sizce normalmi?

Ben bı kamu hastanesınde hemşireyım bıhun acilde nöbetcıydım bur bebek getırdıler hemde erkek cocugu çocuga tecavuz edılmıstı gelen vska gırdugum manzara karsısında 3 gun boyunca ınsanıgımızdan ıgrendım ve sadece kustugumu hatırlıyorum ce tecavuz eden kısı ıse cocugun öz dedesıydı bu konunun uzerıne baska yorum yapamıyorum

Tuylerim diken diken oldu Allah kahretsin o adi ş.....zi

Sadece su canavarlar icin getirseydiler idami bari olum bile oylelerine azken birde hapiste keyfi yerinde yasayacak ş....z herif adi herif

tutmamak gerek.
konu sahibi arkadaşım çocuğunuzu korumak sizin göreviniz, bunun aması şusu busu yok.

Ya ne kadar tepkisizsiniz? Söylüyorum anlamıyormuş. Ağzına bir tane çakın o zaman. Kocanızın da ağzının payını verin.

İğrenç bir şey bu be.

Artık bırakın kv peşini sevsin yani niye bu denli takılıyorsun ki durup durup aynı konular ...

Artık bırakın kv peşini sevsin yani niye bu denli takılıyorsun ki yani onun öyle sevmesi tabi ki yalnış ama sizde resmen kadına takmış sınız durup durup aynı konular ...

Bebege tecavuz mu ne gunlere kaldik geberesice pislik herif inim inim inle geber

Pedofili kusura bakmayın sadece erkekte olmaz. Kadınlarda da var malesef. Vede dudaktan öpmede varsa bu işte artık başka birşey düşünülmez.Bir arkadş yorum yapmış. Taciz etseler pedofiliye denk gelse anlamayacak deyin belki utanırda yapmaz. Yada eşinize anlatın o söylesin.

Ben başka bir millettenim ama buranın geleneklerini kültürünü vs de iyi bilirim, yani bunu ilk kez duydum doğrusu. Hiç kimsede de o tarz "sevme" sözleri duymadım ne biliyim insan eşinden de utanır o durumlarda Çok şaşkınım..

Ya ne kadar tepkisizsiniz? Söylüyorum anlamıyormuş. Ağzına bir tane çakın o zaman. Kocanızın da ağzının payını verin.

İğrenç bir şey bu be.

Inan boğazına bile yapıştigim oldu ama bişey yokmuş gibi tavırlarina devam ediyor yüzüme gülüyor ama oglunu bana karşı dolduruyor ogluda tabi ondan yana hep

Inan boğazına bile yapıştigim oldu ama bişey yokmuş gibi tavırlarina devam ediyor yüzüme gülüyor ama oglunu bana karşı dolduruyor ogluda tabi ondan yana hep

Ben alırdım çocuğumu giderdim. Gülmek nedir ya? Bence kadın bundan zevk alıyor. Üzgünüm ama çoçuğunuz cidden istismara uğruyor.

Bende bundan çok korkuyorum zaten tecavüz konusunu açınca gözleri büyüdü sanki bişey yapmış gibi bikeresinde de çocuğun bez bölgesine yakin bacağını iç kısmı isirilmisti

Ben böyle konularda babama bile güvenmem insanlar bozulmuş çünkü ama eşim hep annem yapmaz diyo ya o zaman o isirik izi nerden geldi ? Çocuk bacağını birbirine sürtünce ısırık izi çıkarmı ?????

Bende bundan çok korkuyorum zaten tecavüz konusunu açınca gözleri büyüdü sanki bişey yapmış gibi bikeresinde de çocuğun bez bölgesine yakin bacağını iç kısmı isirilmisti
Ben varya kıyameti koparırım. Ayy Allah korusun o ne ya. Eşinizle konuşun anlatın o uzak tutsun. Kalbini kırmak istemiyorum de. Ay içimi kaldırdı resmen ısırmak nedir ya. Tövbe tövbe.

Ben varya kıyameti koparırım. Ayy Allah korusun o ne ya. Eşinizle konuşun anlatın o uzak tutsun. Kalbini kırmak istemiyorum de. Ay içimi kaldırdı resmen ısırmak nedir ya. Tövbe tövbe.

Ne desem anlamiyo eşim ya yanlışlikla fazla isirmis desek bile neden o bölge ya ben çocuğumun parmagini öpmeye kiyamiyorum deliriyorum ama gelde anlat resmen yalan söylüyor bide bacağını birbirine sürtü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…