• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ölmek çözüm mü?

Insan bazen en yakinina anlatamadigi seyi tanimadi insanlara anlatmak ister. Benim yasadigim ulkede sirf bu konuda yardimci olan telefon ve mesaj hatlari bile var. Konusacak kimsesi olmayan insanlar kendine zarar vermesin diye, sirf onlari dinlemek icin ucretsiz bir hat. Arayip derdini anlatiyosun. Insanin biraz olsun ici rahatliyor. Belli ki hic cozemedigin bi problemin olmamis ve boyle bisey yasamamissin. Umarim yasamazsin da. Ama empati denen de bisey varya. Hani yasamasan da kendini onun yerine koyabilirsin. Bu konunun trol oldugunu dusunuyosan bile, yuzde 1 ihtimal dahi olsa o dedigin seyleri soylemezsin zaten kotu durumda olan birine.

hassas noktam olduğu için bu kadar tepki veriyorum. bir trollün kandırmacasına bu kadar kolay gelebildiğinize göre asıl bu noktaya sizler hiç gelmemişsiniz diye düşünmeden duramıyorum üzgünüm.

Moralim bozuktu iyice bozuldu konuya bak Allah aşkına ölmek çözüm mü yaaaa bi kendine gel bi sirkelen herşeyin çaresi var bu hayatta

hassas noktam olduğu için bu kadar tepki veriyorum. bir trollün kandırmacasına bu kadar kolay gelebildiğinize göre asıl bu noktaya sizler hiç gelmemişsiniz diye düşünmeden duramıyorum üzgünüm.
Tamam bacım Allah senin de yardımcın olsun. Bi tek senin çektiğin türde acılar var bu dünyada. Başka şekilde acı çeken, ya da başka şekilde yardım isteyen insanların olması mümkün değil. Herkes senin uygun gördüğün şekilde yardım istemeli. Aksini yapan troldur ve yalan söylüyordur.

Bu arada acı yaristiracak değilim seninle. Herkes kendi yaşadığını bilir. Umarım sen de cozmussundur problemlerini. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Hayır ölmek çözüm değil

Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
Anlatın bir çaresi bulunur.Sakın yapmayın.Kimse sevmese bile Allah seviyor sizi.

Birkac gun once arkadasim intihar etti. Kac gundur arkadaslari olarak bizi gectim, annesinin neler yasadigini ilk elden goruyorum. Sizin icin her sey bitse bile geride kalanlar asla ayni olmuyor. Kendinizi degilse bile anne babanizi dusunun.

Su an asiri tetiklendigim icin daha bir sey yazamıyorum ama konu ciddiyse lutfen yardim alın, ölüm hicbir seyin cozumu degil.

Değil tabi ki ölüp ne yapacaksın🙄🙄

Konu sahibesi bipolarmış sanırım, böyle şeyler düşünmesi normal, konu sahibesi doktora düzenli gidiyor musun??

Tam da gece yarısı kütüphanesi ni okuyorum tövbe tövbe troll müsün aceba 🤔Ölmenin seni tanımayan insanların çok da umurunda olacağını sanmıyorum. buna iten nedeni bile belirtmemişsin. Hoş belirtsende pek bir şey değişmez kardeşim milletin derdi kendine yetiyor ya. Ölmek isteyen insan buraya mı yazar 🤔🤔🤔
Ay o kitabı bende okudum çok güzel siz beğendiniz mi

Back
X