Sizce normal mi kzlar?

seninle aynıyız canım hatta bn senden iki yaş büyüğüm gayet hoşsun merak etme....

gayet normal canim bende senle ayni boydayim gecen senede seninle ayni kilodaydim..her gören aaa evlilik sana yaramamis yüzün cökmüs...kansizmisin rengin solmus cart curt..inanma kiskaniyolar canim o zamanlar her istedigimi alip giyiyodum cokta yakisiyodu..sonra gaza geldim bi 10 kilo aldim bu seferde aa kilomu aldin bacaklarin incecikti yakismamis biraz ver bence diyorlar....millete bkma sen keske geri 49 kilo olsam diyorum yani....agzi olan konusuyo sen kendini begeniyosan sorun yok cok normalsin...

bence gayet normalsin ...
beni de böyle çökertmeye çalışıyorlar ama yemezler:jeyyar:

18 yaşındasın ve gayette iyi bir kilodasın
Bu insanları anlamakta zor valla
Şişmanlara ayrı söylenirler , zayıflara ayrı
Kimseyi memnun edemezsin canım :umursamaz:
Başkalarının ne söylediğine takılma
ben 18 yaşında 45 46 kilolardaydım
O zaman herkes ayy ne kadar zayıfsın derlerdi
Bi ara hastandım kilo aldım
Ayy niye kilo aldınki dediler:1ninca:
Şaştım kaldım valla:bbo:
Kendine dert etme bunuda..

Kilon normal gibi ama bazı insanların yüzü yapısal olarak zayıf olur ve ufak bir kilo kaybı yüzlerine yansır, gözlerinin altı çöker, kötü görünür vs..

Yani sen de bu gruba giriyor olabilirsin vücut yapın 48 kiloya göre iyidir ama yüzün zayıftır ve şu sıralar da kilo verdim diyorsun , belki senin de yüzün gözün çöktü vs....

Bence daha fazla kilo vermemeye çalış, arkadaşlarının da seni çekemediklerini düşünmüyorum..Niye çekemesinler onlar çok mu şişman? Bilemem tabii:)

Son düzenleme:
Yüzün belki vücüduna göre daha zayıfsa,Kemiklerde belli oluyorsa ondan öyle diyorlardır.
Kilon normal bana göre.... ama daha fazla vermenide önermem.. iyi durmuyor...

bende evlenmeden önce yani 1 sene önce maksimum çıktıgım kilo 58 di alamıyordum daha fazla ve

memnundum da halimden bi evlendim ne oldu bilmiyorum 2 ay içinde 10 kilo aldım yüzüme fln

heryerime aldım ama en çok kalçama gören herkes ne kadar güzelleşmişsin diyerek ağzıları açık

kalıyor şimdi eskiden çirkin miydim diyorum hayır ama şimdi daha güzelsin diyorlar ben genede

kalça ve basen ikilisinden memnun değilim o bölgelere çok kilo aldım çünkü

vermeye çalışıyorum gider inşallah yaa üff

ani kilo kayıpların varsa bu hormonlarınla ilgilidir. Ama 162cm lik bir bayanın 49 kilo olmasında bir anormallik yok. Vucudun orantılı değilse , yani yaşın itibarıyla kadınsal hatların tam oluşmadıysa seni görenler oyle diyor olabilir. Giyim tarzın falanada çok önemli tabiki.Yanlız su kadarınıu söyleyeyim insanlar zayıf olabilmek ve zayıf kalabılmek için hayatları pahasına çabalıyorlar ve milyonlarca lira döküyorlar.Bunu sorun etme ve inan bana zayıf değilsin(ama orantı çok önemli tabi)Mesela ablamdan örnek veriyorum.Boyu 175 kilo 50,poposu var,omuzları geniş,göğsüde fiziğine göre desteklerle tam oluyor,incecik bacalarda tayt-boru paça-likralı kotla muhteşem oluyor,hele onun üstüne dökümlü bir bluz ile kemer bitiriyor durumu..,yani zayıf ama dumduz değil bu anlatabiliyor muyum. kaldı ki vucudun duzse bile deddiğim gibi kıyafet ve stıl çok önemli.
bu boya bu kilo normal bır kız için,sakın kilo almaya çabalama,yaşlanmak sana bu anlamda yuku zaten getırcektir.

yawrucum aklını gittin buna mı taktın
basbayağı bunu diyenler kıskanclık yapıorlar bence kilonda boyunda tam yerinde bende 1.63 boyundayım evlenirken 47 kilodaydım gelinligim süper durmustu diken kadın bile böle zayıf birine dikerken zewk alıorum demişti şimdi 48 kilodayım ve dikkat ediorum zaten evlen bebek falan olunca ister istemez alınıor hiç takma yaa boswerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…