Sizce normal bir davranış mı

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Sadece merakımdan soruyorum. Benim kizkardesim var hamile. Daha evvel de bahsetmistim burda. Hergun iki uc kere karninin videosunu cekip gonderiyor watsappta gruba. Sizce bu normal mi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Siz yada kardesleriniz nasilsiniz.

Bebeğin kafası ayakları falan belli oluyorda onu mu gönderiyor yoksa öyle durduk yere bakın ben hamileyim gibi mi ?

Bu kişiye göre değişir. Normal ya da değil demek çok doğru degil sanki bu konuda. Hamilelikte her ay çektiğim resimler var ama hiç paylaşma gereği duymadım.
Hamile olmak hoşuna gitmiştir, sizinle paylaşmak istemiştir.Belki daha fazla ilgi bekliyordur kardeşiniz.

Bilmem ben takılmazdım.
Herkes en sevdiğinin fotoğrafını çekip paylaşıyor

Bir kez yapılır da fazlasi abarti .Ben de cok cektim ama saklamak icin .

Kardeşiniz buldumcuk olmuş da bir insanın kız kardeşine rahatlıkla söylemesi gereken bir durumun normal olup olmadığını sorması da bana anormal geldi. Kardeşimin garip bir davranışı olsa "kardeşim bak bu hareketin normal değil. İnsanlara alay konusu olmanı istemem" derim. Gidip de konu açmam. Siz de normal davranmıyorsunuz. Genetik olabilir.

Uzun dakikalar süren videolar değilse çokta sorun değil bence. Evet biraz tuhaf ama çok hevesli demekki.
Sizde bebek istediğiniz için yanlış düşünüyor olabilirsiniz.
Şakayla karışık bile söyleyebilirsiniz abla günde kaç defa senin karnını görücem diye.

Sadece merakımdan soruyorum. Benim kizkardesim var hamile. Daha evvel de bahsetmistim burda. Hergun iki uc kere karninin videosunu cekip gonderiyor watsappta gruba. Sizce bu normal mi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Siz yada kardesleriniz nasilsiniz.
Ya kızkardeş bu, daha ötesi var mı? Niye kendisine neden bunu yapıyorsun diye sormuyorsunuz?

Benim kardeşim yapsa, hayrola sıyırdın mı derim. O kadar samimiyetimiz var yani.

Back
X