- 21 Nisan 2018
- 8.220
- 30.276
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Insanlari umursama hangi ismi koymak istiyorsan onu koy kaldiki kullanmiyorlarmisMerhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
Problem eden çok oluyor başka bir isim bulun daha iyi olur
Dusun dusun bulamiyorum ki :)Başka bir isim daha iyi olur bence. Hoşlarına gitmeyebilir.
Kuzen olunca umursamadan olmuyor ki. Evet kullanmiyorlar. Esim de umursamayalim diyor ama ben kararsizim.Insanlari umursama hangi ismi koymak istiyorsan onu koy kaldiki kullanmiyorlarmis
Onu da dusundum. Doguma kadar ortam olursa bi deneyecegim :)Ağızlarını bi yoklasan yakınsanız.
Aras :)Ne istiyorsanız onu koyun hem eşiniz de beğenmiş. Ben isimi çok merak ettim
Degil mi? Ben de sevinirdim. Ama herkes ayni degil ki. Kuzen esimin kuzeni. Buna ne tepki verir kestiremiyorum.Kuzenini sen tanırsın benim kuzenim çocuğumun ismini koysa takılmazdım hoşuma bile giderdi
Sansima iki tane cok hosuma giden erkek ismi var ikisini de onlar almis :) bizimkiler benim istedigim ismi hic kullanmiyorlar. Ilk ismiyle cagiriyorlar hep.Kuzenim de oğluna oğlumun ikinci ismini koydu oğluna ikinci isim olarak ki biz iki ismi tek isimmiş gibi kullanıyoruz tek kullanmadık hiç onlar tek tek kullanıyor başta çok bozulmuştum sorsaydı bari diye ama alışıyorsun bi müddet sonra hatta demek ki güzel isim koymuşum diye dusunmustuk
senin büyük oğlunun adına uygunmu aras...Merhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?