Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukrim #21 magicat .!.: Kpss 2010a girdim temmuz ayında. Atandım temmuz 2012de. Kpss ye gireyim 3 gün sonra atanırım diye bir durum yok yani... Genişletmek için tıkla... Bende zaten gireyim uygun bir yere yerlesmem soz konusu olursa diye en yakin ihtimalleri siraladim sizinki gibi olsa cok daha iyi olur benim icinde.
magicat .!.: Kpss 2010a girdim temmuz ayında. Atandım temmuz 2012de. Kpss ye gireyim 3 gün sonra atanırım diye bir durum yok yani... Genişletmek için tıkla... Bende zaten gireyim uygun bir yere yerlesmem soz konusu olursa diye en yakin ihtimalleri siraladim sizinki gibi olsa cok daha iyi olur benim icinde.
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukrim #22 denizden gelen esinti .!.: çalışayımmı çalışmayayımmı kısmını geçinde önce kpss nasıl kazanılır üç çocukla o kısmı düşünün bence.çok çok zor kpss deli gibi emek zaman ve sağlam ve boş kafa ister.bu dönemde çocukları ne yapacaksınız ona odaklanın. Genişletmek için tıkla... Calisiyorum canim hersey sistemli ve saatli benim evde.bosluk buldugum her an calismaya calisiyorum
denizden gelen esinti .!.: çalışayımmı çalışmayayımmı kısmını geçinde önce kpss nasıl kazanılır üç çocukla o kısmı düşünün bence.çok çok zor kpss deli gibi emek zaman ve sağlam ve boş kafa ister.bu dönemde çocukları ne yapacaksınız ona odaklanın. Genişletmek için tıkla... Calisiyorum canim hersey sistemli ve saatli benim evde.bosluk buldugum her an calismaya calisiyorum
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukrim #23 CuteMom .!.: 1 tane cocugum var gecen sene ılkokula basladı Buna gore sıze tavsıyem Calısmayın, dıger 2 cocugunuz ıcın bakıcı tutun ,sızde okula baslayana yetmeye calısırsınız kocanızla beraber Genişletmek için tıkla... O kadar zor bir surec diyorsun yani bakalim bizimkide bir baslasin gorelim neler yasayacagiz.
CuteMom .!.: 1 tane cocugum var gecen sene ılkokula basladı Buna gore sıze tavsıyem Calısmayın, dıger 2 cocugunuz ıcın bakıcı tutun ,sızde okula baslayana yetmeye calısırsınız kocanızla beraber Genişletmek için tıkla... O kadar zor bir surec diyorsun yani bakalim bizimkide bir baslasin gorelim neler yasayacagiz.
denizden gelen esinti Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2013 2.072 1.895 133 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukrim #24 kukrim27 .!.: Calisiyorum canim hersey sistemli ve saatli benim evde.bosluk buldugum her an calismaya calisiyorum Genişletmek için tıkla... tebrik ederim sizi o zaman.
kukrim27 .!.: Calisiyorum canim hersey sistemli ve saatli benim evde.bosluk buldugum her an calismaya calisiyorum Genişletmek için tıkla... tebrik ederim sizi o zaman.
M magicat tam zamanlı anne Kayıtlı Üye 29 Haziran 2014 5.099 18.180 248 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukrim #25 kukrim27 .!.: Bende zaten gireyim uygun bir yere yerlesmem soz konusu olursa diye en yakin ihtimalleri siraladim sizinki gibi olsa cok daha iyi olur benim icinde. Genişletmek için tıkla... Ben bu sene tek çocukla hazırlanmaya çalıştım. Günde yarım saat falan ancak çalışabildim a grubuna 72yi zor aldım. Umudum atılan memurlar :))
kukrim27 .!.: Bende zaten gireyim uygun bir yere yerlesmem soz konusu olursa diye en yakin ihtimalleri siraladim sizinki gibi olsa cok daha iyi olur benim icinde. Genişletmek için tıkla... Ben bu sene tek çocukla hazırlanmaya çalıştım. Günde yarım saat falan ancak çalışabildim a grubuna 72yi zor aldım. Umudum atılan memurlar :))