Ama o zamanda yas bakimindan is bulmak zorlasiyor.ben olsam maddi durum iyi olduğu için küçük çocuk okul yaşına gelince çalışmaya başlardım
Zaten soyledigin gibi sartlar uygun olursa giricem.kv me soyledim haberi var .bakalim kısmet.Kpss ye girin yüksek puan alın
Şehrinize ve mesleğinize uygun kadro açılsın o şartlarda çalışırsınız tabii
Ama bunların bir araya gelmedi ger zaman çok kolay olmuyor belki o süreçte bebek de büyür
Bir de Kv adına karar verirken önce ona bunu sorun ok alın belki bakmam der zira
Evet ikiside tam gun olacak canim.bence olur,neden olmasın..
şartlar sağlandıgında biraz daha zaman gecmıs olur,kreş ve okul tam gün olursa daha iyi olur ama öteki türlü kayınvalıde ıcın zor olur..aynı anda
Bu cok dahaı ayantıklı bence.Maddi durumun iyiyse evine yardımcı alırsın.
Temizliğin,yemeğin,ütün yapılır,bebelerine de bakılır.
Mis gibi de çalışırsın...
Herkese iyi aksamlar.
Benimkisi dert degil de sadece fikirleriniz almak istedim.
En büyüğü alti yasinda ortanca iki yasinda ve kucugu 7 aylik uc cocugum var.
Ve ben yeniden calismayi dusunuyorum.Kpss ye gircem.eger olursa guzel bir yer baslamak istiyorum.
Oglum ilkokula baslayacak ortanca kizimida krese veririm ucuncuyede bir sene.kv dem bakar sonra krese gider diye düşünüyorum.
Maddi durumumuz iyi cok şükür.Ama calisirsam ben kendini daha guclu daha pozitif hissedecegim sanki.
Uc cocukla calisaniniz var mi?
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Son olarak becerebilirmiyim?
Herkese iyi aksamlar.
Benimkisi dert degil de sadece fikirleriniz almak istedim.
En büyüğü alti yasinda ortanca iki yasinda ve kucugu 7 aylik uc cocugum var.
Ve ben yeniden calismayi dusunuyorum.Kpss ye gircem.eger olursa guzel bir yer baslamak istiyorum.
Oglum ilkokula baslayacak ortanca kizimida krese veririm ucuncuyede bir sene.kv dem bakar sonra krese gider diye düşünüyorum.
Maddi durumumuz iyi cok şükür.Ama calisirsam ben kendini daha guclu daha pozitif hissedecegim sanki.
Uc cocukla calisaniniz var mi?
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Son olarak becerebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?