- 24 Mayıs 2019
- 404
- 676
- 33
- Konu Sahibi Hemsireehaniimm
-
Yaa sağolun,bana da normal geliyordu ama sonra düşündüm hani etek altta çorap olmayacak açık ayakkabı, abes mi durur diye düşündüm bi anDüğünde bisey abes kaçmaz yahu .botla gidecek haliniz yok.daha havalar müsait bence
Teşekkür ederim bakacağım internettenParmak kisimlari acik ten rengi kulotlu corap giymenizi oneririm. Acik ayakkabidan cok corapsiz olmaniz abes olur cunku
Bursa :)Nişan nerde ki? Yani doğu anadoluda bir yerdeyse kar bile yağmış olabilir :)
Parmak kisimlari acik ten rengi kulotlu corap giymenizi oneririm. Acik ayakkabidan cok corapsiz olmaniz abes olur cunku
Aynen de acik ayakkabinin icine giymek icin uretilmisler hem deAcik ayakkabinin içinde çorapmi? Yani biliyorum açik degil, parmak kismi açik ama yinede. O parmak kisiminda hemen belli oluyor çorap. Yani tamam ben moda dahisi degilim ama ne bilim bence tuhaf.
Arabada botları çıkarıp inmeden hemen önce giyeceğim, ama çorapsız olmaz diyen de olmus, kafam çok karıştı diz hizasında bi kalem etek çorapsız olamayacağını açıkçası hiç düşünmedim kafam karıştı, kapalı ayakkabılarım da kıyafete uygun değil nasıl yapsam bilemedimaracla gıdeceksınız sonucta gıyebılırsınız
elbıse yanı ust büst kolsuz ıse altda asla corap olmaz.Arabada botları çıkarıp inmeden hemen önce giyeceğim, ama çorapsız olmaz diyen de olmus, kafam çok karıştı diz hizasında bi kalem etek çorapsız olamayacağını açıkçası hiç düşünmedim kafam karıştı, kapalılar da kıyafete uygun değil nasıl yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?