- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
Naptı diyor ne alaka :s tam siyanürlük yeminle töbeler tövbesi. Bas yaygarayı olurmu öyle şey.Ne desem anlamiyo eşim ya yanlışlikla fazla isirmis desek bile neden o bölge ya ben çocuğumun parmagini öpmeye kiyamiyorum deliriyorum ama gelde anlat resmen yalan söylüyor bide bacağını birbirine sürtü diyor
Sanane mi???siz seviyeniz belli zaten bu yolda devam edin !! Ben abartığınızı düşünüyorum öyle ısırıyor falan sa tabiki de çok çok yalnış ama doğu da erkek çocuk ları hep öyle seviliyor ısırma öpme filan yok tabi ki de sözlü olarakSana ne ? Takmışsam bi sebebi vardır elbet.. sevmesin canim böyle sevecekse
çok çirkin ve normal olmayan bir durum benceKv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık Pardon normal dedimde bana göre hiç öpmemesi en normali olurdu..
Sanane mi???siz seviyeniz belli zaten bu yolda devam edin !! Ben abartığınızı düşünüyorum öyle ısırıyor falan sa tabiki de çok çok yalnış ama doğu da erkek çocuk ları hep öyle seviliyor ısırma öpme filan yok tabi ki de sözlü olarak
Bilmiyorum ki yani erkek çocuklarını üstün gördükleri için sanırım yada cahillik tenYanlış anlamazsanız merakımdan öğrenmek istiyorum. Çünkü bilmiyordum. Neden peki özellikle erkek çocukları öyle seviliyor?
Yanlış anlamazsanız merakımdan öğrenmek istiyorum. Çünkü bilmiyordum. Neden peki özellikle erkek çocukları öyle seviliyor?
Bilmiyorum ki yani erkek çocuklarını üstün gördükleri için sanırım yada cahillik ten
o neydii gızz oldum bian öyle iş mi olurmus ya bezlerını değiştir ona bırakma bence .) ıkıncısı bebegı gectım cocugu dudaktan bıle öpmiceksin bazı anneler öper mesela mahrem nedir bilmeli cocuk boyle lafları da mesela normal algılayıp karsılarsa dısarıda kendını savunamaz herkesi samımı görebılır sapıkların canına mınnet o zaman yanii hiç dogru değil koca koca kadınlar nasıl bu laflları soyluyor ya bence uyarın adam gibi sevsinler.
Doguda nerde oyle seviliyor hanimefendi pipini yerim.demek ayri birtarafini opmek ayri ilk defa sizden duydumSanane mi???siz seviyeniz belli zaten bu yolda devam edin !! Ben abartığınızı düşünüyorum öyle ısırıyor falan sa tabiki de çok çok yalnış ama doğu da erkek çocuk ları hep öyle seviliyor ısırma öpme filan yok tabi ki de sözlü olarak
Doguda nerde oyle seviliyor hanimefendi pipini yerim.demek ayri birtarafini opmek ayri ilk defa sizden duydum
Haklisinizda laf anlatmi bilemem oglunun susturmasi lazim ama oda problemli sanirim Allah dengeli insanlara denk getirsinPipini yerim falan da tamam hadi neyse ama kendi oğlu koca adam olmuş yanında oturuyor o utanmadan t... yerim diyor ya cildiriyorum o an
Ya uydurmasyon ancak cahil insan yada bozuk insan böyle sever hanfendi çok bilmislik yapıyor sadece öyleyse kendi oglunu öyle sevdirsin ben zorundamiyim burda derdimi ablatiyorum gelmiş bana kv ye takmışsin diyor
Haklisinizda laf anlatmi bilemem oglunun susturmasi lazim ama oda problemli sanirim Allah dengeli insanlara denk getirsin
Bizim akrabalarımız var ne zaman gitsek ben hep o tarz görüyorum büyüklerinden yani pipini yesinler olaaaa gibi sinden valla çok denk geldim KV de öyle ama hiç takılmadım görümcemin oğlunu seviyorlar tabi büyüyüp anlayıcak yaşa gelince denmez, dudağından öpme ve bez bölgesinden öpmek olmaz eski zaman insanları işte nasıl anlatıcan yalnış diye.Doguda nerde oyle seviliyor hanimefendi pipini yerim.demek ayri birtarafini opmek ayri ilk defa sizden duydum
Böyle insanlar laftan anlicak olsa zaten baştan kendileri bilir bunun yanlış olduğunu bide gelmiş bana diyo bende çocuk büyüttüm görüyoruz büyüttügun çocuğu ne kocalik yapar ne babalik amcak eli seyinde.. heralde onuda cok öptü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?