sizce nedir bu?

anladım zaten aramıyorum sımdılık onu ya bır ınsan 3 ay ıcınde hıcmı goruselım mı canım bugun dıye aramaz hayret edıyorum dogrusu? ılk defa boyle bır bırlıktelık yasıyorum ayrıca benı kıskandıgını da bellı etmıyor bıraz once bır erkek arkadasımla konustum kız akadasıyla gezıyorlarmıs...
tabı gezerler ınsanlar ,normal sevgılıler, genelde boyle guzel tatıl gunlerını beraber gecırır ama bız neredeyse hıcbır haftasonunu beraber gecıremedık....

aşkın gozu kör gercekten
yukarıda yazdıklarına ragmen hala bu adamdan ayrılmadıysan senın de gozlerın kör olmus arkadasım :bbo: :1ninca:
defet bu adamı hayatından gıtsın...

ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama tahminimce fazla uzun degil ve bu adam senin onu gordugun gibi gormuyor seni...sen onu sevgilin olarak goruyorsun ama o seni sadece gorustugu bi kiz olarak goruyor...Boylelerinin hayatında cok kız gelip gectigi icin artik 1 tane kızı ozel gorme kabiliyetini yitirmislerdir, o yuzden bence bosver, gercekten sana hakkettigin degeri veren biri cikar...Hic arama

o gun bana maca gel ıstersen dedıgınden sonra ben gıtmedım tabı oyle bır mesaj sonucu , sonra bır arkadasımın partısı varmıs -tabı o sınırle kafamı dagıtmam lazım dıye dusunerek-oraya davet ettı gıttım aksam bara gectık devam ettık sabah eve geldım butun bunları o da ogrendı ama bunlara karsın benı delı gıbı kıskanması bagırıp cagırması gerekırkennn,,,

hiçççççç... sadece bıraz sınırlendı kıskanc olmamı ıstıyorsan olurum gıbısınden sacma sapan laflar ettı bugun konustuk dun konustuk bu aksam gorusmek ıstıyor hatta , sankı bu ılıskı asla cıddıye bınmez gıbı ama ben cooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevıyorumm ya onu ne yapıcam ben o gece dısarda bıle aklıma gelıyor arada ıcım acıyordu...
buarada o 25 bense 20 yaşındayız ben okuyorum o polıs

Nedir bu ya, sizinki iliski mi yoksa mahalle arkadaslıgımı
Beni arayıp sormayan adamı her fırsatta ben neden arıyayım
Shutu cekmelisin bence, alsın mac gorsun canlı canlı beyfendi..

Nedir bu ya, sizinki iliski mi yoksa mahalle arkadaslıgımı
Beni arayıp sormayan adamı her fırsatta ben neden arıyayım
Shutu cekmelisin bence, alsın mac gorsun canlı canlı beyfendi..

:))))
bak bu guzeldı benı uzen bır konuda guldurdun valla canım yaa saol:)
a.s.

Back
X