Sizce normal mi?

ben yerinde olsam ikisininde numarasini silerim. bende mustakbel KVyle görüsmüyorum.
nispet yapar gibi 32 yasindaki oglunun (kaynim) ve oglunun safoz kiz arkadasini whatsapplerde status yapa yapa gina getirmisti.
en sonunda kizin köpeginin fotosunu koydu, altina "ailemize hosgeldin" yazmis birde.
en son sildim numarasini ve rahatladim.
simdide her iki günde bir bana yaziyor.
anladi tinlamadigimi.
sizde silin numaralari. herhangi acil bir durumda esinden ararsin.

Yani mümkünse paylasilmasin hic tabide madem paylasiyor ve sizin cocuklari paylassa siZin icin bi sakinca yoksa paylasmaliydi bence. Bu tarz seyleri bende sevmiyorum ama insan alınıyor bazen yinede. Mesela benim kp benim cocugum olmadan once gorumcemin cocugunun fotosunu profil fotosu olarak kullandi ama ben dogum yapinca kaldirdi sonrada hep beraber torunlarinin oldugu fotoyu koydu. Boyle yapmasaydi alınırdım bence

Eltinin kaynimin zaten sildim yok telde.Kayinvalidemde paylaşmıyor daha dogrusu görümce kayinvalidemden paylaşmıyor.Haklisiniz gorumceminde Dilmen lazım yoksa sinir hastası olucagim

Fotograf paylasmasi vs onemli degil ama cocuguma birisi oyle bi sey soylese once bi guzel haşlarim sonra da bi daha asla gorusturmem. Koca insanlariz biz bile kotu asagilayici sozden etkileniyoruz cocuga soylenecek laf mi bu? Terbiyesiz kadin. Ben bile cok sinirlendim

Değil mi?Bende demiyorum ki benim çocukları koysunlar başka kimseyi paylaşması kar.Hepsini paylaş yada hiç paylaşma.Ya da paylasiyo san tek bir yeğenim,biricik torunum ne yaaa .Benimkiler bostan korkuluğu mu?

Ben de dedim sen çok güzel sin muşmula bile dedi ama sinirimde gecmiyo hala

eşine söyledin mi? kardeşin kızımıza böyle söylemiş seni paylaşırsam kimseler beğenmez demiş, yavrum da içerlemiş, çok üzülmüş diye.
Yok soylemedim ama tepkisi büyük olur.Kavga eder ortalık bir densiz yüzünden karışır diye söylemedim.Kendim hallederim onu dedim.Dedim ama halletme kısmı okey adam yerine koymam fakat tinlama ma kısmını yapamıyorum onu halletmem lazim

Benimde 2 görümcem var 19 yaşlarında. 1 tanesi okumuş kimsenin lafıyla gaza gelmeyen akıllı bir kız, diğeri çocuk gibi. Bir söz söyle hemen küser, lafını yapıştırır ve seni engeller. Ayrıca seni kıskandırmak için diğer yengesinin fotosunu paylaşır.

Ben ağır biriyimdir. Çoluk çocukla uğraşamam. Eşime bakarım. O yüzden de o görümcemle aramız iyi ve konuşuyor olmamıza rağmen asla numarasını bir daha eklemedim.

Ne gerek var. Yine bir şeylere alınıp küsüp kızacsk ve engelleyecek çocuk oyuncağı mı bu.

Bazen bana resim atmak istiyor diyorum sen abine gönder ben bakarım canım. Geçen gün diyor ki ben senin durum msjlarını niye görmüyorum? Dedim ki numaran silinmiş canım. seninle mi uğraşacağım.

sen de gittiğinde görümcenin paylaştığı fotoğrafı aç (ama tek başına bir fotoğrafı), kayınvaliden de orda olsun. 'ayy görümcecim şu fotoğrafını paylaşmışsın 63 kişi de beğenmiş,ben bu 63 kişiyi toplayıp göz doktoruna mı götürsem? yazık görmüyorlar herhalde' de.
sonra da anasına dönüp 'ben senin kızına böyle desem hoşuna gider mi? ben yapmıyorum kimse de benim kızıma terbiyesizlik yapmasın kendi kalbinin çirkinliğini kızıma yansıtmasın.' de.

gene insanım da abine söylemedim yoksa senin ağzına mıçar, bir kez daha yavrumu üzerseniz kocam ağzınızın payını verir. edebinizle oturun bana backlarınızı ayırttırmayın.' de.

görümce kaynana dediğin biraz gelinden pısacak.

