Sizce normal mi, ne yapmam gerek bilmiyorum..

valla onu bunu bilmem ama aile eğer sıcak bakmıyorsa mutlaka vardır bir şey. hele anneler hemen hissediyorlar. ailenin fikirlerini yabana atma derim. bunun haricinde bir de ailene karşı çok hırçın nişanlın. yarın öbür gün evlensen ailenle görüşmene izin de vermez bu, bana öyle geldi

Ailenlemk oturacaksin lafina cok takildim ben , ister oturursun ister oturmazsin onane ya..
simdiden Aileni agzina sakiz yapmis bune taviz vermeler yapistir gereken cevabi agzina ...

ilerde ailene bile yollamaz demekki , hem hergun onlarda ne isin var cok merakliysa yapsin nikahini alsin seni hergun yanina...
cok yanlis yapiyosun bukadar taviz vermekle...
bejce yol yakinken biraz tavrini koy yoksa ilerde cok sorun yasarsin.

ayyyyyynnnneeeenn öyleee

bence posta koymanın zamanı gelmiş zaten sürekli berabersiniz, moralimiz düzelsin de sonra evlenelim diye saçma bi sebeb olamaz, resmen şımarıklık ve çocukluk yapıyor nişanlın kusura bakmada

Ben de artık öyle düşünüyorum. Ve kimseyi idare edecek halim kalmadı. Belki komik gelecek sizlere artık ama artık bu git-gellerden bedensel olarak da çok yorgunum. Zaten okula da gidip-geliyosun diyo bana, ama aynı şey değil gerçekten değil. Bayramda bile onların evinde oturdum. Ya içten içe bir bıkkınlığım var ya evli olmak istiyorum ya da bitirmek. Bu düşüncelerimi açık açık da söylüyorum. Ama gene aynı. Acaba evlenmeyi mi istemiyor. Bir insan bu kadar anlayışsız olmamalı. Çünkü beni zor durumda bıraktığını çok iyi biliyor. İnadına yapıyor. Çok üzülüyorum.

ilginçtir aileler gerçekten farklı bi gözle bakıp seziyorlar...
ailesine rest çeken kaç kişiyi tanıdıysam mutsuz oldu...
üstelik davranışları çok itici, onlara inat sizinle zaman geçirmesi düşündürücü...
sizi kullanmasına izin veriyorsunuz,
fazlasıyla hesapçı davrandığını düşünüyorum, aldanmayın, taviz vermeyin derim
ailenizin amacı kızlarının mutsuz olmasını engellemek buna kim itiraz edebilir ki ...? ama onunkinii bilemioruz
sizi ailenizden soğutup uzaklaştırcak sonra da sahipsizsin diicek... hoş diil

Gitmeyin bence bir süre, bu takıntıdan vazgeçmeyecek yoksa. Tavrınızı saglam koyun. Ailenızi kendi kafasına göre cezalandırıyor, istenmediğini bildiğinden. Nişanlınıza bir dur demenin zamanı çoktan gelmiş.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

valla hiçte komik gelmiyor, insan üzüntüden stresten kalp hastasıda olur kanserde olur
bunları sana yapmaya hiç hakkı yok, kusura bakma ama ailenede hiç saygısı yok, bayramda bile onlarda oturdum diyosun olcak iş mi
bence sadece sözle söyleme değil harekette lazım artık, konuşmak işe yaramıyormuş çünkü
nişanlının ailesi de ayrı garip

Son düzenleme:
Hata sende aileni sakiz etmesine izin vermissin.
Ne demek bayramda orada durmak? Nisanlisiniz daha surekli zirt pirt ne isin var.

Aileni koru biraz, onunki aile de seninki ne?

Son düzenleme:
son derece saçma ve annen baban son derece sabırlı davranıyor bence

Haklısınız. bence de. Benim de büyük bir alışkanlığım var, bunca zaman geçirince.atamıyorum da bir anda. Ama bu duruma dayancak gücüm de yok. Napsam bilemedim.Ayrılıp kurtulayım diye düşünceler geçiyor artık aklımda. Olmaz ki böyle. Beni anlamıyor.

Bugün ailene gıcıklık olsun diye bin bir türlü zorluk çıkaran adam, yarın evlenince seni ailenin evine göndermemeye kalkar. Tavrını koy, bak bakalım bir şeyler düzeliyor mu? Düzelmezse de, at nişanı gitsin.

