sizce normalmi?

Kayınvalidenin yanında alt değiştirme, başka odaya git. Ya sen sert konuş ya da eşin. Böyle manyak büyükanne ve Büyükbabalara torun yüzü göstermemek lazım. Sapık zihniyet

Eşim annrsini üzmeme derdinde.. ve çocuk gider gitmez altina bakalım diyo zaten kaçış yok yapmadi desemde kafaya takınca inada bindirir işi

Eşim annrsini üzmeme derdinde.. ve çocuk gider gitmez altina bakalım diyo zaten kaçış yok yapmadi desemde kafaya takınca inada bindirir işi
esini de uz anasını da danasini da. Herkes sınırını bilsin. Ay çok sinirlendim Ilk defa. Anladığı yaşlar gelince ne olacak. Şimdiden önünü kesmeniz lazım.

Benim tek kurtuluşum boşanmak inanmazsiniz belki ama anne oğul gerçekten normal değiller film izlerken çıplak kadın fln çıkınca annesi sesli güler oğlu kafasını bile cevirmez benide delirttiler ama kalan aklımı yitirmeden kurtulmak istiyorumda boşanmak nekadar zormuş ya... hele bide çocuk varken

boşanmak bu konuya çözüm olmayacaktır. Bu konu çok önemli.

Allah yardimciniz olsun konuyla alakali degil ama evlilik gorucuvusulubmuboldu esinizi tam olarak taniyormuydunuz

Neyi nasıl söylediğini bilemem bence doğru değil fakat, iki yaşına kadar çocuklara o tarz şeyler yapmak psikolojilerini etkiliyor. Travmaya neden oluyor. Bundan haberiniz varmı?
Bu hareketlere son vermesini söyleyin. Deli bazı insanlar.

Allah yardimciniz olsun konuyla alakali degil ama evlilik gorucuvusulubmuboldu esinizi tam olarak taniyormuydunuz

Tüm hata benim onun kötü yönlerini göre göre bile bile kaçtim onunla ve kaçtıktan sonra döndük hala şansım vardı ama bırakmadim evlendim aile içi huzursuzluktan kaçarken daha beterine denk geldim malesef.. diyer konularimi okursaniz anlarsiniz kesin işte tek suçlu benim cezasinida çekiyorum anne babama karşı geldiğim için.. hatta eşim geçen bana dedi sen benim karşıma çıktın şimdide cezasini çekeceksin ben agladigimda gelip teselli etti hangisine inanayim içindekileri gizliyo ama içten içe oda çok pişman. ..ama onun yaptığı hatalar olmasaydi bu duruma gelmezdik inan

Peki nasıl bi çözüm bulabilirim sizce? Ben söyledim ama anlamak istemeyen yine yapar çünkü inadına da yapıyor kasıtlı beni kızdırmak icin

Bu Kv eve gelince çocuğu bir saniye indirmem kucağımdan

Ver deyince de olmaz neresini öpüp sevdiğini hepimiz biliyoruz diyeceksin

Çıkarsa kavga çıksın

Her gün yürek çarpıntısı yaşayıp sen sinir olacağına Kv sinir olsun

Bu durum çocuğunzun cinsel olarak erken uyarılmalarına da sebep olabilir. Sağlıklı cinsel kimlik gelişimini olumsuz etkileyebilir. Kesinlikle izin vermeyim

ya aslında türk dil kurumda o yazamadıgının bir karşılıgı var ve argo kelimedir ibaresi de yoktur.
bazı ayıp lafları yazasın türk dil kurumana argoda su demektir der.
er bezi - taşak - yumurtalık- testis. bunlar argo degildir. anlamları aynıdır. ama nedense her bunu argo sanarlar
neyse bilgiyi verdikten sonra
kadına bunu yapmamasını söyle. bana hoş gelmiyor. rahatsız oluyorum. pipişini yerim desin mesela. daha sempatik.
ay bu arada ben yegenimi de öyle severdim. öpmezdim ama yerim seni salkımlarını derdim.
pis teyzeyim

Tövbe estağfurullah.
Çocuğun aklı kestiği zaman sakın bunlara izin vermeyin. Çocuğunuz potansiyel bir sapık hatta tecavüzcü olur. Allah korusun...
Ay sapık kadın gece gece sinirlendim.

Birisi benim çocuğumun cinsel organını öpmeye çalışacak, başı eğikken öyle saçlarından tuttuğum gibi kaldırır duvara atarım.... Kim olursa olsun. Cinsel tacizdir o. Annesi babası bile olsa çocuğun cinsel organını öpemez. Adetle gelenekle görenekle süslemeye asla kalkmasınlar böyle iğrençlikleri. O dediği laf da aşırı çirkin. Bunu yapan insandan beklenir ancak. İlk söylediği an ne diyorsun sen derdim çok sert bir şekilde. Hakaret etmemek için de kendimi zor tutardım büyük ihtimal. Tutamayabilirdim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…