Sizce normalmi kızlar?

ayseistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
261
51
28
35
İstanbul
Öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum yaklaşık 1 ay önce bu siteye üye olup derdimi yazdım ve herkes yıllardır tanıdığımmış gibi bana moral verdiniz çok sagolun. Konuya gelince;
Yaklaşık 2 ay önce kızlar saçma sapan bi ilişkim olan erkek arkadaşımdan ayrıldım. Merak edenler için; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694715 (okumanızı çok isterim ) neyse kızlar bu kişinin bende face şifresi vardı kendi vermişti ve arada girip bakıyodum benimde face adresim olmadıgı için alışkanlık olmustu oda baktıgımı biliyodu. Aslında bakmamam lazımdı biliyorum ama insan merak ediyor işte eminim sizlerde bunu yapmışsınızdır. Derken bu sabah bi arkadasıyla mesajını okudum oda kendi gibi asker fakat arkadası izmirde asker. Neyse cocuk buna yazmıs "abi ya askerlik yapmıyorum yeminle off hergün manitalarlayım, haftasonuda bi yüzme antrenörü ayarladım varya off off" vs ergenler gibi anlatmısta anlatmıs bizimkide (acıkcası karı kız ayaklarına bayılırdı ilk tanıdıgımda) oo abi süper ya iyi yere tezgah açmışsın vs onaylamış derken okuyoken face ten düştüm bi baktım anında şifresini değiştirmiş. Soruyorum kızlar ya ben canım sıkkın kafam önümde işime gücüme giderken bu kalpsizlik değilmi ya adam asker ama kadıköyde gezmeler fotograflar beşiktaşta gezmeler fotograflar ya bu kadarmı ucuz ya nedir bu karı kız düşkünlüğü bu adamın değişecegine çok inandımda peşinden it gibi koştum bu insanlar değişirmi? benimde tüm maillerimin twitter ımın şifresi ondaydı ve ben bi kere değiştirmeyi düşündüm dedim olmaz ya kalsın sanki ne var ayıp olur bozulur dedim. Bi akıl verin nolur bu adamdan nefret etmem için bişi söyleyin bana ben hayatımda böyle bişi yasamadım ya çoktan sogumuş olmam lazım umrumda olmaması lazım

Ayrıldığın kişiye niye ayıp olsun şifreni değiştirmek onu anlamadım? Birde zaten ayrılmışsın neden haksızlık olsunki? O mu ayrıldı senden ? sen kafanda bitiremedin mi?

bi insan 7sinde neyse 77sinde de o'dur asla değişmez.boşuna onun değişmesini bekleyip de kendini üzme derim.bu zamana kadar fedakarlık yapmışsın karşılığını alamamışsın halen niye kendini bile bile üzmek istiyon ki?

sanırım bilgisayar öğretmeniymişsin :) şimdi sana anlayacağın dilden tavsiye ilkönce kafanda gözatma geçmişini aç, tarama seçenekleri ve en baştan temizle, yani geçmişi sil

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki konunuzu okudum şimdi.

Sizin de farkında olduğunuz gibi o sizi sevmemiş, açıkça kullanılmışsınız.

Bunu sizi kırmak için asla yazmıyorum, sadece gerçek olan bu, yüzleşin bununla.

Herkesin zaafı vardır; sizinki de o olmuş.

Şifresini değiştirmesi yerinde olmuş, böylece durmadan girip bakmamış olursunuz, daha az acı çekersiniz.

Sizin şifrelerinize gelince, emin olun o çoktan unutmuştur bile.

Yolunuza bakmalısınız.

Ayrıldığın kişiye niye ayıp olsun şifreni değiştirmek onu anlamadım? Birde zaten ayrılmışsın neden haksızlık olsunki? O mu ayrıldı senden ? sen kafanda bitiremedin mi?

Elbette normali zaten değiştirmek çok haklısınız ama ne bileyim daha hiçbişey sogumamış yapamazdım yani yoksa elbetteki sonsuza kadar onda kalacak değil, maalesef kafamda bitiremiyorum bir türlü bittigine hala inanamıyorum hala sanki dünyada bi tek o varmış gibi

Kesinlikle katılıyorum ama bunukendime itiraf edemiyordum yok ya öyle değildir diyodum hatta eski sevgilisini unutamıyor ondan böyle davranıyor diyordum vs vs gerçekten unutmak istiyorum ama bi şekilde üzülüyorum 2 dk bos kalsa aklım dalıp gidiyorum

Hiç kırılırmıyım çok teşekkür ederim. İnsan duruma biraz uzakan bakınca anlıyor kullanıldıgını benimkide öyle oldu zoruma giden tek şey var onca emege hiçmi saygı olmaz hiç mi üzülmez ya insan gamsız olmak bumu?? Zoruma gidiyor kendime kızıyorum şuan çok rahat karı kız muhabbeti yapan adam için neler yapmısım nasıl yapmısım, pişmanlıgımı anlatamam.
Benim şifrelerimi çoktan unutmuştur değilmi haklısınız peki ya neden nefret edemiyorum.

Son düzenleme:
Siz onun hesabinda gezinmeye devam edip, fotograflarina bakip, hala iliski modunda degistirmeyeyim sifreleri ayip olur diye takilirsaniz, daha cok uzulursunuz, daha da cok neden unutamiyorum diye hayiflanirsiniz...
Cok acik o hala gundeminizde, ayrildiginiz, iliskinin devam etmedigi bir iliski icin ilsikiyi yasarken yasadiginiz yetmiyormus gibi bir de pesinden de kendinizi uzuyorsunuz...
Bir dolu insan iliskilerini bitiriyor hem de kac yillik, cocuklu coluklu evlikliklerini, siz size onem vermeyen, ergenden hallice biri icin hala uzuluyorsunuz...
Siz onu atin gundeminizden, sizi hakeden, cok daha saglikli bir iliski yasayabileceginiz birileri ciksin karsiniza, ya da once durun dinlenin, kendi hakettiginizin farkina varin...
Cunku bu kadar umarsanmadiginiz birini bu kadar umursamak, kendi kiymetinizin farkinda olmadiginizi gosterir...
Farkinda olun...

