Sizce normal mi, ne yapmam gerek bilmiyorum..

jpeg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
151
17
118
Kayseri
Merhaba yaklaşık 9 ay önce nişanlandım.Nişanlım iyi biri. Ailesi de iyi insanlar. Yalnız benim ailem kendisini hiç istemedi. Nişan da zaten benim ısrarımla bir şekilde yapıldı. Ailem pek geniş bir aile değil, nişanlı halde pek gezip dolaşmamı istemiyorlar, hatta nişan atılsa mutlu olacaklar. Nişanlım da bunun farkında. Yalnız beni bırakmıyor. Ama aileme karşı beni kullanıyor sanki, kızdığı için. Beni eve bilerek geç gönderiyor. Her gün evden çıkmam, onlara gitmem için ısrar ediyor. Evlerimiz de çok yakın değil. Ben artık dediklerini yapmak için helak oldum yollarda resmen. Hiç acımıyor bile. Bir gün ben evde oturmak istiyorum desem küsüyor, telefonlarını açmıyor vs. Sürekli sürekli yanında olmamı bekliyor yani evlenmeden evliymiş gibi davranmamı bekliyor. Tatile gidelim diyor vs. Yapmadım mı yaptım, ailemle sayısız gerginlik yaşamama rağmen birçok dediğini yaptım.Ancak gün geliyor isyan ediyorum ben de, madem öyle evlenelim diyorum, daha zaman var diyor.Sen ailene bağımlısın, bunu aş diye bir tezi var, takmış kafaya. Bana normal gelmiyor, ne evleniyor, ne bana acıyor, ne de bırakıyor. Delirecem artık, ne yapsam olmadı.Ben bu işi anlamadım gitti. Mesela dün hastaydım, yine onlardaydım, eve gitmek istiyorum diyorum, ailenle mi oturmak istiyosun, napcan diyor.Saat 8 di akşam, ben gitmek istiyorum dinlencem dedim, ta beni saat 10 da bıraktı inadından. Eve geldiğimde de problem yaşayacağımız çok da iyi biliyor.Bugün de gitmedim, küstü. Her sabah aynı şey...Kahvaltını yap ,çık gel..Bu arada ikimiz de öğretmeniz,tatildeyiz.

Nişanlılık iki insanın birbirini tanıması için güzel bir süreç. Sen nişanlın ve ailen arasında kalmaktan nişanlılığın tadını çıkaramıyorsun. Bence burada önemli olan senin ne yapmak istediğin. İstemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Nişanlın senin zor durumda kalmanı istemez diye düşünüyorum. Çünkü sende ona bunu yapmazsın . Ailenle vakit geçirmek istemen çok normal bence anne babanı daha fazla kırmadan bu olayı çözmelisin. Nişanlınla sakin bir şekilde konuş ne hissettiğini anlat ve ona ne hissettiğini sor...

eee canım şimdiden ailenle oturup napcan diyen adam yarın neler yapmaz
ikinizde öğretmenmişsiniz akıllı olgun insanlar olmanız lazım bence beni zor durumda bırakıyorsun diye adamakıllı konuş
amacı senle beraber olmak evlenmek mi yoksa ailene nispet yapmak mı

Kaç kez söyledim beni zor durumda bırakıyosun dedim, ama yine aynı, herkes aynı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kimse bana anlayış göstermiyor.Çok ilginç bir durumdayım ve keyfim giderek kaçıyor. Yani nişanlı olmaktan nefret edecek hale geldim desem yeri var.Herkes kendine göre haklı olan bana oluyor.

taviz tavizi dogurur araya set cekmenın zamanı gelmıste gecıyor

Koy sınırını. Ailenin onu istememesi gururu kırmış olabilir ama sana böyle davranmasını haklı göstermez. Her dediğine evet demeyin ileride bunun acısını çekersin. Arada olan size oluyor aileni idare et,nişanlını idare et. Sizi kim idare edecek.

