- 14 Ağustos 2018
- 21.119
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.969
- 598
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Aras güzel isim. Yine de başka isim bulabilirsiniz bence.Aras :)
Neymiş ki adı olursa belki bende koyarımBu arada oğlumun adını evimize temizliğe gelen yardımcım oğluna koydu oğlum çok Mutlu oldu
Alt komşumun oğlu olursa o da koyacak
Bence ıstedıgın ismi koymakta özgürsün. Sen içinden geldiği gibi yap.Merhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
Merhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
Niçin birilerine dert olacak diye sevdigin isimden vazgecesin ki! isim bulmak hiç kolay degil. Koy gitsin :)Merhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
Okulda "deh deh" diye dalga geçerler cocuklaBence ıstedıgın ismi koymakta özgürsün. Sen içinden geldiği gibi yap.
Fikir istersen
AHLAS =SAF IYI YUREKLİ İHLASLI KİŞİ
DEHR=ÇOK BİLGİN KİŞİ
KAİM=AYAKTA DURAN İCRA EDEN
Bu kadar. Benım hoşuma gıdıyor da. Gercı ikinci yazdığım çok zor isim olarak.
Koy gitsin.. baska alternatif varmi aklında kuzum Aras tan başka yani 2 isim arasinda gidip geldigin gibi erkege isim bulmak cok zor cidden.
Buyuk oglanin iki ismi var canim. Ben tek isim olsun diyorum ama babasi iki isim diye israr ediyor. Gereksiz bence. Buna da aras koysam bile yanina baska bir isim daha ekleyecek. Buyugun ismini ben koydugum icin bunu da ona biraktim. Ne isterse koysun :)Bide sanırım senin büyük oglaninda ismi tek degilmi. Tek isim daha iyi ya
Hayatım patentini almamışlar yane istiyorsan onu koy . Kullandıkları isim olsaydı belki sen de istemezdin aynı aile içinde aynı isim biraz tuhaf duruyor ama madem kullanmıyorlarmışta, koy gitsin
İsim onlara özel tescilli birşey değil .cok beğeniyorsanız Tabiki koyun .Merhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
Hayir siz yanlis anlamissiniz. Buyuk oglunun ismini koymayacagim. Sadece o da istedigim bir isimdi diye yazdim onu. Ben kullanilmayan isimle bambaska bir ikinci isim dusunuyorum.Herkes yanliş anlamiş. Büyük oğlunun ismini ve kücük oğlunun kullanilmayan ismi istiyormuş. Yani büyük oğlunun gayette kullaniliyor. Iki isim verilecek anladiğim kadari ile.
Herkes koy canim, onlarin tapulu malu değil ya diyor ama mesela kp'er ile ayni isim olsaydi kimse koy demezdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?