- 26 Şubat 2016
- 167
- 53
- 18
- 33
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
Eski kafalı erkek torun sevdalısı modellerden.Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık
Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık
Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık
Yuh ne kadar erkek çocuk delisiymiş. Halbuki kendi oğlu da var. İşte malesef toplum olarak bilinçaltına işlenmiş erkek torun erkek evlat güç üstünlük demek kadın için, öyle sanılıyor yani. Kayınvalide de bundan çok etkilenmiş benceKv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık Pardon normal dedimde bana göre hiç öpmemesi en normali olurdu..
Ay ben onu toto(popo) anladim yakaynana gitsin kocasininkini opsun tobe ya
Ben kesinlikle izin vermezdim sizde su sekilde soyleyin anne bi daha yapma Allah korusun cocuk istismara yada tacize ugrarsa kendisine yapilanin kotu bisey oldugunu anlamaz deyip kesinlikle izin vermem
Her konuda fazlasiyla iyi niyetli yaklasir insanlarin suyuna gitmeye calisirim ama bu konuda kesinlikle rahat olamam
Kocası da istememiş ki ayrılmışAy ben onu toto(popo) anladim yakaynana gitsin kocasininkini opsun tobe ya
Yuh ne kadar erkek çocuk delisiymiş. Halbuki kendi oğlu da var. İşte malesef toplum olarak bilinçaltına işlenmiş erkek torun erkek evlat güç üstünlük demek kadın için, öyle sanılıyor yani. Kayınvalide de bundan çok etkilenmiş bence
Yanlis yeri opmus ondan yanlis yerden ilerliyorKocası da istememiş ki ayrılmış
Hah hay kiz ben yazacaktim koca öptürmüyor heraldeAy ben onu toto(popo) anladim yakaynana gitsin kocasininkini opsun tobe ya
Ay bende totosunu anlamisim ona bile sok olmusken daha neler duyucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?