- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
Nolursa olsun sert sekikde tepkinizi koyun cocugun mahrem yerlerini opmek nedir ya bunlar nasil buyumusler akil mantik almiyo o kadar mi ahlak yoksunu olur insanMalesef anlamıyor dudagindan opmemesine zor ikna ettim ne yapacağımı şaşırdım artık
Kayınvalidenin yanında alt değiştirme, başka odaya git. Ya sen sert konuş ya da eşin. Böyle manyak büyükanne ve Büyükbabalara torun yüzü göstermemek lazım. Sapık zihniyet
esini de uz anasını da danasini da. Herkes sınırını bilsin. Ay çok sinirlendim Ilk defa. Anladığı yaşlar gelince ne olacak. Şimdiden önünü kesmeniz lazım.Eşim annrsini üzmeme derdinde.. ve çocuk gider gitmez altina bakalım diyo zaten kaçış yok yapmadi desemde kafaya takınca inada bindirir işi
Opturmuyormus ayrilmislarHah hay kiz ben yazacaktim koca öptürmüyor heralde
esini de uz anasını da danasini da. Herkes sınırını bilsin. Ay çok sinirlendim Ilk defa. Anladığı yaşlar gelince ne olacak. Şimdiden önünü kesmeniz lazım.
sen annesin. Offlayarak çözemeyeceğini biliyorsun. Gerekeni bir an önce yapmalisin. Anneler evlatları söz konusu olduğunda bin kaplan gücünde olurlar.Bende ondan korkuyorum çocuk büyüdükçe devam edeceği kesin oda anlar artık off..
boşanmak bu konuya çözüm olmayacaktır. Bu konu çok önemli.Benim tek kurtuluşum boşanmak inanmazsiniz belki ama anne oğul gerçekten normal değiller film izlerken çıplak kadın fln çıkınca annesi sesli güler oğlu kafasını bile cevirmez benide delirttiler ama kalan aklımı yitirmeden kurtulmak istiyorumda boşanmak nekadar zormuş ya... hele bide çocuk varken
Allah yardimciniz olsun konuyla alakali degil ama evlilik gorucuvusulubmuboldu esinizi tam olarak taniyormuydunuzBenim tek kurtuluşum boşanmak inanmazsiniz belki ama anne oğul gerçekten normal değiller film izlerken çıplak kadın fln çıkınca annesi sesli güler oğlu kafasını bile cevirmez benide delirttiler ama kalan aklımı yitirmeden kurtulmak istiyorumda boşanmak nekadar zormuş ya... hele bide çocuk varken
Peki nasıl bi çözüm bulabilirim sizce? Ben söyledim ama anlamak istemeyen yine yapar çünkü inadına da yapıyor kasıtlı beni kızdırmak icinboşanmak bu konuya çözüm olmayacaktır. Bu konu çok önemli.
Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık Pardon normal dedimde bana göre hiç öpmemesi en normali olurdu..
Allah yardimciniz olsun konuyla alakali degil ama evlilik gorucuvusulubmuboldu esinizi tam olarak taniyormuydunuz
Peki nasıl bi çözüm bulabilirim sizce? Ben söyledim ama anlamak istemeyen yine yapar çünkü inadına da yapıyor kasıtlı beni kızdırmak icin
ya aslında türk dil kurumda o yazamadıgının bir karşılıgı var ve argo kelimedir ibaresi de yoktur.Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık Pardon normal dedimde bana göre hiç öpmemesi en normali olurdu..
Birisi benim çocuğumun cinsel organını öpmeye çalışacak, başı eğikken öyle saçlarından tuttuğum gibi kaldırır duvara atarım.... Kim olursa olsun. Cinsel tacizdir o. Annesi babası bile olsa çocuğun cinsel organını öpemez. Adetle gelenekle görenekle süslemeye asla kalkmasınlar böyle iğrençlikleri. O dediği laf da aşırı çirkin. Bunu yapan insandan beklenir ancak. İlk söylediği an ne diyorsun sen derdim çok sert bir şekilde. Hakaret etmemek için de kendimi zor tutardım büyük ihtimal. Tutamayabilirdim bile.Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık Pardon normal dedimde bana göre hiç öpmemesi en normali olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?