Sizce normal mi???

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaslar uzun zaman oldu yazmayali. .konularını okumussunuzdur. .zor süreçlerden geçtim. .suan paylaşacağım konu bunun dsinda gelişen bir olay..
Baba evindeyim. .babamlar taşınali yaklaşık 3 sene olmuştur. .yine aynı binada oturdugumuz ailece görüştüğümüz komşumuz var..kızları var ve bunlar 5 kizkardes. .ben de onlarla zor süreçten geçerken baba evinde yakinlastim. .çok içten çok insancillardi. .
Ama bu aksam birine kırıldım. .şimdi onların evindeydim sirrimi bile paslastigim dertlestigim kişi. .sürekli telefonla oynuyor ve birilerini arayıp duruyor. .sohbet edelim diyorum gecistiriyor sürekli yazisiyor umursamiyor tavırları sezdim. .en son birini aradı ondan öncede konuştu birileriyle bn de en son dayanamadm. .
Dedim bn eve gidiyorum sen hiç ilgilenmiyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun kapat telefonu dedim. .bunu aramızdaki samimiyetten dedim.
O da kapattı telefonu dedi sen de oyle yapıyorsun gelince konuşuyorsun odalara geviyorsun halbuki bn beni aradıkları zamn konuşuyorum. .
Dedim gülerek bn ilgi bekliyorum. .bn ilgi gosteremem bnn böyleyim dedi...ama sınırlı yüz ifadesi vardı. .bn de komiklige verdim..Çünkü ortam gerilcekti. .dedi şimdi arkadaşım yanlış anladı o hemen alınır dedi dedim tabi onla bn bir miyim dedim
Ona tahammül gosteriyorsun dedim o da o uzakta ama sen yakindasin dedi. .barisiriz dedi. .öyle birden sinirlenmesi ve böyle bir tepki göstermesi bni kırdı açıkçası. .
Bn mi ince düşünüyorum. .Duygusal mj ysklasiyorum bilemedim. .bir de önceden de hadi iyi geceler diye aniden çıkmıştı evden. .ne bilim siz ne dusunuyorsunuz. .
Nasıl yaklasmaliyim? ??

Ama gerçekten sınırlı cevap verdi. .bn böyleyim dedi kimseye ilgi gosteremem dedi. .çok kiriciydi. .bir de onların evinde yaptı bunu

Insanlara bu kadar anlam yukleyip onemsemeyin. Duygusal durumunuzdan oturu sanirim biraz fazla dusmussunuz uzerine. Ilgi gostermezse gostermesin ne olmus?

İyide 7/24 sizle ilgilencek diye bişey mi var ayrıca çok muhabbet tez ayrılık getirir az biraz nefes alın arada özleyin birbirinizi konuşcaklar biriksin

Erkek olsa anlıcam da kız arkadaş için niye bu kadar kafanıza taktınız anlamadım kimi Zaman bence konuşmamak en iyisi eski şeyleri konusunca insan daha çok üzülüyor ben sizin yerinizde olsam çayı veya kahvemi alır güzel bir kitap alırım okurum keyfimi yaparım

Ama gerçekten sınırlı cevap verdi. .bn böyleyim dedi kimseye ilgi gosteremem dedi. .çok kiriciydi. .bir de onların evinde yaptı bunu
e sende aynısını yapıyormuşsun, demekki o da sana sinir olmuş
Ama ben birilerini aramiyordum. .açmak zorunda kalıyordum bazı kişilerin aramalarini ve durumu izah ediyordum arkadaşım var diyordum kapatıyorum.

sen de arana mesafe koy o zaman
belli ki seninle çok fazla vakit geçirmek istemiyor

e sende aynısını yapıyormuşsun, demekki o da sana sinir olmuş
Ama ben birilerini aramiyordum. .açmak zorunda kalıyordum bazı kişilerin aramalarini ve durumu izah ediyordum arkadaşım var diyordum kapatıyorum. Hatta kusura bakma diyordum ona...

Artık öyle yapcam. ...

Artık öyle yapcam. ...

Geç bile kalmışsınız her gün insan ne konuşur ki birde çalışan insanlar ise belki ondan dolayı da olabilir işten yorgun Argun geliyor dinlenmek istiyor insan ben hafta içi evde anneme kimseyi çağırma akşamlarındiyorum ne dizi izleyebiliyorum ayağımınuzatıp ne de oturduğundan bişey anlıyorum çaybservisi yapmaktan

Sizinle ilgilenmek istemiyorsa, bunu dile getirmenin yöntemi bu değil. Kabalık etmiş.
Söylesin açık açık, ilgilenemem şu an meşgulüm desin. Acaba dert anlata anlata, sürekli görüşe görüşe darladınız mı bu arkadaşlarınızı siz?

Ayrıca şu da var ki, yanınızda arkadaşınız varken birisi sizi aradığında, onunla uzun uzadıya bir muhabbete girmeniz de ayrı kabalık. Yoksa böyle mi yapıyordunuz?

Neyse, siz de yüz yüze değil telefonda görüşün bari birbirinizle.

Bence siz bosandiginiz için kafanızı dağıtmak amacıyla çok sık gittiniz ve arkadaşınız da bunalmış olabilir mi ? İlk aklıma gelen o oldu.
Bide ben ilgi bekliyorum cümlesi de dediğimi destekliyor gibi sanki.
Sürekli dert anlatıyorsunuz bence arkadaşınızda açık açık söylemek yerine beden diliyle anlatmaya çalışmış bunaldigini.
Bence biraz mesafe koyun sıkmayın çok arkadaşınızı yoksa tamamen uzaklaşır sizden

Arkadaşınız haklı, belli ki sizinle bi samimiyeti var ona güvenmiş. Önemli bisi konuşuyor olabilir müsaade etseydiniz. Hep görüştüğünüz insanlar sürekli size ilgi göstermez. Ben hararetle birine bisi yazarken yanımdaki ikide bir benle ilgilen dese dikkatimi dağıtsa ben de acayip sinirlenirim. Çocukça olmuş tavrınız.

Kale alinmadigini dusunmusun gitme sende araya mesafe koy insanlara ve davranislarinada bu kadar anlam yukleme.
insanlar tahammülsüz kirilmamak için mesafeli gorus

Yok öyle yapmiyordum. .hatta cevap vermiyordum arkadaşım var diye. .kalabalikken sıkılmz insan yokluğunu hissetmez de..bn konuştuğum zamn kendi evimde değil onların evinde oluyorum. .bnim evime geldiklerinde kısa konuşuyorum. .o da mecbur cvp vermek zorunda kaldığım kisilere. .kısa kesiyordum konuşmaları da..arkadaşım var diyordum yanına gidince de kusura bakma canmm diye icten söylüyordum. .yalnız hissettirmiyordum hiccc. .ama çok kirildim

Rahmetli ATA'larımızı bu saatte anmak artık farz oldu.(Kırk atın yanında duran ya huyundan ya suyundan)Yani:
kişi arkadaşlık ettiği kimseden etkilenir.Sen kendini şikayet ediyorsun bize kendine Nasıl davranılmasını istiyorsan arkadaşlık kurduğun kişilere aynı şekilde davran
Çanağa ne doğrarsan karşına o çıkar.

Acikcasi bende derdi 1 dinlerim 2 dinlerim bi saat sonra o muhabbetten uzak dururum.

Neseli sohbetler ararim. Annemse benim tam tersimdir. Nerde bi olay var orda olur :)

Belki arkadasinizi muhabbetiniz acmiyordur? Dertlesme uzerine mi hep sohbetleriniz?

Başka bi dost bul.sat onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…