annenler ona hiç sinir bozucu seyler söyledi mi yuzune karsı. ya da sen annenlerin dediklerini sürekli ona anlatır mısın. gıcık kapmıs bence annenlere :44:

Üstelik bugün de hastayım, şu anda bugün gitmemiş olduğum için tavırlı, telefonu açmıyor. Çocuk gibi.Ya bir günümü evimde yatarak dinlenerek geçirmek istiyorum dedim sadece. Anladığını sanmıştım. Gerçekten bıkkınım.Gel doktora gidelim dedi, ama gitsek beni eve geri göndermeyecekti,biliyorum.Gel bizde yat, burası ev değil mi vs vs. Sen artık orayı bırakacaksın gibi fikirleri var. Ben mi hatalıyım, napcam, çok mutsuzum.

alla alla adam 7*24 sana yapışık yaşamak istiyorsa evlensin o zaman, hem karnım doysun hem pastam dursun

evlenmeme gerekçesi ne?

alla alla adam 7*24 sana yapışık yaşamak istiyorsa evlensin o zaman, hem karnım doysun hem pastam dursun

evlenmeme gerekçesi ne?
Benim aileme bağımlı olduğumu düşünüyor, yine aynı gerginlikler yüzünden kavga ettik bir dönem, moralimiz biraz düzelsin diyor, ayrıca maddi açıdan birazcık toparlanalım diyor.Ben de sizin gibi diyorum, evlenelim gönderme beni o zaman diyorum, o da yok. Aslında hani bunlar bahane biraz zaman istiyor, istesek maddiyatı da ayarlarız. Benim açımdan da sorun yok rahat değilim yalnız. bu gidişle ayrılacaz o olacak.

Gerçekten ben de anlamadım. Evet 7/24 yanında olsam hayır demez. Ama bu şekilde de daha fazla yürütemeyecez, sonuçta annem babam da insan. Kızmakta da haklılar gibi. Çünkü sabah çıkıyorum evden akşam geliyorum. Hem de hergün. Saçma değil mi.Her gün 2 saat yol da cabası.

Bence evlenmeden ailen ile aradaki bağı zedelemek istiyor. Onun hesabına göre böylelikle evlendiğinizde ailen arkanda durmayacak zamanında onlara rağmen nişanlının dediklerini yaptığın için sen yalnız kalacaksın ona karşı, o da kendi hükmünü sürecek nikahı basınca istediği şekilde yönetecek hayatınızı.Ailene de dert yanamayacaksın çünkü zamanında aklın nerdeydi diyecekler.Evlenince onun ailesi kıymete binecek seninki taşlanacak sen aileni savunmaya kalksan da zamanında kendin dinlemiyordun sözlerini şimdi mi kıymetli oldular diyecek.

bence posta koymanın zamanı gelmiş zaten sürekli berabersiniz, moralimiz düzelsin de sonra evlenelim diye saçma bi sebeb olamaz, resmen şımarıklık ve çocukluk yapıyor nişanlın kusura bakmada

son derece saçma ve annen baban son derece sabırlı davranıyor bence

Sanırım ben de böyle düşünüyorum ama kendime itiraf edemiyorum.

Dun aksam bir hanim metrodan hizlica cikip metrobuse binmek uzereydi arkasinda sanirim erkek arkadasi vardi o kalabalik icinde hanim cantayi adamin kafasina indirdi senin yuzunden eve gec kaldim diye
Siz bu kadar asiri tepki vermeyin ama hergun evine gitmeyin ise girin calisin neyle evleneceksiniz hic dusunmuyor nisanliniz galiba sorumluluk yukleyin biraz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nisanliniz calismiyor mu sabah aksam nasil evdesiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dediklerini yapma arkadaşım nie ona kahvaltıya gidiyorsun sürekli?
Kahvaltı edelim dediğinde ya sen size çağır yada dışarda yapalım de
8 de gitmek istiyorsan 6 da gidiCek 8 de evde ol yada 8 de ben gidiyorum görüşürüz de
Ve ailesiyle konuş ailem sizi bekliyor düğün tarihi için de birlikte oturup konuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…