Sizce normal mi?

Aynı yerdeuyumak elini tutmaya çalışması falan nedir dizi senaryosu mu yasiyosunuz çok banel. Ayrıca evet midesiz olduğunu gösterir birinin seni sevdigini burnundaki mahsule dokunmasindan anlayamazsin 🤢👎

Parmakladı. Ve bu kişi bir gün duş alamasa kafayı yer,benden çok bakım malzemesi vardır falan
Adamın sümük fantezisi var demekki. Bowling salonunda insanların giyip çıkardığı ayakkabıları koklayan adamın videosu geldi aklıma. Buda sümük seviyor demek ki

Parmakladı. Ve bu kişi bir gün duş alamasa kafayı yer,benden çok bakım malzemesi vardır falan
Böyle birinin aşırı titiz olduğunu düşünmen biraz abes değil mi?
Her gün duş alması ya da bir sürü bakım malzemesi olması onu aşırı titiz değil bakımlı yapar sadece.

Her gün duş alması ya da bir sürü bakım malzemesi olması onu aşırı titiz değil bakımlı yapar sadece.
Yani şöyle açıklayayım ucundaymış parmağıyla onu içeri iteledi :(((

Aslında bu kadar bakımına önem veriyorsa temizde olması lazımdı. Parmağıyla almak yerine peçete verseymiş keşke. Acaba peçete verirsem rencide olur diye düşünüp parmaklarını feda mı etti

Aslında bu kadar bakımına önem veriyorsa temizde olması lazımdı. Parmağıyla almak yerine peçete verseymiş keşke. Acaba peçete verirsem rencide olur diye düşünüp parmaklarını feda mı etti
Ben görüyorum böyle sözde bakımlı arkadaşlarımı, misal upuzun ojeli fıstık gibi görünen tırnakları var zannediyorsun ta ki tırnakların içlerini görene kadar :kusmuk:

Ben görüyorum böyle sözde bakımlı arkadaşlarımı, misal upuzun ojeli fıstık gibi görünen tırnakları var zannediyorsun ta ki tırnakların içlerini görene kadar :kusmuk:
Benim de sözde bakımlı bir arkadasım var, bıkere mutfagı nın masasında okey oynarken masaya dayadıgım kolum yapısmıstı.
Masa o kadar silinmemıs ki kolumun rengi degısmistı 😂
Ama kendisi her daim iki dirhem bir cekırdek tir.

Benim de sözde bakımlı bir arkadasım var, bıkere mutfagı nın masasında okey oynarken masaya dayadıgım kolum yapısmıstı.
Masa o kadar silinmemıs ki kolumun rengi degısmistı 😂
Ama kendisi her daim iki dirhem bir cekırdek tir.
Okeye dalmışın sen ..yoksa hemen farkedersin

Okeye dalmışın sen ..yoksa hemen farkedersin
Evet kolumu kaldırmak ıstedıgımde fark ettim yapistigını yag tortu yapmis masa da.
Daha da fenası, gayrı ihtiyarı o an *ay canım kısır istedi yarın yapayım * gibi bir cumle kurdum..

Aaa bende var, bugun oglende yaptım dur getireyim demesin mi??????

Günaydın hanımlar hepinize coronasız sağlıklı günler diliyorum..
Benim bir arkadaşım var baya da yakınız bu kişi erkek. Birbirimizi kardeş gibi gördüğümüzü düşünüyordum ama son birkaç aydır garip sanki. Mesela ben uyurken elimi tutmaya çalıştığını fark ettim ama emin olamadım. Sonra bir gün otururken burnumda bir şey varmış(nolur dalga geçmeyin😇) onu eliyle aldı baya ve şok oldum. Sürekli evlilik iması yapıyor şakayla karışık. Annesiyle tanıştırdı. Ama mesela hüseyin diye bir arkadaşı var seni onunla yapayım mı falan diyor ben de yap dedim. Sonra olmaz o sana bakmaz?? Falan dedi. Anlam veremiyorum. Siz ne düşünürdünüz?

ehehehe 😁 ne tatlı ya 😁 valla iğrenç diyenler olmuş ama insan sevince burnunu da eller o zamankimse öpüşmesin ağzın içinde salyalar var yemek kalıntıları var falan 😁 ne bileyim bence iğrenç değil hatta gayet minnoş bi hareket.
Adam senin tepkini ölçüyor seni arkadaşıma yapayım derken bakalım ne diyeceksin, üzülecek misin darılacak mısın , sende ona karşı ne hissediyorsun başkasıyla olabilir misin falan..
Kesin el şakalaşmalarıda vardır sizin aranızda :KK48: Havada aşşkkk kokusu vaar:KK76:

Back
X