Sizce olur mu?

Bence ıstedıgın ismi koymakta özgürsün. Sen içinden geldiği gibi yap.
Fikir istersen
AHLAS =SAF IYI YUREKLİ İHLASLI KİŞİ
DEHR=ÇOK BİLGİN KİŞİ
KAİM=AYAKTA DURAN İCRA EDEN
Bu kadar. Benım hoşuma gıdıyor da. Gercı ikinci yazdığım çok zor isim olarak.

Ben istediğimi koyardım umrumda da olmazdı... ne derlerse desinler... eskiden her 2,3 tane Mustafa,Şaban,Ahmet vs varken sorun yok da şimdi mi var? Bi düşünün,eşinizin kuzeni kendi çocuğuna eşinizin ismini verse hoşunuza gitmez mi? Bence güzel bi ayrıntı. Adıyla yaşasın:))))

Daha 1 2 ay önce burda öyle bi konu vardı.
Eltim çocuğmun ismini koymuş, ben o ismi bulmak için haftalarca emek verdim bunlar hazıra konmuş falan gibi bi şeyler diyordu konu sahibi

Ben olsam sorun etmezdim ama siz akrabalarınızı daha iyi tanırsınız tabi.

Niçin birilerine dert olacak diye sevdigin isimden vazgecesin ki! isim bulmak hiç kolay degil. Koy gitsin :)

Bunları dert edecek kişiler kendileri isim uydurup isim hakkını alsınlar aksi durumda bozulmaya hakları yok. Bence güzel bir durum. Insanın daha da hoşuna gider.

Hastanedeyken bi anne ile küçük kızı gelmişti kızın ismi Deniz dayısının ismi de Denizmiş ne kadar ilginç ve hoş değil mi

Yine de ben istemezdim

Okulda "deh deh" diye dalga geçerler cocukla Ama Kaim güzelmiş.

Koy gitsin.. baska alternatif varmi aklında kuzum Aras tan başka yani 2 isim arasinda gidip geldigin gibi erkege isim bulmak cok zor cidden.
Bide sanırım senin büyük oglaninda ismi tek degilmi. Tek isim daha iyi ya
Buyuk oglanin iki ismi var canim. Ben tek isim olsun diyorum ama babasi iki isim diye israr ediyor. Gereksiz bence. Buna da aras koysam bile yanina baska bir isim daha ekleyecek. Buyugun ismini ben koydugum icin bunu da ona biraktim. Ne isterse koysun :)

Sureklı kullandıkları bır ısım dahı olsa koyun derım Zaten aklı basında olan kimse bunu sorun yapmaz bence, o isim dunyada tek onlarda yok ya :)

İsim onların tapulu malı değil ama öyle davrananlar da yok değil.
Ben olsam koyardım.
Sanki bu dünyada her isimden bir tane insan mı var..

Sakin koyma bence. Kuzenin anne babasindan dolayi değil (ki kizmakta hakli olurlar) ama en çok kendi çocuğun için.

Onunda hakki kendine has bir isim olmasi. Mesela atiyorum "mehmet" dediginde ikisininde seslenmesi doğru değil. Buda psikolojisinde etki yapar.

Ve kuzen ben olsam ifrit olurum. Hem büyük oğlumun ismini, hem kücük oğlumunki. Başka isimmi yok? Ve bu yüzden dolayida büyük oğlum isim paylaşmak zorunda kaliyor diye hiç istemezdim.

Hayatım patentini almamışlar ya ne istiyorsan onu koy . Kullandıkları isim olsaydı belki sen de istemezdin aynı aile içinde aynı isim biraz tuhaf duruyor ama madem kullanmıyorlarmışta, koy gitsin

Herkes yanliş anlamiş. Büyük oğlunun ismini ve kücük oğlunun kullanilmayan ismi istiyormuş. Yani büyük oğlunun gayette kullaniliyor. Iki isim verilecek anladiğim kadari ile.

Herkes koy canim, onlarin tapulu malu değil ya diyor ama mesela kp'er ile ayni isim olsaydi kimse koy demezdi :)

İsim onlara özel tescilli birşey değil .cok beğeniyorsanız Tabiki koyun .

Ben olsam koyardım.
Nitekim koydum da, kuzenimin kızının ikinci adını kendi kızıma tek isim olarak koydum. Eşim istedi.
Kuzenim de çok mutlu oldu.
Onunla da konuştum koymadan önce haber verdim yani, izin alır gibi değil de.

İsimler tapulu değil diyorum bende.
İçinize çok sinen bir isim bulmuşsunuz koyun,

Ben de erkek ismi arayışındayım.
Eltimin oğlunun hiç kullanılmayan ismini beğeniyorum ama elti de çok yakın. Çocuklar direkt kuzen. Ne kadar kullanmasa da koymam mesela.
Ama kuzen çocuğunun kulanılmayan ismini koyarım.

Hayir siz yanlis anlamissiniz. Buyuk oglunun ismini koymayacagim. Sadece o da istedigim bir isimdi diye yazdim onu. Ben kullanilmayan isimle bambaska bir ikinci isim dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…