- 17 Aralık 2020
- 236
- 205
- 18
- 34
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Merhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Her şey olabilir. Gözlemleyin ve eşinizle konuşunMerhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ya varya ne alem hatunsun bayiliyorum yorumlarina ya :)“Hayırdır ne bu dişisini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi tavırları” de bir daha yaparsa.
Waaaoooww konu sahibi guzel taktik vallaha.Valla bu durumu lehe çevirsene. Madem onu görünce adam böyle yapıyor istedigin herseyi o kizi gördüğünde söylesene. Tektas alalim kocacim, o elbise ne hostu alalim mi askim ,canım adana kebap cekti sevgilim ...vb
Krizi fırsata çevirmekValla bu durumu lehe çevirsene. Madem onu görünce adam böyle yapıyor istedigin herseyi o kizi gördüğünde söylesene. Tektas alalim kocacim, o elbise ne hostu alalim mi askim ,canım adana kebap cekti sevgilim ...vb
Çok kıskanç ,her şeyden nem kapan bir insan değilseniz ,hisleriniz doğrudur diye düşünüyorum.Ben kurcalayıp öğrenmek istemezdim sormazdım şahsen. Huzursuz olmaktan başka ne geçecek elinize.Merhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Aramız iyi. 8 aylık evliyiz ama böyle davranınca şüpheleniyorum.Şu hayatta herşey olabiliyor, sırf o kıza inat sizle evlenmiş olabilir diye düşünmek dahi istemiyorum umarım sadece kuruntu yapıyorsunuzdur, sizin eşinizle araniz nasıl peki? Ne kadar zamandır evlisiniz
Umarım şüphelendiğiniz gibi bişey değildir, Allah eşinizle huzurlu mutlu bir omur versin..Aramız iyi. 8 aylık evliyiz ama böyle davranınca şüpheleniyorum.
Esine sordun mu?Aramız iyi. 8 aylık evliyiz ama böyle davranınca şüpheleniyorum.
Sordum. Böyle bir şey olamaz. Benim onunla işim olmaz tarzında şeyler söyledi.Esine sordun mu?
Ozaman o magara agzını yavas ac kız yanımızdan gecerken de.Sordum. Böyle bir şey olamaz. Benim onunla işim olmaz tarzında şeyler söyledi.
Bi erkek bi kız için benim onunla işim olmaz tarzı cümle kuruyorsa kız tarafından reddedilmiştir.Sordum. Böyle bir şey olamaz. Benim onunla işim olmaz tarzında şeyler söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?