- 9 Eylül 2019
- 72
- 19
- 3
- Konu Sahibi Pasaninannesiii
-
O derece yaniAbooo uzak ol kötü evde otur kafan rahat olsun iyiyken kötü olunuyo uzak uzak aman diyim
7senelik evliyim aslinda evlendigimden beri mesafem bellidir o yuzden biraz rahatim simdiye kadar bi kotuluklerini gormedim ayni sokak degil yine mesafe olucak ama yinede emin olamiyorum isteAynı sokak yada cadde değil de biraz daha uzak olacaksa olabilir. Bir de aradaki mesafeyi insanlar koyar, çok samimi olursanız yakın olursa sıkıntı olur.
5 6 yil annemlere yakin oturduk o konuda tabi ben memnundum esimde bisey demezdi zaten annem gwlip giderdi coculla ilgilenirdi ama simdi orda nasil olur onu bilmiyorumŞimdi bir düşünün bakalım; taşınılacak ev sizin annenize yakın olsaydı ne olurdu? Ne hissederdiniz, ne düşünürdünüz? Ona göre verin kararınızı.
Huyumu kisiligimi biliyorlar mesafemi yani burda da surekli gelen kisiler degil ayda 2 ayda 1 daha cok biz gideriz cocuklar icin oynasin etsinler diyeBu sizin onlarla olan ilişkinize bağlı yada onların yapısına . Onların dibine gidip zırt pırt gelecekler diye düşünüyorsanız yakına gitmeyin .
Hahahah oyle gozukuyor evetKadınlar kulübü kırmızı çizgidir görümce ve kayınvalide
%90 kaynanadan uzak ol yorumu gelir sana söyliyeyim
O zaman sorun etmeyin ilişkiniz böyleyse , gönlünüze hangi ev yatıyorsa onu alın derim .Huyumu kisiligimi biliyorlar mesafemi yani burda da surekli gelen kisiler degil ayda 2 ayda 1 daha cok biz gideriz cocuklar icin oynasin etsinler diye
Esimde bilir benimde cizgim bellidir sizin gbi kimse biseyi zorla yaptiramaz oda diyor zaten seni biliyorlar diye aslinda benimde masallah bir sorunum olmadi simdiye kadae gorumxwmlerlede abla kardes gibiyiz ama yakin oturmak nasil olur diye dusununce once cekiniyor insan ister istemez isteYakına taşındığında hala mesafeni aynı şekilde koruyabileceksen taşın ama yakın oturuyoruz diye zirp birt görüşüp arasip yemeklerde sürekli takılmak olur diyorsan hiç gitme ... Bu şahsi fikrim ben olsam giderdim çünkü biz çok iyi anlaşıyoruz şükürler olsun hep korkadim çekecem diye. Bir de ben yok yapmiyacagim dedim mi yapmam ilk ailemle vakit geçirmek daha önemlidir.
Ev almak cok istiyor bu sefer ben engel olmakta istemiyorumO zaman sorun etmeyin ilişkiniz böyleyse , gönlünüze hangi ev yatıyorsa onu alın derim .
Haklısın zor bir karar ama mesafeni koruyabildigine göre kendine de eşine de bu konuda güveniyorsan çokta düşünmeye gerek yok bence.Esimde bilir benimde cizgim bellidir sizin gbi kimse biseyi zorla yaptiramaz oda diyor zaten seni biliyorlar diye aslinda benimde masallah bir sorunum olmadi simdiye kadae gorumxwmlerlede abla kardes gibiyiz ama yakin oturmak nasil olur diye dusununce once cekiniyor insan ister istemez iste
Ay yok ben oyle zirt pirt gelen misafire ona buna gidemem ki esimde istemez oyle zaten size gelenden bizene diyeYakın olursan sorun yaşayabilirsin. Yaşamayabilirsin de. Bu senin ve eşinin tavrına bağlı. Taşınma döneminde yardım amaçlı sürekli gelirler. Sonra ev görmesi muhabbetine her gelenle onlar da gelir. Sen onlara gelen her misafirde çağrılırsın. Eğer çalışıyorsan biraz uzak durabilirsin ama bunlar olabilecek şeyler. Ben eski evliliğimde görümcem ve kv. ile çok yakındım ve çalıştığım halde bunların hepsini yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?