Sizce normal mi?

Para ödeyince değer mi düşüyor yani ne demek istiyorsunuz ?
Para ödemek değil ki mesele...erkeğin ödetmesi hoş değil. Parası olmaması ayrı bir durum ancak hesap ödetme kısmına ses çıkarmamak tuhaf.
bir yemek hesabından geldiğin noktaya bak wuwwwwww harikasın

Bir yemek hesabı diye küçümsemeyin,yemek hesabı sadece bir örnek.Toplumda erkekler maddi,kadınlar ev işi gibi alanlarda öne çıkarılıyor hep bizim değiştirmeye çalıştığımız bir algı bu.Bir kadın da para kazanabilir,harcayabilir bir erkek de yemek yapabilir,bulaşık yıkayabilir.O yüzden insanların cinsiyeti yüzünden yaratılan her türlü eşitsizliğe karşı olmamız gerek.

Benim sevgilim oder cnm tamam arada olmaz ismarlarim veya alman usulu olur ama normalde ben yapamam ileriyi dusunuyorsa alismali

Para ödemek değil ki mesele...erkeğin ödetmesi hoş değil. Parası olmaması ayrı bir durum ancak hesap ödetme kısmına ses çıkarmamak tuhaf.

6 ay boyunda her seferinde erkeğe ödet hesabı sonra gör bak neler oluyor

Siz olun saygı duyarım...

bazı şeyler nasıl erkeğe has birşeyse hesap ödemekte erkek işi

heee ögrencisin bir gun sen ödersin 2 kez erkek öder o ayrı bir konu ama erkeğe yakışır cüzdan çıkarıp ödemek

neden erkeğe yakışırmış yahu? ben çalışmıyorum ama çalışsam ve benim hesabımı sürekli ödese erkek arkadaşım çok rahatsız hissederim. konu sahibine gelince ayrı ayrı değil de belirli bir kurala bağlanmadan bir sen ödesen bir o daha hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…