- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
Eltinin kaynimin zaten sildim yok telde.Kayinvalidemde paylaşmıyor daha dogrusu görümce kayinvalidemden paylaşmıyor.Haklisiniz gorumceminde Dilmen lazım yoksa sinir hastası olucagimben yerinde olsam ikisininde numarasini silerim. bende mustakbel KVyle görüsmüyorum.
nispet yapar gibi 32 yasindaki oglunun (kaynim) ve oglunun safoz kiz arkadasini whatsapplerde status yapa yapa gina getirmisti.
en sonunda kizin köpeginin fotosunu koydu, altina "ailemize hosgeldin" yazmis birde.
en son sildim numarasini ve rahatladim.
simdide her iki günde bir bana yaziyor.
anladi tinlamadigimi.
sizde silin numaralari. herhangi acil bir durumda esinden ararsin.
Fotograf paylasmasi vs onemli degil ama cocuguma birisi oyle bi sey soylese once bi guzel haşlarim sonra da bi daha asla gorusturmem. Koca insanlariz biz bile kotu asagilayici sozden etkileniyoruz cocuga soylenecek laf mi bu? Terbiyesiz kadin. Ben bile cok sinirlendimÖncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Değil mi?Bende demiyorum ki benim çocukları koysunlar başka kimseyi paylaşması kar.Hepsini paylaş yada hiç paylaşma.Ya da paylasiyo san tek bir yeğenim,biricik torunum ne yaaa .Benimkiler bostan korkuluğu mu?Yani mümkünse paylasilmasin hic tabide madem paylasiyor ve sizin cocuklari paylassa siZin icin bi sakinca yoksa paylasmaliydi bence. Bu tarz seyleri bende sevmiyorum ama insan alınıyor bazen yinede. Mesela benim kp benim cocugum olmadan once gorumcemin cocugunun fotosunu profil fotosu olarak kullandi ama ben dogum yapinca kaldirdi sonrada hep beraber torunlarinin oldugu fotoyu koydu. Boyle yapmasaydi alınırdım bence
Ben de dedim sen çok güzel sin muşmula bile dediFotograf paylasmasi vs onemli degil ama cocuguma birisi oyle bi sey soylese once bi guzel haşlarim sonra da bi daha asla gorusturmem. Koca insanlariz biz bile kotu asagilayici sozden etkileniyoruz cocuga soylenecek laf mi bu? Terbiyesiz kadin. Ben bile cok sinirlendim
Yok soylemedim ama tepkisi büyük olur.Kavga eder ortalık bir densiz yüzünden karışır diye söylemedim.Kendim hallederim onu dedim.Dedim ama halletme kısmı okey adam yerine koymam fakat tinlama ma kısmını yapamıyorum onu halletmem lazimeşine söyledin mi? kardeşin kızımıza böyle söylemiş seni paylaşırsam kimseler beğenmez demiş, yavrum da içerlemiş, çok üzülmüş diye.
Benimde 2 görümcem var 19 yaşlarında. 1 tanesi okumuş kimsenin lafıyla gaza gelmeyen akıllı bir kız, diğeri çocuk gibi. Bir söz söyle hemen küser, lafını yapıştırır ve seni engeller. Ayrıca seni kıskandırmak için diğer yengesinin fotosunu paylaşır.Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
sen de gittiğinde görümcenin paylaştığı fotoğrafı aç (ama tek başına bir fotoğrafı), kayınvaliden de orda olsun. 'ayy görümcecim şu fotoğrafını paylaşmışsın 63 kişi de beğenmiş,ben bu 63 kişiyi toplayıp göz doktoruna mı götürsem? yazık görmüyorlar herhalde' de.Yok soylemedim ama tepkisi büyük olur.Kavga eder ortalık bir densiz yüzünden karışır diye söylemedim.Kendim hallederim onu dedim.Dedim ama halletme kısmı okey adam yerine koymam fakat tinlama ma kısmını yapamıyorum onu halletmem lazim
Eltinin kaynimin zaten sildim yok telde.Kayinvalidemde paylaşmıyor daha dogrusu görümce kayinvalidemden paylaşmıyor.Haklisiniz gorumceminde Dilmen lazım yoksa sinir hastası olucagim
S sassyassyy konum hakkında ne düşünüyorsunuz.Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.Bana tinlamamak nasıl olucak bir ogretseniz
Takipten çıksan çok mu tepki alırsın ya da kıskandı takipten çıktıda derler bilemedimÖncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?