sizce normalmi?

Ne desem anlamiyo eşim ya yanlışlikla fazla isirmis desek bile neden o bölge ya ben çocuğumun parmagini öpmeye kiyamiyorum deliriyorum ama gelde anlat resmen yalan söylüyor bide bacağını birbirine sürtü diyor
Naptı diyor ne alaka :s tam siyanürlük yeminle töbeler tövbesi. Bas yaygarayı olurmu öyle şey.

Sana ne ? Takmışsam bi sebebi vardır elbet.. sevmesin canim böyle sevecekse
Sanane mi???siz seviyeniz belli zaten bu yolda devam edin !! Ben abartığınızı düşünüyorum öyle ısırıyor falan sa tabiki de çok çok yalnış ama doğu da erkek çocuk ları hep öyle seviliyor ısırma öpme filan yok tabi ki de sözlü olarak

çok çirkin ve normal olmayan bir durum bence

Yanlış anlamazsanız merakımdan öğrenmek istiyorum. Çünkü bilmiyordum. Neden peki özellikle erkek çocukları öyle seviliyor?

Yanlış anlamazsanız merakımdan öğrenmek istiyorum. Çünkü bilmiyordum. Neden peki özellikle erkek çocukları öyle seviliyor?
Bilmiyorum ki yani erkek çocuklarını üstün gördükleri için sanırım yada cahillik ten

o neydii gızz oldum bian öyle iş mi olurmus ya bezlerını değiştir ona bırakma bence .) ıkıncısı bebegı gectım cocugu dudaktan bıle öpmiceksin bazı anneler öper mesela mahrem nedir bilmeli cocuk boyle lafları da mesela normal algılayıp karsılarsa dısarıda kendını savunamaz herkesi samımı görebılır sapıkların canına mınnet o zaman yanii hiç dogru değil koca koca kadınlar nasıl bu laflları soyluyor ya bence uyarın adam gibi sevsinler.

Ya uydurmasyon ancak cahil insan yada bozuk insan böyle sever hanfendi çok bilmislik yapıyor sadece öyleyse kendi oglunu öyle sevdirsin ben zorundamiyim burda derdimi ablatiyorum gelmiş bana kv ye takmışsin diyor

Böyle insanlar laftan anlicak olsa zaten baştan kendileri bilir bunun yanlış olduğunu bide gelmiş bana diyo bende çocuk büyüttüm görüyoruz büyüttügun çocuğu ne kocalik yapar ne babalik amcak eli seyinde.. heralde onuda cok öptü

Doguda nerde oyle seviliyor hanimefendi pipini yerim.demek ayri birtarafini opmek ayri ilk defa sizden duydum

Ya uydurmasyon ancak cahil insan yada bozuk insan böyle sever hanfendi çok bilmislik yapıyor sadece öyleyse kendi oglunu öyle sevdirsin ben zorundamiyim burda derdimi ablatiyorum gelmiş bana kv ye takmışsin diyor

Doğrusu şahit olmadım hiç ve bizde "pipini yerim" gibi sözler de yoktur ancak bu cümleler yaygınmış gibi anladım yorumlardan. O yüzden henüz cinsel organın öpülmesi konusuna gelemedim bile doğrusu.

Doguda nerde oyle seviliyor hanimefendi pipini yerim.demek ayri birtarafini opmek ayri ilk defa sizden duydum
Bizim akrabalarımız var ne zaman gitsek ben hep o tarz görüyorum büyüklerinden yani pipini yesinler olaaaa gibi sinden valla çok denk geldim KV de öyle ama hiç takılmadım görümcemin oğlunu seviyorlar tabi büyüyüp anlayıcak yaşa gelince denmez, dudağından öpme ve bez bölgesinden öpmek olmaz eski zaman insanları işte nasıl anlatıcan yalnış diye.

benim kv kızık daha 2 haftalıkken giyinikken fıstığını yerim senin diye sıktı özel bölgesini, napıyosun sen bir daha olmasın tacize giriyor bu ben bile öyle sevmiyorum, diye çıkıştım eşimin gözleri pörtledi karşıda ben de ona gözlerimi pörtlettim..
kv bezini sıktım orasına dokunmadım ki, dedi.
olsun ima da etme anlamıyor sanma her şeyi şimdiden anlıyor, kolunu bacağını öp sev bişey demiyorum ama 3 yere dokunulmayacak, ben temizlerken yıkarken bile işimi bitirip kapatıyorum hemen, yanlış anlaşılacak bir şey yok; dedim sonrasında da..
kv bi süre tam yapacakken annen de kızıyor dedi bikaç kere, kızmak değil olması gerekeni söylüyorum illa ki orasını sevmek gerekmiyor, dedim..
öyle de kapandı konu..

siz bir de ısırık diyorsunuz tabi ki normal değil.. ciddi tepkinizi koymanız lazım, yanında altını değiştirmeyin çocuğun,eğer mümkünse kv ve cocugunuzj yalnız bırakmayin bir de

cocuk bısekılde buyuyor zaten buyutmek var buyutmek var kalıte önemli haklısın vallhı ılkkez duydum böyle birsey.

Ya tamam toplu olarak bayanlar içinde oturuyosun torununla gurur duyuyosunda öpüyosun diyelim ki buda normal degil amaaa çocukla yanlız ken neden ??????? Yani ben bez değiştirirken temas bile kurmuyorum ıslak bezle silerim olur biter o alır pipisini yukarı kaldırır Goya altini silecek sanki çok büyük mus gibi hahahahaah kusura bakmayın ya sinirlerim bozuldu illa bi yerlerine Dokuncak ama ben biliyorum bidahakine ne diycegimi hepte ben kötü oluyorum eşimde bana tavir aliyo

Bu konu beni çok rahatsız etti. Yüzüm ekşiyor okudukça. Bu kadın tacizci. Allahım sen bana gösterme bunu katil olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…