- 7 Aralık 2018
- 7.319
- 18.866
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Kızlar asla emin olamıyorum. Dün çok yakın davranıp baya sevdiğinden eminken bugün aşırı normal hatta bacısıymışım gibi davrandı,amaç ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dengesiz erkek davranışıKızlar asla emin olamıyorum. Dün çok yakın davranıp baya sevdiğinden eminken bugün aşırı normal hatta bacısıymışım gibi davrandı,amaç ne ?
Günaydın hanımlar hepinize coronasız sağlıklı günler diliyorum..
Benim bir arkadaşım var baya da yakınız bu kişi erkek. Birbirimizi kardeş gibi gördüğümüzü düşünüyordum ama son birkaç aydır garip sanki. Mesela ben uyurken elimi tutmaya çalıştığını fark ettim ama emin olamadım. Sonra bir gün otururken burnumda bir şey varmış(nolur dalga geçmeyin) onu eliyle aldı baya ve şok oldum. Sürekli evlilik iması yapıyor şakayla karışık. Annesiyle tanıştırdı. Ama mesela hüseyin diye bir arkadaşı var seni onunla yapayım mı falan diyor ben de yap dedim. Sonra olmaz o sana bakmaz?? Falan dedi. Anlam veremiyorum. Siz ne düşünürdünüz?
Teşekkür ederimYa sizin konularinizi cok sevigorum ben :) Hep bir erkek mevzusu yanlış anlamayına ama ayran gönüllü müsünüz yoksa deneme yanilma yoluyla mi devam ediyorsunuz ? Bence sizden hoşlanıyor. Ama reddedilirim diye acik acik söyleyemiyor cocuk gibi sana arkadasimi yapayim falan diyor. Aranizdaki iliskiyi bilemem tabi ama bana ayni ortamda (evde demiyorum aynı yerde) uyumanız biraz samimi geldi. Belki siz de ona farklı sinyal veriyorsunuzdue.
Aklını kurcalıyor gizemli havaları... Sende ona aynısı yap..Teşekkür ederimdeneme yanılma denebilir çünkü şuana kadar aşktan pek yüzüm gülmedi. Sadakat yükümlülüğüm olan biri de yok fırsatları değerlendiriyorum. Bana da hoşlanıyor gibi geliyor ama bazen de hiçbir duygusu yokmuş gibi. Bilerek mi yapıyor emin olamıyorum. Açılmasını nasıl sağlarım?
Yapıyorum ama sıkılmaya başladım açılması için ne yapabilirim?Aklını kurcalıyor gizemli havaları... Sende ona aynısı yap..
Tabikiiii de kendi merkezine dön. Mesela kız arkadaslarınla vakit geçir mesaj yazarsa hemen mavi tık yapma hemen cevap verme bakalım merak ediyorum gizemli takıl. Sık sık görüşme kendini geri çek biraz.. Nadir bir şekilde dişiliğini kullan. Geri çekilYapıyorum ama sıkılmaya başladım açılması için ne yapabilirim?
İmalı imalı bakın :) yakinmissiniz zaten dokunun koluna falan girin cıvıldayınTeşekkür ederimdeneme yanılma denebilir çünkü şuana kadar aşktan pek yüzüm gülmedi. Sadakat yükümlülüğüm olan biri de yok fırsatları değerlendiriyorum. Bana da hoşlanıyor gibi geliyor ama bazen de hiçbir duygusu yokmuş gibi. Bilerek mi yapıyor emin olamıyorum. Açılmasını nasıl sağlarım?
İmalı bakmaya utanırım skdkskd ikincisini yapıyorumİmalı imalı bakın :) yakinmissiniz zaten dokunun koluna falan girin cıvıldayın
Yakistiramadim simdi ama sürekli erkekler konusunda konu acip ne demek bakamamakİmalı bakmaya utanırım skdkskd ikincisini yapıyorum
Erkekleri seviyorum ya onlar olmasa napardık erkekler çiçektirYakistiramadim simdi ama sürekli erkekler konusunda konu acip ne demek bakamamakne utanicaksin be cok utanirsan gözlerini kacirirsin o bakmazken bak bakinca da gözlerinu kacır salak değilse anlar. Salaksa zaten isin olmaz güzelim boşver
Maksimum 2 uzun iliskiden sonra erkekleri hala cicek olarak görmeyecegine eminimErkekleri seviyorum ya onlar olmasa napardık erkekler çiçektir![]()