sizce normalmi?

HayalKirikligi25

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
167
53
18
33
Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık Pardon normal dedimde bana göre hiç öpmemesi en normali olurdu..

Normal degil tabii ki de.
Bence opme falan varsa istismardan sikayet bile edebilirsiniz.
Ne manyaklar var ya hayret bir şey.

Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık
Eski kafalı erkek torun sevdalısı modellerden.
Çok itici.
Benim teyzemde oğluna yaparmış

Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık

kaynananız yüzünden oğlunuz sadece pipisi var diye kendini kızlardan daha üstün görecek
önlem alın
öpmek ne demek ya hem de orasını
tacize girer bu

kaynananız yüzünden oğlunuz sadece pipisi var diye kendini kızlardan daha üstün görecek
önlem alın
öpmek ne demek ya hem de orasını
tacize girer bu

Ben kesinlikle izin vermezdim sizde su sekilde soyleyin anne bi daha yapma Allah korusun cocuk istismara yada tacize ugrarsa kendisine yapilanin kotu bisey oldugunu anlamaz deyip kesinlikle izin vermem

Her konuda fazlasiyla iyi niyetli yaklasir insanlarin suyuna gitmeye calisirim ama bu konuda kesinlikle rahat olamam

Tabi ki de normal değil .Benim eşimin ailesi de böyle maalesef eşim kızar ama yine de yaparlar.Ben de en çok çocuğum doğduğunda bundan korkuyorum.
Eltim kızına ikide bir a...... yerim senin diyordu bir gün kızından 2 yaş büyük oğlu var onun da kardeşine aynı şeyi dediğini duydum şok oldum.

Yuh ne kadar erkek çocuk delisiymiş. Halbuki kendi oğlu da var. İşte malesef toplum olarak bilinçaltına işlenmiş erkek torun erkek evlat güç üstünlük demek kadın için, öyle sanılıyor yani. Kayınvalide de bundan çok etkilenmiş bence

Malesef anlamıyor dudagindan opmemesine zor ikna ettim ne yapacağımı şaşırdım artık

Bence sadece onu çok benimsediği için.. onunla herşey yapa bilirim modunda

Kayınvalidenin yanında alt değiştirme, başka odaya git. Ya sen sert konuş ya da eşin. Böyle manyak büyükanne ve Büyükbabalara torun yüzü göstermemek lazım. Sapık zihniyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…