- 12 Mayıs 2023
- 114
- 9
- 18
- 26
- Konu Sahibi Delihatun4561
-
Gelip sürekli konuşmuyor ki benle annem var diye kesin o ablada o çocuk için zarf atıyor bana kaynaşsınlar diye cocukda bişi var kesin diyorumE sen bu çocuktan hoşlanıyordur işte ne güzel dikkatini çekmeyi başarmışsın işte totonla da olsa.
Kanka minyon 1.57 boyum var fiziğim zayıfım maşallah diyor herkes iş yerindeGelip sürekli konuşmuyor ki benle annem var diye kesin o ablada o çocuk için zarf atıyor bana kaynaşsınlar diye cocukda bişi var kesin diyorum
Ahaha kankaKanka minyon 1.57 boyum var fiziğim zayıfım maşallah diyor herkes iş yerinde
Nasıl vericem pasO çocuk öyle değil derken? Erkekler gözüne hoş gelen hiç bir manzarayı red etmez ki annen de bir alemÇocuktan hoşlanıyorsan kazık gibi durma, arada pas ver
Nasıl belli edimHoşlanıyor olabilir. Hiç pas vermezsen nasıl açılacak. Sende de varsa bir şeyler belli et.
Haha o olay ne ya anlatır mısın bilmiyorum benPoşete eğildim değince aklıma leopar desenli tayt ve gırgır geldi
Çok istiyorsanız gidin sohbet edin,ama birilerinin etkisinde kalmayın , gerçekten hoslanip ,hoşlanmadiginiza emin olun( annenize eğildim popoma baktı demenizdeki neden ne)
Nasıl vericem pasHoşlanıyor olabilir. Hiç pas vermezsen nasıl açılacak. Sende de varsa bir şeyler belli et.
Arada bir göz göze gelince tebessüm et mesela.Nasıl vericem pas
Ben aşık mı ettim diyorum hanımefendi ne kadar kadın düşmanısınız hem cinsine güzel tavsiye vermen gerekir ben gelişen olayları anlattımHer popisimize bakan hoşlanıyor olsaydı ohooerkekleri aşık etmenin yeni yolu dar pantolon giyip eğilmekmiymis
Olur yaparımArada bir göz göze gelince tebessüm et mesela.
Erkeği etkileme konusunda vardı giy taytı eğil halıyı girgirla adamın aklı çıksın minvalinda şeylerdiHaha o olay ne ya anlatır mısın bilmiyorum ben
Sen de bak sürekli gülümse. Ortam olursa merhaba de muhabbet kurmaya çalış.Nasıl vericem pas
Koca içindi o ya bu konu sahibi yapmasın aagshahahErkeği etkileme konusunda vardı giy taytı eğil halıyı girgirla adamın aklı çıksın minvalinda şeylerdi
Hiç kadın düşmanı değilimdir aslında ama eğilince popona bakmasi hoşlandığını değil röntgenci olduğunu gösteriyor adamınBen aşık mı ettim diyorum hanımefendi ne kadar kadın düşmanısınız hem cinsine güzel tavsiye vermen gerekir ben gelişen olayları anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?