Sizce olur mu?

Kukrim

En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜
Pro Üye
24 Haziran 2015
40.173
155.288
798
Herkese iyi aksamlar.
Benimkisi dert degil de sadece fikirleriniz almak istedim.

En büyüğü alti yasinda ortanca iki yasinda ve kucugu 7 aylik uc cocugum var.

Ve ben yeniden calismayi dusunuyorum.Kpss ye gircem.eger olursa guzel bir yer baslamak istiyorum.
Oglum ilkokula baslayacak ortanca kizimida krese veririm ucuncuyede bir sene.kv dem bakar sonra krese gider diye düşünüyorum.

Maddi durumumuz iyi cok şükür.Ama calisirsam ben kendini daha guclu daha pozitif hissedecegim sanki.

Uc cocukla calisaniniz var mi?
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Son olarak becerebilirmiyim?

ben olsam maddi durum iyi olduğu için küçük çocuk okul yaşına gelince çalışmaya başlardım

Kpss ye girin yüksek puan alın

Şehrinize ve mesleğinize uygun kadro açılsın o şartlarda çalışırsınız tabii

Ama bunların bir araya gelmedi ger zaman çok kolay olmuyor belki o süreçte bebek de büyür

Bir de Kv adına karar verirken önce ona bunu sorun ok alın belki bakmam der zira

üç değil ama tek çocuğum var ve çalışıyorum ama maddi imkanım olsaydı en azından kızım 4-5 yaşına gelinceye kadar yanında durmak isterdim

Köstek değil destek olacak bir eşe sahipsen , neden olmasın ?

Biri okul , diğeri kreş ... bir tek kayınvalide de kalacak olan bilemedim

kendini iyi hissedeceksen çalış kesinlikle. sosyal hayatın olur bir nebze. yıllardır ev işleri çocuktu derken kendini ihmal etmişsindir (çalışınca iyi hissedicem dediğin için bu düşüncede bulundum )

kv onay verirse bakma konusunda da kesinlikle çalışş

Eğer KV iyi bakar diyorsanız ve o da bakarım diyorsa çalışın. Zaman açıldıkça çalışman daha zor oluyor.

Bence kadınlar çalışmalı, her zaman en kötü senaryoya odaklanmalı, burada çoğu kadın çalışmadığı için eşiyle sıkıntı yaşayınca sudan çıkmış balığa dönüyor. Elinizin altında bir işiniz her daim olmalı, kötü senaryoya da gerek yok en iyisinde bile böyle olmalı. Baktın olmuyor işi bırakma şansın var sonuçta...

Büyüğü okula gitse de okul çıkışı saat kaç olacak?
3 te çıktığını düşünürsek kayınvaliden ilgilenecek demektir.
Bi küçüğü kreşte olursa sen çıkış saatine göre alırsın.
Bakarsa küçüğe de bakar kayınvaliden ama yine de iki çocukla ilglenebilecek mi ona bi danış.

Yoksa bence çalışın.
4-5 yıl sonra yaş arttıkça iş zorlaşıyor ki bunun sgk ödemesi emeklisi var

Zaten soyledigin gibi sartlar uygun olursa giricem.kv me soyledim haberi var .bakalim kısmet.

İlk cocugumda sekiz aylik oldugunda calismaya baslamistim kv bakmıştı ikinci cocugum olana.kadar.iyi bakar daha once bakti.

Esim soktu aklima zaten.Olursa guzel bir memurluk isi girersin dedi.Bende istiyorum calisirken kendimi daha iyi hissediyorum cunku.

bence olur,neden olmasın..
şartlar sağlandıgında biraz daha zaman gecmıs olur,kreş ve okul tam gün olursa daha iyi olur ama öteki türlü kayınvalıde ıcın zor olur..aynı anda

bence olur,neden olmasın..
şartlar sağlandıgında biraz daha zaman gecmıs olur,kreş ve okul tam gün olursa daha iyi olur ama öteki türlü kayınvalıde ıcın zor olur..aynı anda
Evet ikiside tam gun olacak canim.

1 tane cocugum var
gecen sene ılkokula basladı

Buna gore sıze tavsıyem

Calısmayın, dıger 2 cocugunuz ıcın bakıcı tutun ,sızde okula baslayana yetmeye calısırsınız kocanızla beraber

Maddi durumun iyiyse evine yardımcı alırsın.
Temizliğin,yemeğin,ütün yapılır,bebelerine de bakılır.
Mis gibi de çalışırsın...
Bu cok dahaı ayantıklı bence.
Hepsine ayrı ayrı ücret ödücen. üstüne kaynana tribi cekcen

1 cocukla calisan 3 cocuklada calisir. Sadece sistemi oturtmaniz gerekli zaten Kpps ye hazirlandim kazandim diyene kadar 1-2 sene gecer. Kucukde buyumus olur. Simdiden baslayin hazirlanmaya.

Kpss 2010a girdim temmuz ayında. Atandım temmuz 2012de. Kpss ye gireyim 3 gün sonra atanırım diye bir durum yok yani...

Çocuklarınız küçük olduğundan çalışmakta zorlanabilirsiniz ama istedikten sonra neden olmasın ki? :)

çalışayımmı çalışmayayımmı kısmını geçinde önce kpss nasıl kazanılır üç çocukla o kısmı düşünün bence.çok çok zor kpss deli gibi emek zaman ve sağlam ve boş kafa ister.bu dönemde çocukları ne yapacaksınız ona odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…