Sizce normal mi kzlar?

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar ben 18 yaşındayım ve 49 kiloyum ama her zaman fiziğimi çok çok beğenirim zayıf olmayı da severim uykusuz kaldığmda kilo veririm genelde bu aralar da okul sebebiyle erken kalkıyorum kilo verdiğimi hissediyorum gerek dersaneden grerekse okuldan arkadaşlarım ay sen zayıflamışsız ay senin yanakların çökmüş gözlerin içinegömülmüş bilmem ne söyleyip duruyolar benim sinirlerimi bozuyorlar ne kadar kendimle barışık olsam da kilomdan da memnun olsam da kafama takılıyor moralim bozuluyo acaba diyorum beni çekemediklerinden mi yoksa doğru mu söylüyorlar boyum da 1.62 falan kızlar sizce normal bir kiloda mıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler a.s.

hemen hemen benımle aynısın benımde boyum 1,65 kılom 47..bana da aynı seylerı soyluyorlar ama umrum degıl hem o kadar da zayıf degılım vucut yapım bı garıp..o yuzden mılletın ne dedıgı onemlı degıl benım nasıl mutlu oldugum onemlı..bı kılo bıle alsam stres olurum..vermeye calısırım..

iyisin bence. ideali boyun 1.62 ise 52 kg olman sanırım. (bi yerde okumuştum) bence normal kilon.
ben de 1.54 ve 43 kiloyum aman ne derlerse desinler boşver......

Kilonla boyun normal..
Takma bu kadar insanları,
Sen mutluysan sorun yok..

Son düzenleme:
bence normalsin canım. ben senin yaşındayken 167 boya 48 kiloydum. bakma sen sonradan şiştim sırnaşık şey

bence çok iyisin canm yerimseniben
herkes senn gibi fit olmaya çalışıyo dert etme zayfsn diyenleri...
onlarda da kesin bi problem vardır...4 4 lük insan bulursanız bana da haber verin kaydirigubbakcemile3

Canım bencede gayet normalsin
O söyleyenler seni çekemiyolardır büyük ihtimallmaz:
Sen kendini öyle mutlu hissediyorsan beğeniyorsan kulak asma derim canımyerimseniben

beden kitle endeksine göre gayet normal kilondasın.
yaşını da düşününce fazlalığın da yok eksiğinde...

dert etme cnm sağlıklıysan sorun yok
doğum edincce hamilelikte biraz kilo alacaksın zayıflığın tadını çıkar

Canım bana da normal geldi boyun kilon! Vücut kütle indeksin 18.7 çıktı keza, 18.5'in altındaysa zayıf kabul edilirmiş, yani normalsin, taş gibisin delikafadulden
Arkadaşlarının dediklerine kulak asıp moralini bozma bence, acaba kilolu olmamanı birazcık kıskanmış olabilirler mi CADIARZU

cnm banaa da öyle geliyo valla çünkü eşofman falan giyince öyle yan yan bakmalar falan ben çok seviyorum bu halimi ama vallahi kızlar çok moral verdiniz bana çok sağolun ya a.s.

normalsin canım kafana takma
benimde boyum 1,60 kilom 49 senden 2 santim kısayım bile
ama herkes banada çok zayıfsın kilo al biraz dio
ama ben halimden gayet memnunum
sende başkalarını takma boşver

eleştiriler hep var malesef
zayıf olsan,neden zayıfsın
kilolu olsan,ay çok toplanmışsın
normal olsan,kaşına gözüne bakılır...
anlayacağın,sen nasıl olursan ol hep bişeyler diyen mutlaka oluyor...
nedense!
sen kendini güzel hissediyorsan bırak elalem vızıldasın dursun,

..

kım ne derse desın bosver ..takma hiç

Son düzenleme:
Bence gayet normalsin.
Söyleyenlere bak bi sen, hafif tombullarsa anla ki kiskaniyorlar:)
Ama sagliginada dikkat et tabiki canim

benimde boyum 165 kilom 49ken aynilarini banada söylüyorlardi canim

simdi kilom 52 oldu yinede aynilarini soyluyorlar

nedense soyleyenelerdebenden kilolu insanlar,kendi giydikleri yakismiyor kanimca kiskaniyorlar :dilcikar:

bosver sen mutlumusun elalem ne derse desin,sanki senin elinde olan birsey bu

Canım bende 18 yaşındayken sebin gibiydim tam
şimdi 23 yaşındayım 1.63 boy 51 kiloyum ve halimi çok seviyom lim zayıf derse desin ebn böyle mutluyum sende takma sallaaa onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…