Sizce o da beni seviyor mudur?

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
818
585
103
29
Merhaba kızlar yaklaşık 1.5 aydır tanıştığım biri var
Aynı yerde çalışıyoruz sayılır yani gün içinde onu sıklıkla görebiliyorum
İlk başta o benimle tanıştı sosyal medyadan falan ekledi
2-3 günde bir yazıyor ama öyle uzun muhabbet değil
Bir soru soruyor öyle açılıyor konu çok uzun konuşmuyoruz
Gün içinde konuşuyoruz ama normal bir şekilde
İnstagramda zaten 35-40 kişiyi takip ediyor ve sosyal medyada çok aktif birisi değil
Geçenlerde telefonunu benim Yanımda unutmuştu alarm çalınca farkettim
Onu bekledim telefonunu almaya geldi şakasına takıldım bir daha unutursan karıştırırım telefonunu diye
O da istersen pin kodunu veriyim bak benim sakladığım bir şey yok ki dedi
İlk başta şaka yapıyor sandım ama ciddi ciddi göstermeye çalıştı telefonunda bir şey olmadığını
Şimdi durduk yere niye böyle bir şey yapsın ki?
Birkaç kere saçımda bir şey olduğunu söyleyip saçıma dokundu
Bazen bir şey demek için o kadar yakınıma geliyor ki nefesini yüzümde hissediyorum
Arkadaşlarla bir yere gidecektik bana dedi ki ailene söyle seni merak etmesinler yanında ben varım
Hep böyle korumacı davranıyor
Ablam dediğim birisiyle bu konuyu paylaştım eşiyle o yakınlarmış
Temiz dürüst çocuk dedi ama güvenilmezmiş sağı solu belli olmazmış dengesizmiş yani :(
Ama kızlar gözleri masmavi
Hiç hayatımda o kadar güzel gözler görmemiştim
Sizce ne yapmalıyım lütfen bir yorum yazın :(

O zaman yol ver gitsin ilerde pişman olmaktansa şimdi acı çek boş ver dünya da milyarlarca insan var elbet karakteri düzgün dengesiz olmayan insanlar çıkacaktır karşına. Lütfen iyi tanımadığınız insanlara fazlaca kaptırmayın kendinizi yazık etmeyin hayatınıza.

Merhaba kızlar yaklaşık 1.5 aydır tanıştığım biri var
Aynı yerde çalışıyoruz sayılır yani gün içinde onu sıklıkla görebiliyorum
İlk başta o benimle tanıştı sosyal medyadan falan ekledi
2-3 günde bir yazıyor ama öyle uzun muhabbet değil
Bir soru soruyor öyle açılıyor konu çok uzun konuşmuyoruz
Gün içinde konuşuyoruz ama normal bir şekilde
İnstagramda zaten 35-40 kişiyi takip ediyor ve sosyal medyada çok aktif birisi değil
Geçenlerde telefonunu benim Yanımda unutmuştu alarm çalınca farkettim
Onu bekledim telefonunu almaya geldi şakasına takıldım bir daha unutursan karıştırırım telefonunu diye
O da istersen pin kodunu veriyim bak benim sakladığım bir şey yok ki dedi
İlk başta şaka yapıyor sandım ama ciddi ciddi göstermeye çalıştı telefonunda bir şey olmadığını
Şimdi durduk yere niye böyle bir şey yapsın ki?
Birkaç kere saçımda bir şey olduğunu söyleyip saçıma dokundu
Bazen bir şey demek için o kadar yakınıma geliyor ki nefesini yüzümde hissediyorum
Arkadaşlarla bir yere gidecektik bana dedi ki ailene söyle seni merak etmesinler yanında ben varım
Hep böyle korumacı davranıyor
Ablam dediğim birisiyle bu konuyu paylaştım eşiyle o yakınlarmış
Temiz dürüst çocuk dedi ama güvenilmezmiş sağı solu belli olmazmış dengesizmiş yani :KK43:
Ama kızlar gözleri masmavi
Hiç hayatımda o kadar güzel gözler görmemiştim
Sizce ne yapmalıyım lütfen bir yorum yazın :KK43:

dengeye sokarım diyorsan, devam et:) yalnız şunu diycem, belki sizin onunla olmanızı istemeyen birileri olabilir o arkadaşınız..kimseye güvenmeyin bence...

He gözleri maviyse tamam :) gözlerini boşverin de yeterince tanımadan kendinizi kaptırmayın bırakın seviyorsa o uğraşsın anlamazlıktan gelin test edin biraz

önyargı oluşturmayın birbirinizi tanımaya fırsat verin derim ben. sizden hoşlanıyor gibi geldi bana.

bu arada göz rengini belirttiğinizde aklıma “dünyada gördüğüm en güzel gözler seninkiler evlenicem ben seninlen” repliği geldi :D

Bence yaşayıp(ama çok kaptırmayıp) kendiniz görün.yani bu hareketleri falan hoşlanma belirtileri gibi bence.hakkınızda hayırlısı olsun

Temiz durust ve guvenilmez derken arkadaslarina karsi cok iyi ama kadinlarla olan iliskilerinde capkin mi demek istediler

Siz öyle diyince aklıma Hayat Şarkısı dizisindeki sevimli minik geldi:"Hayatımda gördüğüm en güzel gözler seninkiler, evlencemm ben senle!" Kendinizi kaptırmayin, niyeti olan adam işi gücü olan koskoca insanlarsiniz, gelir söyler ya da bir çaya kahveye davet eder. Mademki güvenilmez diyorlar kalbinizin kırılmasına izin vermeyin, ne istedigini bilmeyen adamlar da aldatan adamlar kadar üzerler insanı

Ay bi hödük vardı işyerinden o da böyle flörtöz takılırdı. Saçların çok güzel derdi dokunurdu felan sorular sorgular bir ton şey ee hadi bi bakayım dedim, adam manyak çıktı rıza baba:işsiz: tam bi dengesizz kendi çapında iyiydi ama piskolojik sorunları vardı. Flörtöz tiplerden direkt uzak durmaya calısıyorum artık. Tabi seninki de böyle olacak değil bi tanımaya calıs bakalım

Bence biraz daha bekle canım,tanımaya çalış. İlk başta her hareketi sana iyi geliyor olabilir ancak etraftaki insanların bu kişi hakkındaki yorumu da önemli. Kafanda ölç biç. Emin olmadan bir yola girme.

Temiz dürüst ama güvenilmez sağı solu belli olmaz olan bu mavi gözlü nefesini yüzüme vuran cisimden ben olsam hızla kaçardım

Hemen ya bırak gitsin diyenleri anlamıyorum daha tanımadan etmeden neden kız yol versin ? Olumsuz yorum yapmak için yer arıyorsunuz. Güvenilmez de neye göre kime göre canım ? Bence sen kimseden etkilenme bu kadar hoşlandıysan iyice tanımaya bak derim.Belli olmaz belki çok güzel bir aşk yaşarsınız.

Back
X