Ben olsam direkt insta hikayelerini gizlerim. Görüp sinirimi bozmam.
Gerçi oradan yapsanız, bu sefer de whatsaaptan göreceksiniz.
Yaptığı şey büyük ayıp. Mesafe koyun lütfen. Hatta ben olsam yüzüne bile bakmam. Cevap vermem kendisine.

Benim kayinvalidemgilde oglumu farkli nir yere koyuyor.cunku eltimin cocuklarinin bebeoligini hic gormemisler gostermemisler torun sevgisini benim oglum ve gorumcemin cocuklarinda yasamislar.kadin hic gelip gitmiyor kayinvalidem cocuklarini bir bebekken gorur bi bakmissin 2 yasina gelmis cocuk bu sure zarfinda hoc gormez.simdi bu cocuga nasil sevgi beslesin hic gormuyor etmiyor. Gerci sizin oyle bir durumunuz yokmus ama aranizda sorun yasandiysa bu da etkiliyor.halanin cocuga oyle demeside cok ayip o da dogru degil 3 kiziniz varmis ne guxel onlarla hayatin tadini cikarin bosverin

Görümceniz hakkında bir yorum yapmayacağım ama küçük bir kız çocuğuna söylenen "seninle fotoğraf paylaşılır mı, kimse beğenmez" lafı beni bile incitti burada, kaldı ki o küçüğün bilinçaltında nasıl bir iz bırakacak bu söz...

Eltinin kaynimin zaten sildim yok telde.Kayinvalidemde paylaşmıyor daha dogrusu görümce kayinvalidemden paylaşmıyor.Haklisiniz gorumceminde Dilmen lazım yoksa sinir hastası olucagim

Kesinlikle sil.
yegen arasinda ayrimida ilk defa duyuyorum- görümce bacak kadar boyunla mixerlik yapicagina otursun is arasin.
normalde 20 yasindaki ergeni gayeye almamak gerekir ama görümcenin dili cocugunuza kadar uzandigi icin igneleme vakti gelmis.
bilemedim, bir iki agir laf sokun. akli basina gelsin cirak fitnenin

S sassyassyy konum hakkında ne düşünüyorsunuz.Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.Bana tinlamamak nasıl olucak bir ogretseniz

ikisinin de numarasini silin, birisi size bak yine ne paylasmis dediginde gulun gecin “delidir ne yapsa yeridir” demeye getirin.

esiniz sorun yapmayacaksa cocuklari da gorusturmeyin bile. kopek gibi surunsun akli basina gelsin terbiyesizin.

farkinda oldugunuzu belli edin ama bence karsisina gecip bagir cagir bir seyler demeyin onun derdi zaten sizi sinirlendirmek, o hic yokmus gibi tek basina takilsin sizden cevap gelmeyince zaten bozulacak terbiyesiz.

Yani tabiki paylaşmak zorunda değil ama konuşma şekli vs çok yanlış. Araya daha fazla mesafe koyun takmamaya çalışın. Bende çok sinirlenirdim ama bir süre sonra boşverirdim çünkü sessizlik biliyorsunuz en kötü ceza hali. Umursamayın bir süre sonra cidden umursamazsınız

Takipten çıksan çok mu tepki alırsın ya da kıskandı takipten çıktıda derler bilemedim

bu görümce zimbirtisi dünya güzelimi? Yani ufak bir kusurunu bile "tatli dille" sokun gözüne.
ne bilim, eger hafif göbegi varsa "ahhhh canim gecende söyle güzel bir korse gördüm, sanada alalim", saci hacimsizse " instada bir ürüm gördüm, senin gibi sönük saclilar cok memnunmus vs"
böyle ince ince sokun lafi. parmak kadar kiza cirkin demenin ne oldugunu anlasin

ya arada bir kaç detay vermişsiniz bir kısmını unuttum
bir şu an elti onların işlerini yaptığı için ona -güya- yakınlar
iki siz de arada güzel laf sokmuşsunuz bence güzelliğini mi kıskanıyorsun diyerek bence
onun dışında görümceniz siz evlendiğinizde daha çocukmuş ve kendini ister istemez sizin çocuklarınızla kıyaslamış ve onları kıskanmış olabilir. Eltiniz doğurduğundaysa artık büyümüş zaten, yani istediği hala yaşına gelmiş bir nevi.
normalde yeni bir bebeği paylaşması çok normal ama bu kadar laf sokuyorsa sebebi belli.
ben de inadıma kızlarımı instagramdan paylaşırdım altına da sülalede daha güzeli yok derdim.
yüz yüzeyken de hiç muhatap olmazdım.
kaynanama da sen torun mu ayırıyorsun diye arada lafımı esirgemezdim, çünkü onun bunu yapması hiç doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…