Gerçekten dünyada başka adam mı yok?

Adam sizi sevmemiş, siz şifreleri değiştirirsem ayıp olur diyorsunuz.
Nasıl bu kadar verici olabiliyorsunuz?

Kendinizi kullandırmanız bir yana, daha kendi paranızı kazanmadan dünya para harcamışsınız.
Ben babamın parasıyla onun istemediği şeyler yapıyorum diye içim cız ederdi, mecbur muydu babanız bir de erkek arkadaşınızın yükünü çekmeye?

Hem kendinizi hem ailenizi kullandırmışsınız açık açık.
Ortada ilişki de yokmuş.
Hâla neyin ayıbını düşünüyorsunuz anlayamadım.

önceki konunuzu okudum..sanırım çok duygusal ve hassas bi yapıya sahipsiniz..bu adam zaten sizi sevse 4 yıl boyunca süründürmezdi..4 yıl boyunca sevmemiş.iletişimi kestikten 3 ay sonra mı sevmeye başlamış?tuhaf..o belliki hayatına devam ediyor..hiçbişi umurunda değil..siz neden bunu denemiyorsunuz?bence mail ve twitter adresinizin şifresini değişin...ne diye ayıp olacakmış..hele ki öle yapıdaki bi insana..gereğinden fazla fedakarsınız..emin olun siz onla evlenseydiniz dahi asla mutlu olamazdınız..bu adam gözü dışarda olan bi tip..çok daha iyilerini hak ediorsunuz...

Bana kalırsa bu tarz çirkin konuşmalar yapması soğumanız için gayet sağlam bir gerekçe..

Ayrıca size tavsiyem her türlü internet hesabınızın şifresini de değiştirin. Sizinle ilişiği olmayan birinin internet hesaplarınıza erişmesi ne kadar doğru?

Biliyorum arkadaşlar bana çok kızıyorsunuz bende bu tecrübeyi yaşamadan evvel oturup bir erkek için aglayan arkadaslarımın canına okurdum derken tezegi avucla yedim. Sanırım ayrılıgın basındayım diye bilemiyorum tekrar baslamak gibi niyetlerim elbetteki yok fakat kendime inanamıyorum onu aklımdan cıkaramıyo olduguma inanamıyorum. Aslında şifreyi falanda gectim 4 yılda bana yaptıkları ayrılık için biliyorumki fazlasıyla yeterli. Hala salak salak özlemeler aglamalar kalabıkta sürekli kendini eksik hissetmeler. Lütfen bana kızın yerden yere vurun göremedigim seyleri gözüme gözüme sokun artık eski neşeli şen şakrak hallerime dönmek, hayatta baska insanlarında varlıgını doyasıya hissetmek istiyorum. Kendimi hep suclu hissediyorum ona fazlasıyla yaptıklarım için hissettigim sucluluk beni stresten delirticek.

aynen canım ben de aynı durumda kaldım yani bi insan severse gerçekten değişir dedim ama sonunda gördüm öyle değilmiş.büyük bi yanlıştan döndüm.üzülmedim sadece tecrübe oldu.o yüzden sen de aynı şekilde düşün derim.yaşadıkların sana tecrübe katmış oldu.

Kusura bakmayın okurken duvara kafa atasım geldi.İlişki bitmiş gitmiş.Adam niye şifre değiştirmesin ? Neden ayıp olur diye düşünüyorsunuz? Bırakın gitsin ya.

Kusura bakmayın okurken duvara kafa atasım geldi.İlişki bitmiş gitmiş.Adam niye şifre değiştirmesin ? Neden ayıp olur diye düşünüyorsunuz? Bırakın gitsin ya.

Ya ben işin şifresinde değilim esasında sonsuza kadar şifrelerini bilecek değilim elbette olay tamamen şu birincisi küsüratlarını saymıyorum bu adama 4 yılımı vermişim, bir ilişkide adı dahi konmadan yapılabilecek her türlü fedakarlıgı dibine kadar yapmışım yani öle sıradan yasanmış 1 aylık gaydırı gubbak bişi değil yaşanan bana normal gelmeyen şu bir insan evladı hiçmi üzülüp yas tutmaz yahu hiçmi içi sızlamaz onca yaşanmışlık var ayrılıktan 1 ay sonra bile birini buldumu karsı taraf bi yasını tutsaydın deriz koyar adama yani anlatabiliyomuyum. Bende tabiiki şifrelerimi değiştirdim ama şu yaptıgı hareketi görmeden gerçekten yapmayı düşünmedim yani oturupta dur kız 5 ay geçsin öyle değiştirde demedim ama onunda zamanı vardı. İşin püf noktası üstelik 3 aydır bakıyorum bişi yokta şimdi karı kız muh girince değiştirmeler falan pis niyetten baska bişi değil bu

Demekki o sizin kadar etkilenmemiş.Önünüze bakın.

iyide adamdan ayrılmışsınız neden girip facene bakıyorsunuz onu anlamadım yani adamdan ayrıldın bitti gitti yaptığın çok ayıp

Profesyonel yardım alsanız iyi olur sanki,takıntı olmuş gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrildiktan sonra kadinlar hayata kuser, erkekler degil. Erkekler duygusal varliklar degil. Sifreyi degistirmesi de cok normal. Ki zaten girip okuyomussun isabet olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…