonra oturup ciddi bi şekilde son kez konuşun..
Baktınız hala devam ediyor, sizin için gitmek en doğrusu olucaktır..
Sırf yakışıklı diye beklentilerinizi karşılamayan bi ilişkiyi yürütmek ne kadar mantıklı bilemiyorum?..

mac ta ben onu ızleyecegım sanırım yanı bu sekılde normal futbol macı...
ama canım sıkılıyor bu duruma cok hemde kendısı bıraz fazla yakısıklı sanırım ondan bu tavırları etrafında dolu kız olması muhtemell malesef

yakışıklı olması sevgilisine ilgisiz davranmasını gerekirmez. arama, sorma ve salla:umursamaz:

madem o aramiyo sen neden ariyosun
birak o arayana kadar sende arama
erkek milletini simartmaya gelmez
:delphin:

ciddi dediğiniz bir ilişki de, hiç aranmyorsunuz ve buluşma teklifleri hep sizden geliyor.
ılginç..

Bu ilişkinin ciddi olduğundan yani gerçekten sevildiğinizden_değer verildiğinizden emin misiniz?

arama konusunda benim erkek arkadasımda çok fazla aramaz,genelde hep ben aradığım için fırsat vermiyorum beni aramasına..bütün gün aramiyim 2 kere belki arar..nerde oldugumu kiminle oldugumu bildikten sonra onun için problem değil..
eskiden bizde de hep dışarı çıkalım oraya gidelim vs diyen bendim..artık o da değişti..o da program yapıyor,hatta artık sırf o program yapıyor..
sen de acaba benim gibi aramasına fırsat vermeden ariyormusun?
haklisin bende bunu sorun yapıyordum eskiden,ama artık anladım ki o böyle..ben arıyorum zaten konuşuyoruz iste..ha o aramış ha ben fark etmiyor benim için artık..

arkadaşlar benim çok sevdiğimi düşündüğüm sevgilim maalesef ama maalesef ben aramadan beni aramış değil yada ben ona görüşelim demeden benle görüşmek istediğini görmedim hiç .... Şimdi bu sorun bana ortaokul sorunu gibi gelirdi ,birisi anlatsa ,lakin bunu ciddi sandıgım bir ilişkide yaşıyorum anlam veremedim ve bu beni çok üzmeye başladı. ilk başlarda çocukmusun liselimisin kızım sen diye düşündüm ama yok bu bence ciddi bir problem halini almaya başladı ne dersiniz öylemidir, siz ne yapardınız??? offf bu konu beni geriyor....

Sorun olarak görmediğiniz için göz ardı etmiş ve zamanla sorunun büyümesine neden olmuş olabilirsiniz.

Kısa zaman aralıklarında da bahsetmiyorsunuz, üç ay,,
hani dilim varmıyor ama görüşmek isteyen adım atar,,
ya tam anlamıyla görüşmek istemediğinden,can atmadığından siz teklif ettiğinizde de geri çeviremediğinden böyle davranıyor,,
veya aradığında sizin hayır deme ihtimalinize karşın hiç aramıyor,, siz aradığınız zaman görüşme garantinize sığınmasıyla devam ettiriyor,,

ne tarafından bakarsanız bakın ciddi bir problem,, ihmalkâr ise dahi, bu diğer huylarında da vardır ve hiç çekilmez.

Yine de öngörüleriniz ile karar vermeyin taraftarıyım, somut sebebini bilirseniz kararınızdan da emin olursunuz.

Back
X