Bir de ailen neden istemiyor nişanlını? Sebepleri neler? Çünkü, şahsen ben aileler makul ve akla yatkın sebepler gösterdikçe evleneceğimiz insanlar konusunda onların sözünden çıkmamamız gerektiğine inanıyorum.

Güzelim bir konuda nişanlına katılıyorum, ailene bağlı olmamalısın. Kendi kararlarını kendin verebilir durumdasın. Nişanlınla çıkmana, gezmene karışmaları konusunda uyarabilirsin. Aynı zamanda ona gergin davranmamalaeını, senin seçiminin bu olduğunu, onların da bunu kabul etmek durumunda olduklarını anlatabilirsin.

Ama aynı zamanda nişanlına da bir birey olduğunu ıspat etmen gerekiyor. Canın istiyorsa gidersin, canın istemiyorsa evinde oturursun. Hatta canın evden çıkmak istemiyor, nişanlını görmek istiyorsa onu çağırırsın. Bu konularda net olmalısın. Çok taviz vermişsin. Biraz iki tarafa da dişlerini göstermeyi dene. Ben önemliyim olgusunu kendine de onlara da aşıla.

Ailesine söyledim, annesine. Ailem rahatsız oluyor dedim.Biliyorlar ama onlar da rahat. Bana garip geliyor artık, ne bu eve ne oraya ait gibiyim. aradayım. Ya evlen, ya evlenme di mi. Ne hakkın var buna. Bir gün gitmedim kötü oldum işte.Annaesi de benim elimden bişey gelmez siz bilirsiniz kızım diyor. Kimse karışmıyor.

canım taviz vere vere, küsmesin etmesin derken adamı tepene çıkarmışsın, senide anlıyorum galiba çok sevdiğin için basiretin bağlanıyor ama nereye kadar böyle devam edecek
bence sen ciddi bi ayrılık konuşması yap, seni gerçekten seviyorsa isteklerin mantıklı gelecektir, ama baktın yine olmuyor ayrıl derim vakit kaybı, dünyaya bir kere geliyorsun, yıllarını heba etme derim

Son düzenleme:

En doğrusunu söylemişsiniz. Ben de bunu yapmak istiyorum.Ancak beceremiyorum.Arada üzülen ben oluyorum.Ailem de istemedikleri için beni desteklemiyor malesef, ama evlensem hayır demeyecekler, öyle bir durumdalar.Ancak şu durumda çok da candan davrandıklarını söyleyemem, bu da nişanlımda kızgınlık yaratıyor. ama böyle olmasaydı da nişanlım çok ısrarcı, ben herhalde o yollarda helak olana kadar gidip gelcem, sonra kızıp bitrecem bu ilişkiyi gibi geliyor

Senin nisanlin bencil canim ailenle alakasi yok yani ailen iyi bile olsa nisanlinin istekleri bitmeyecek keyif adami evlilik icin bir tarih belirlediniz mi bari

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu şekilde devam edersen ve eninde sonunda evlenirsen çok sıkıntı çekersin. Biraz kendini ön plana alman lazım artık. İnan çok zor değil. İlk başta şaşırır, tartışma çıkarırlar. Ama sonra kabullenirler senin bu tavrını. Yazık sana yaw.

Artık aileme de nişanlıma da çok kırgınım, sözde beni seviyolar, ama ne çektiğim kimsenin umrunda değil. Oh ne güzel.. annemle babam eski insanlar, onlara ters böyle gezmeler, tozmalar uzun zaman. Annem haftada bir böyle gidecekse evlenin diyor. Evlenmeyeceksen ayrıl diyor. Nişanlıma sorsan beni çok seviyor, ayrılmayı hiç düşünmüyor. Halimi en iyi bilen gören o. Ama bir adım atmıyor. Ben onunla tatile de gittim, aileme söylemedim tabi. Babama duysa çok kızar. Artık yalan söylemekten de sıkıldım. Nişanlı mişanlı olmak istemiyorum. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Ben ne hayallerle bu yola çıktım, ne haldeyim..

özür dileyerek soruyorum aranızda bişey geçti mi,
sonuça bi mecburiyetin yok bu adama,
ya evlensin ya ayrılsın
ikinizde çalışıyorsunuz kimse dört dörtlük olunca evlenmiyor, zamanla herşey olur
nişanlının sürekli seninle beraber olmak istemesine rağmen evlenmeye yanaşmamasına hiç bir anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…