Sizce olur mu?

Sansima iki tane cok hosuma giden erkek ismi var ikisini de onlar almis :) bizimkiler benim istedigim ismi hic kullanmiyorlar. Ilk ismiyle cagiriyorlar hep.
Siz iki ismi aynı anda kullanırsanız cocuk buna alışıp dönüp bakmıyorsa mecbur kullanıyorlar. Iki çocuğumun dört ismi var ve ben isimler sözlüğünü bi yirmi defa bitirdim herhalde koyarken ancak kızımın ve oğlumun iki ismi de ayni

Kendi adıma benim çocuğumun ismini bir yakınım koysa güzel bir isimmiş beğenilmiş deyip hoşuma giderdi. Ama kendim bir akrabamda gördüğüm ismi koymak istemezdim

Bence koyun gitsin ismin telif haklarını almadılar ya içinde kalacağına onlar sinir olsun ki bence bunda sinir olunacak bi durum da yok

Degil. Ben uyumlu olmasina pek takmiyorum isimlerin.
aslında ismi koyup, kuzenlerin gerçek yüzlerinide görmüş olursun bence...sorun etmezlerse (ki etmeye hakları yok) iyi insanlar, sorun ediyorlarsa kıskanç insanlar demektir...ağızlarını ararsan ve sana olumsuz cevap verirlerse, asıl bu sefer ismi koyarsan arada negatiflik olur...sen sorumluluk almak istemezssen, eşim bu adı istedi koyduk dersin...

Hayatım patentini almamışlar ya ne istiyorsan onu koy . Kullandıkları isim olsaydı belki sen de istemezdin aynı aile içinde aynı isim biraz tuhaf duruyor ama madem kullanmıyorlarmışta, koy gitsin

Onların kişilik yapısını bilmediğimiz için problem ederler mi bilmiyorum ama ben olsam etmez hatta mutlu olurdum oğlumun ismi beğenilen bir isim ne güzel onlarda koydu diye

Ben koymazdım. Bir de hep anne baba açısından bakmışsınız ama çocuklarda büyüdüklerinde aynı isimden olmaktan hoşlanmayacaktır

Karar sizin tabi

İsim sizin çocuğun kuzeninin olsaydı düşünün derdim de eşiinizin kuzeninin çocuğunun ismi

Yani eşimin onlarca kuzeni var kuzen çocuğunun hem de kullanmadığı isminden bana ne

Tabii İsim de önemli tabi herkeste olan doruk rüzgar kuzey gibi mi alen arel gibi az olan bir isim mi

Koy gitsin.. baska alternatif varmi aklında kuzum Aras tan başka yani 2 isim arasinda gidip geldigin gibi erkege isim bulmak cok zor cidden.

bence koymayın benim de ayni durum vardı koymadim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…