Sizce neyapmaliyim

Haklısın zor bir karar ama mesafeni koruyabildigine göre kendine de eşine de bu konuda güveniyorsan çokta düşünmeye gerek yok bence.
Evet dogru canim o konuda esimede guveniyorum aslinda cunku oda sıķıntiye gelemez bana kalmaz cogu sey kendi soyler simdide oyledir yine oyle olur diye dusunuyorum

Evlilikte huzur için iki aileye de uzak olunmalı düşüncesindeyim

Selam kizlar sizden fikir almak istiyorum simdi esim ev almak istiyor kayinvalidemle ve gorumcemlerle arabayla 15 dka var aramizda normalde bizim oturdugumuz ev kira ama merkezde oturuyoruz hani orasida merkez gibi ama butaraflar daha iyi konumda simdi burdan almaya kalksak hem daha pahali hem eski binalar ama onlarin orda hem sifir buyuk evler hemde daha uygun yakin olursam nasil olur diye tereddut ediyorum aramizda birsey yok sukur ama oraya gidersem nasil olur acaba diye ikilemde kaldim ama elin evine kira odemektense kendi evimiz olur diyorum biryandanda sizce neyapmaliyim
Kendi evine git. Kayınvalidenle çok sık görüşme illa sorun çoklar yoksa. Bugün ne kadar git gel yapıyorsan o zaman da aynısını yap sıkıntı yaşamazsın

Back
X