- 6 Mart 2019
- 409
- 788
- 53
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Siz iki ismi aynı anda kullanırsanız cocuk buna alışıp dönüp bakmıyorsa mecbur kullanıyorlar. Iki çocuğumun dört ismi var ve ben isimler sözlüğünü bi yirmi defa bitirdim herhalde koyarken ancak kızımın ve oğlumun iki ismi de ayniSansima iki tane cok hosuma giden erkek ismi var ikisini de onlar almis :) bizimkiler benim istedigim ismi hic kullanmiyorlar. Ilk ismiyle cagiriyorlar hep.
Kendi adıma benim çocuğumun ismini bir yakınım koysa güzel bir isimmiş beğenilmiş deyip hoşuma giderdi. Ama kendim bir akrabamda gördüğüm ismi koymak istemezdimMerhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
Bence koyun gitsin ismin telif haklarını almadılar yaMerhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
Degil. Ben uyumlu olmasina pek takmiyorum isimlerin.senin büyük oğlunun adına uygunmu aras...
Yan yana gelince ben de hep Aras olsun istiyordum önceden beri ama sana kısmetmiş falan de. O da der belki neden bana kısmet olsun sen de koy falan.Onu da dusundum. Doguma kadar ortam olursa bi deneyecegim :)
aslında ismi koyup, kuzenlerin gerçek yüzlerinide görmüş olursun bence...sorun etmezlerse (ki etmeye hakları yok) iyi insanlar, sorun ediyorlarsa kıskanç insanlar demektir...ağızlarını ararsan ve sana olumsuz cevap verirlerse, asıl bu sefer ismi koyarsan arada negatiflik olur...sen sorumluluk almak istemezssen, eşim bu adı istedi koyduk dersin...Degil. Ben uyumlu olmasina pek takmiyorum isimlerin.
Merhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
İsmi şimdi gördümAras :)
bence koymayın benim de ayni durum vardı koymadim mecburMerhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?